Νέα & Ανακοινώσεις

13/01/2022 ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΣΠΕΔΑ ΑΠΟ 17/1/22


Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. παρακολουθώντας πάντα με υπευθυνότητα και ευαισθησία τις εξελίξεις, επαναφέρει όλη την αγωνιστική δραστηριότητα, όσον αφορά τις διοργανώσεις ευθύνης της με αφετηρία τη Δευτέρα 17/1/22 .

Αναλυτικά ο τρόπος επανέναρξης των αγώνων όλων των πρωταθλημάτων κατηγοριών και αναπτυξιακών καθώς και vintage Ανδρών και Γυναικών

Για τα πρωταθλήματα Β ΕΘΝ.ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Β΄ ΟΜΙΛΟΣ, Β ΕΘΝ.ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β΄ ΟΜΙΛΟΣ καθώς και για όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα (ΑΓΟΡΙΑ Κ21, ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ20, ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ18) :

μετάθεση των αγωνιστικών και έκδοση νέων προγραμμάτων - θα σταλούν άμεσα στα σωματεία

ΤΟΠΙΚΗ & ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ :  θα συνεχιστούν από 17/1/22 σύμφωνα με τα προγράμματα που ισχύουν στις αντίστοιχες ημερομηνίες 20-21/1/22 και οι αγώνες που αναβλήθηκαν του διαστήματος 8-16/1/22 θα επαναπροσδιοριστούν σε εμβόλιμες ημερομηνίες.

VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ (Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) : μετάθεση των αγωνιστικών και έκδοση νέων προγραμμάτων - θα σταλούν άμεσα στις ομάδες

VINTAGE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : θα συνεχιστούν από 17/1/22 σύμφωνα με το πρόγραμμα που ισχύει στις αντίστοιχες ημερομηνίες και οι αγώνες που αναβλήθηκαν του διαστήματος 8-16/1/22 θα επαναπροσδιοριστούν σε εμβόλιμες ημερομηνίες.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  : μετάθεση των αγωνιστικών και έκδοση νέων προγραμμάτων - θα σταλούν άμεσα στα σωματεία