Νέα & Ανακοινώσεις

13/06/2023 VINTAGE ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ


VINTAGE ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Αυλαία για τα vintage με τον τελευταίο αγώνα μικτών ομάδων μεταξύ Κότινου και Ηετίων στο γήπεδο Δραπετσώνας Γ.Κασιμάτης, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου
Πρωταθλητής στο Vιntage Μικτό A κατηγορίας ο ΑΑΣ Κότινος που νίκησε 3-0 τον Ηετίων
Ο ΑΑΣ Κότινος επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και αναδείχθηκε πρωταθλητής του Vιntage Μικτό A κατηγορία ΕΣΠΕΔΑ. Στον τελικό που αναμετρήθηκαν ομάδες της Δραπετσώνας επικράτησε στο κλειστό «Γ. Κασιμάτης» 3-0 ( 25 - 18 (1), 32 - 30 (2), 25 - 17 (3) του φιλοξενούμενου ΑΣ Δραπετσώνα Ηετίων.
Ο ΑΑΣ Κότινος τερμάτισε πρώτος στην βαθμολογία με 27 πόντους, 9-1 νίκες σε 10 αγώνες και 28-7 σετ ενώ ο Ηετίων τελείωσε τη διοργάνωση στην δεύτερη θέση με 19 βαθμούς.
Μια μέρα νωρίτερα στις 11/6 ο γηπεδούχος Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Αγ. Ελευθέριος (2) ηττήθηκε από τον ΑΟ Βάρης Αναγυρούς με 1-3 ( 25 - 27 (1), 25 - 17 (2), 24 - 26 (3), 20 - 25 (4), με τη Βάρη να κατακτά την 3η θέση και τον Μ.Ε.Λ.Α. την 4η θέση αντίστοιχα
Μετά το τέλος του αγώνα σε μια όμορφη εκδήλωση με μπουφέ που προσέφεραν ο οικοδεσπότης Κότινος και η Ένωση, ακολούθησαν οι απονομές των τριών πρώτων θέσεων για τις ομάδες Α΄ και Β΄ κατηγορίας του μικτού. Με χαρά παρευρέθηκαν τόσο οι τρεις πρώτες ομάδες της Α΄ κατηγορίας (Κότινος, Ηετίων, Βάρη Αναγυρούς), όσο και αυτές της Β΄ κατηγορίας (Ιπποκράτης, Παλλήνη, Πανελλήνιος) και παρέλαβαν τα κύπελλα και τα μετάλλιά τους, από τον ταμία και πρόεδρο της Επιτροπής vintage της Ένωσης Κογκαλίδη Ελευθέριο και το μέλος του Δ.Σ. Ιατρόπουλο Χαρίλαο, όπως επίσης και από το μέλος του Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΠΕ. Δ.Α.Π. Κατσιάρα Κώστας τον πρώην διεθνή αθλητή Αμαργιανάκη Σωτήρη και τον καρδιολόγο-βουλευτή Λιβανό Μιχάλη.
Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ευχαριστεί θερμά όλες τις συμμετέχουσες και τους συμμετέχοντες που συνέβαλαν τα μέγιστα για απολαυστικούς και με αθλητικό πνεύμα αγώνες και ανανεώνει το ραντεβού στους αγωνιστικούς χώρους τον Οκτώβριο του ΄23 με τους αγώνες vintage Ανδρών και Γυναικών.