Νέα & Ανακοινώσεις

05/01/2022 ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΓΙΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΩΣ & 16/1


Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. κινούμενη εντός πλαισίων της απόφασης-οδηγίας της Ε.Ο.ΠΕ.  λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 και με σκοπό την, όσο το δυνατόν, προφύλαξη των αθλητών/αθλητριών και όλων των εμπλεκομένων στους αγώνες παραγόντων, προπονητών, διαιτητών κ.λ.π., αποφάσισε να μην διεξαχθούν όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες των δύο επόμενων βδομάδων και συγκεκριμένα από σήμερα έως και την Κυριακή 16/1/22.

Ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων που δεν θα διεξαχθούν (πρωταθλήματα Ανδρών & Γυναικών, Αγόρια Κ21, Κορίτσια Κ20, Αγόρια και Κορίτσια Κ18 καθώς και τα VINTAGE Ανδρών & Γυναικών) το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα ανακοινωθεί στις ομάδες σε επόμενη ενημέρωση.

Ο μόνος αγώνας που θα διεξαχθεί, είναι ο προγραμματισμένος αγώνας Κυπέλλου Γυναικών ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ το Σάββατο 8/1/22 με απαρέγκλιτη τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου.

Οι προπονήσεις όλων των ομάδων μπορούν να διεξάγονται κανονικά. Θερμή παράκληση η τήρηση όλων των κανόνων υγείας και του Υγειονομικού πρωτοκόλλου για την ασφάλεια όλων.

Η Ένωσή μας  παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και είναι στη διάθεσή των σωματείων για κάθε διευκρίνιση και βοήθεια, ευελπιστώντας  ότι με τη συνεργασία όλων θα επανέλθουμε  με ασφάλεια στην αγωνιστική δραστηριότητα.