Νέα & Ανακοινώσεις

08/07/2022 BEACH VOLLEY ΕΣΠΕΔΑ 2022


BEACH VOLLEY ΕΣΠΕΔΑ 2022

Την Τετάρτη και την Πέμπτη 6 & 7 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε το Tουρνουά Beach Volley Juniors Regional Κ17  και  K19, Αγοριών και Κοριτσιών, της Ε.Σ.Π.Ε.Δ.Α. στο γήπεδο ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ Αθλητικές Εγκαταστάσεις Βοτσαλάκια Καστέλλα.

Στην κατηγορία  Αγόρια Κ17  πρωταθλητές αναδείχτηκαν οι ΜΑΣΤΡΟΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΑΣ./ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΣ ΦΩΤ  ενώ στα Αγόρια Κ19 οι ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΒΙΚ./ΡΕΓΚΛΗΣ ΗΛ.

Αντίστοιχα στην κατηγορία Kορίτσια Κ17 την πρώτη θέση κατέκτησαν οι ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦ/ΛΙΑΠΑΚΗ ΑΝΑΣΤ. και στην κατηγορία Κ19 η ομάδα των ΚΟΝΤΟΥΔΗ ΤΟΝ./ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

Συνολικά συμμετείχαν 14 ομάδες αγοριών και κοριτσιών.

Στο τουρνουά παραβρέθηκε και παρακολούθησε τις προσπάθειες των αθλητών -αθλητριών ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Santana.

Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά την Κα Πόλα Κίτσου και τον σύλλογο του Ολυμπιακού για την ευγενική παραχώρηση της εγκατάστασης και τη  φιλοξενία των αγώνων. 

Επίσης ευχαριστεί τους διαιτητές που συμμετείχαν κ.κ. Θεοδωρίδου Χρύσα, Παπαγιαννόπουλο Θοδωρή, Τουρκίστα Νίκο και Καντλή Κωνσταντίνα, τον φυσιοθεραπευτή Κο Νικηφόρο Γκότση,  καθώς και όλους τους αθλητές/αθλήτριες που συμμετείχαν και εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι.