Νέα & Ανακοινώσεις

04/03/2022 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΓΟΡΙΑ Κ21 ΕΣΠΕΔΑ 2021-22 Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΓΟΡΙΑ Κ21 ΕΣΠΕΔΑ 2021-22 Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΓΟΡΙΑ  Κ21 ΕΣΠΕΔΑ 2021-22 Ο ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Αγόρια Κ21 της Ένωσης μας για την αγων.περίοδο 2021-22 και την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας που νίκησε τον Μίλωνα με 3-1ετ.

Μετά τους ημιτελικούς της Τρίτης όπου εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό, οι ομάδες έδωσαν το ραντεβού τους στο γήπεδο του Μίλωνα «Κροίσος Πέρσης» την Πέμπτη 3/3 το βράδυ.

Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε με διαιτητές τους κ.κ. ΒΕΛΩΝΗ-ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΔΟΥΚΑΚΗ και επόπτριες τους κ.κ. ΡΟΥΣΣΟ &ΒΕΝΤΡΑ, ο Φλοίσβος νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ (25-19,25-14,25-21) και κατέκτησε την 3η θέση.

Ο τελικός που ακολούθησε ήταν διάρκειας 109 λεπτών με ενδιαφέρουσες φάσεις όπου ο Ιωνικός νίκησε τον  Μίλωνα με 3-1 σετ (25-23,25-23,19-25,27-25)

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ (ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΑΝΤ.) : ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΟΥΝΗΣ, ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΤΗΣ-ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ-ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΕΖΥΡΗΣ/ΔΟΡΟΒΑΤΑΣ(Λ)-ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ(Λ),ΤΣΟΚΑΝΗΣ-ΜΑΚΡΗΣ(ΑΡΧΗΓΟΣ)-ΚΑΡΑΜΟΥΔΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟ-ΨΕΛΤΟΥΡΑΣ

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΣ) : ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ(ΑΡΧΗΓΟΣ)-ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ-ΜΑΝΤΕΛΙΔΗΣ-ΚΟΥΒΑΡΑΣ-ΠΑΠΑΔΟΣΗΦΟΣ-ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ/ΣΕΜΙΤΕΚΟΛΟΣ ΦΑΟΥΛΑΡΗΣ(Λ)-ΜΗΛΙΩΝΗΣ (Λ)-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ-ΦΕΛΕΚΗΣ-ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ-ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ Α΄ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ – ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Β΄ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ -ΔΟΥΚΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΟΠΤΕΣ:ΡΟΥΣΣΟΣ-ΒΕΝΤΡΑΣ

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν ειδικές βραβεύσεις και απονομές

Κατόπιν ψηφοφορίας αναδείχτηκαν οι εξής:

Καλύτερος πασαδόρος : ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Καλύτερος επιθετικός : ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΣ ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ

Καλύτερος υποδοχέας : ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

Καλύτερος μπλοκέρ : ΜΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

MVP : ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΔΑ ο πρόεδροςκ.Χαλβατζής Νεκτάριος, ο Α΄ αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ.Δελαγραμμάτικας Νίκος, ο γεν.γραμματέας κ.Ξοφάκης Χαράλαμπος, ο ταμίας κ.Κογκαλίδης Λευτέρης, και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ιατρόπουλος Χάρης. Επίσης τους αγώνες παρακολούθησαν από την ΕΟΠΕ οι κ.κ. Καβαλιεράκης και Ντόζης.

Η Ένωση ευχαριστεί θερμά τον Μίλωνα στον οποίο απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στη διοργάνωση, τους διαιτητές των αγώνων, καθώς και όλους όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο και υποστήριξαν τις ομάδες, τηρώντας και ακολουθώντας πιστά όλα τα μέτρα για την ασφαλή παρουσία όλων λόγω της πανδημίας.