Νέα & Ανακοινώσεις

01/03/2022 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ20 ΕΣΠΕΔΑ 2021-22 Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ20 ΕΣΠΕΔΑ 2021-22 Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Κορίτσια Κ20 της Ένωσης μας για την αγων.περίοδο 2021-22 και την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα του Μίλωνα που επικράτησε του Ιωνικού Νικαίας με 3-0 σετ.

Μετά τους ημιτελικούς της Κυριακής όπου εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό, οι ομάδες έδωσαν το ραντεβού τους στο γήπεδο του Μίλωνα «Κροίσος Πέρσης» τη Δευτέρα 28/2 το βράδυ.

Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε με διαιτητές τις κ.κ. ΜΕΤΑΞΑ-ΜΑΛΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΣΤΑΝΗ και επόπτριες τις κ.κ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ, ο Ολυμπιακός νίκησε το Αιγάλεω με 3-0 σετ (25-19,25-17,25-22) και κατέκτησε την 3η θέση.

Ο τελικός που ακολούθησε ήταν διάρκειας 84 λεπτών με ενδιαφέρουσες φάσεις όπου ο Μίλωνας νίκησε τον  Ιωνικό με 3-0 σετ (25-16,25-19,25-23)

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΟΣ) : ΜΑΝΤΑΚΗ-ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΔΡΑΚΑΚΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΟΥ ΑΡΓ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ-ΚΑΓΙΑΛΗ(ΑΡΧΗΓΟΣ)/ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ-ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ (Λ)- ΖΕΡΒΑ (Λ)- ΚΑΡΑΤΖΙΑ-ΜΑΝΝΕ-ΧΙΜΑΙ-ΒΕΝΕΚΕ-ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΟΥ ΑΣ

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (ΔΕΝΑΞΑΣ) : ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ (ΑΡΧΗΓΟΣ)-ΚΟΝΤΟΥΔΗ-ΚΑΜΕΡΖΑΝ-ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ-ΓΡΕΤΟΥ-ΤΖΕΤΣΙΑΚ/ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ(Λ)-ΠΗΛΑΔΑΚΗ (Λ)-ΠΕΝΤΖΟΥΡΗ-ΡΑΠΑΚΟΥΣΙΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΙΦΡΗΚΑ-ΚΟΥΤΣΙΑ-ΚΑΠΡΑΛΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΓΕΩΡΓΑΚΗ Α΄ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ – ΠΑΣΠΑΛΑ Β΄ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ -ΚΑΣΤΑΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΟΠΤΕΣ:ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν ειδικές βραβεύσεις και απονομές

Κατόπιν ψηφοφορίας αναδείχτηκαν οι εξής:

Καλύτερη υποδοχέας : ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

Καλύτερη πασαδόρος : ΑΝΔΡΕΟΛΑ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Καλύτερη μπλοκέρ :ΣΥΡΙΣΤΑΤΙΔΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

Καλύτερη επιθετικός : τη θέση μοιράστηκαν από κοινού οι ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΟΥ ΑΡΓ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ & ΚΟΝΤΟΥΔΗ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

MVP : ΚΟΝΤΟΥΔΗ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΔΑ ο πρόεδροςκ.Χαλβατζής Νεκτάριος, ο Α΄ αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ.Δελαγραμμάτικας Νίκος, ο γεν.γραμματέας κ.Ξοφάκης Χαράλαμπος, η αναπληρ.ταμίας κ.Βλάχου Αναστασία, και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ιατρόπουλος Χάρης. Επίσης τους αγώνες παρακολούθησαν το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ κ.Βλάχος Παντελής, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά κ. Παπαχατζής Πέτρος, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ.Τσάκωνας Φάνης, καθώς και αρκετοί διαιτητές μελη του Συνδέσμου.

Η Ένωση ευχαριστεί θερμά τον Μίλωνα για την προσφορά του στη διοργάνωση, τους διαιτητές των αγώνων, καθώς και όλους όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο και υποστήριξαν τις ομάδες, τηρώντας και ακολουθώντας πιστά όλα τα μέτρα για την ασφαλή παρουσία όλων λόγω της πανδημίας.