Νέα & Ανακοινώσεις

14/07/2021 BEACH VOLLEY ΕΣΠΕΔΑ 2021


BEACH VOLLEY ΕΣΠΕΔΑ 2021
Στη δημοτική αθλητική εγκατάσταση beach volley του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και σε συνεργασία με το σύλλογο ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 το juniors regional beach volley της Ένωσής μας για το 2021.
Στην κατηγορία Κορίτσια Κ17 νικήτριες αναδείχθηκαν οι ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΕΥΔ/ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΣΟΦ σε έναν συναρπαστικό αγώνα με έντονες φάσεις με 2-0 σετ (21-17,21-16) των ΔΡΑΚΑ ΑΦΡ/ΝΑΛΜΠΑΝΗ ΔΑΦ και κατέκτησαν την 1η θέση.
Στην κατηγορία Κ19 κορίτσια την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα των ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΛΑΜ/ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΥΚ που νίκησαν με 2-0 σετ (21-16,21-7) τις ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣ/ΚΑΡΙΜΑΛΗ ΙΛ
Στην κατηγορία Αγόρια Κ19 δήλωσε συμμετοχή μία ομάδα των ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Κ/ΚΑΟΥΝΗ ΝΙΚ
Στις νικήτριες απονεμήθηκαν μετάλλια από τον πρόεδρο της Ένωσης και γεν.γραμματέα της ΕΟΠΕ Κο Χαλβατζή Νεκτάριο
Το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί θερμά το δήμο Αγίας Βαρβάρας για την παραχώρηση της εγκατάστασης και την ευγενική φιλοξενία καθώς επίσης και τον πρόεδρο της Αρτεμις Κορυδαλλού και μέλος της Επιτροπής beach volley της Ένωσης Κο Σαραντέα Γιώργο για την άριστη υποστήριξη της διοργάνωσης.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διαιτητές ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ και ΚΑΤΣΙΑΡΑ ΓΙΩΡΓΟ που συνέβαλαν τα μέγιστα για τη διεξαγωγή των αγώνων και σε όλους όσοι παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν τη διοργάνωση
Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη σε όλους!