Νέα & Ανακοινώσεις

03/03/2022 VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ 2021-22


VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ 2021-22

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν οι διοργανώσεις ανδρών και γυναικών vintage της Ένωσής μας. Οι ομάδες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης και το γήπεδο του Μοσχάτου γέμισε χτες, πάντα με ασφάλεια και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα,  από τους αθλητές και αθλήτριες των vintage που ήρθαν να παραλάβουν τα μετάλλια και τα έπαθλα των θέσεων που κατέλαβαν στην τελική βαθμολογική κατάταξη.

Αναλυτικότερα στην Β΄ κατηγορία Ανδρών:1.ΑΑΣ ΚΟΤΙΝΟΣ-2.ΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-3.Μ.Ε.Λ.Α.Σ. ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, Β΄ κατηγορία Γυναικών:1.ΑΕΚ-2.ΑΣΦΠ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-3.ΣΕΤ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, και οι πρωταθλητές της Α΄ κατηγορίας Ανδρών:1.ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(1)-2.ΑΣΤΕΡΑΣ-3.ΓΑΛΑΤΕΣ και της Α΄ κατηγορίας Γυναικών:1.ΑΟ ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ-2.ΓΑΛΑΤΕΣ-3.ΑΣΠ ΓΛΥΦΑΔΑ. Προηγήθηκε  ένα σετ σε εορταστικό κλίμα μεταξύ των  ομάδων των κατηγοριών όπου για την ιστορία ΑΕΚ στις γυναίκες και ΑΣΤΕΡΑΣ στους άντρες νίκησαν τις ομάδες της Βάρης και του Κότινου αντίστοιχα. Ο πρόεδρος Κος Χαλβατζής Νεκτάριος, ο γεν.γραμματέας Κος Ξοφάκης Χαράλαμπος, ο ταμίας και πρόεδρος της Επιτροπής Vintage Κος Κογκαλίδης Λευτέρης και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Ιατρόπουλος Χάρης και Μουλακάκης Απόστολος (και μέλος της Επιτροπής vintage) της Ένωσης καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους. Εκ μέρους της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης παρευρέθηκε ο Κος Τσάκωνας Φάνης, ενώ ευχαριστούμε θερμά και τους διαιτητές κ.κ. Κατσιάρα Κώστα και Παπανικολάου Γεωργία που προσέφεραν τις διαιτητικές τους υπηρεσίες στη βραδιά καθώς και όλους τους διαιτητές του Συνδέσμου Πειραιά που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των παραπάνω διοργανώσεων.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ευχαριστεί θερμά όλες τις ομάδες vintage ανδρών και γυναικών που συμμετείχαν για την άψογη συνεργασία και ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου.

Η χρονιά συνεχίζεται για τα vintage με τις μικτές ομάδες που σύντομα θα μπουν στους αγωνιστικούς χώρους.