Νέα & Ανακοινώσεις

23/01/2023 Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α έκοψε την ετήσια πίτα της


Tην ετήσια γιορτή για την κοπή της πίτας της, πραγματοποίησε η Ε.Σ.ΠΕ. Δ.Α, την Παρασκευή 20/1, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Μοσχάτου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος, ο γενικός γραμματέας της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδης, ο πρόεδρος του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ Γιώργος Βελώνης, ο γενικός γραμματέας ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ Σπύρος Χατζηβασιλείου, ο Γιώργος Διαμαντόπουλος πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Ε.Σ.ΠΕ. Δ.Α, και ο Θεοφάνης Τσάκωνας μέλος Επιτροπής Διαιτησίας Ε.Σ.ΠΕ. Δ.Α.
Επίσης το ΔΣ της Ένωσης εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Α΄ Αντιπρόεδρος και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων Νίκος Δελαγραμμάτικας, ο Β’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Μεταξάς, ο γενικός γραμματέας και μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων Χαράλαμπος Ξοφάκης, ο ειδικός γραμματέας Ρωμύλος Σαρατσόπουλος, ο ταμίας Λευτέρης Κογκαλίδης, τα μέλη του ΔΣ, Γιώργος Κογκαλίδης , Αναστάσιος Μετάνοιας και το μέλος της Επιτροπής πρωταθλημάτων, Γιώργος Πάγκαλος.
Την όμορφη εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος της Ε.Ο.Π,Ε, ο πρόεδρος της Έ.Σ.ΠΕ.Δ.Α, ο γενικός γραμματέας της ΟΔΒΕ, ο πρόεδρος του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ενώ για τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων Αγόρια Κ17 και Κορίτσια Κ16 (Α-Β-Γ-Δ-Ε-PRE A) της Ένωσής μας, μίλησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ένωσης μας.
Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε λαχειοφόρος κλήρωση μεταξύ των σωματείων που ήταν παρόντα για τρία δώρα.
Οι τυχεροί ήταν τα σωματεία:
Α.Ο.Φ.Πορφύρας που κέρδισε διήμερο παραμονής στο ξενοδοχείο « Άθλος», προσφορά του προέδρου της Ε.Σ.Α.Π. Παντελή Ταρνατόρου,
Δ.Α.Σ Δραπετσώνα που κέρδισε διήμερο παραμονής στο ξενοδοχείο «Αρχοντικόν» στα Καλάβρυτα, προσφορά της κυρίας Ευδοκίας Καραβασίλη,
Γ.Α.Σ Ιάσωνας Νίκαιας 10 μπάλες προσφορά του προέδρου της Ε.Ο.Π.Ε, Γιώργου Καραμπέτσου.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις πρωταθλημάτων Αγόρια Κ17 και Κορίτσια Κ16, αγων. περιόδου 2022-23
Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά τον Κο Ταρνατόρο και την Κα Καραβασίλη για την ευγενική χορηγία των δύο διημέρων