Νέα & Ανακοινώσεις

28/08/2023 ΘΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023 - ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Από την ΕΟΠΕ επισημαίνονται τα παρακάτω σημεία, σχετικά με τη θερινή μεταγραφική περίοδο 2023, που καλό θα είναι τα σωματεία  να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή :

  •  Καθώς η λήξη της Θερινής Μεταγραφικής Περιόδου 2023 έχει καθοριστεί για τις 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο, να μην αναμένουν να υποβάλλουν τις Αιτήσεις τις τελευταίες ημέρες, για να αποφευχθεί ο «συνωστισμός» στο σύστημα, που μπορεί να επιφέρει και πιθανά τεχνικά θέματα. Καθώς εφαρμόζεται και νέο σύστημα συγκατάθεσης, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε εγκαίρως τα θέματα που τυχόν παρουσιάζονται για την ομαλή διαδικασία και για αυτό η  βοήθειά τους στο θέμα αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

 

  • Για τεχνικούς λόγους, παρακαλούμε να υποβάλλονται ΕΩΣ ΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ανεξαρτήτου ηλικίας.

 

  • Οι επανεγγραφές Αθλητών/αθλητριών πρέπει να οριστικοποιούνται, ακόμα και εάν δεν έχει εγκριθεί από τα Δικαιούχα Σωματεία η Αποζημίωση Κατάρτισης.

 

  • Όταν υπάρχει αίτηση για έλεγχο συμμετοχής σε Πρωταθλήματα Κ20/Κ21 ώστε να διαφοροποιηθεί η Αποζημίωση Κατάρτισης, τα Σωματεία ΔΕΝ πρέπει να περιμένουν τον έλεγχο, αλλά ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ. Μετά τον έλεγχο της Ε.Ο.ΠΕ. θα διαφοροποιούνται τα ποσά της Αποζημίωσης στο πρόγραμμα.

 

  • Οι τυχόν ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί μέχρι τις 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023. Αν, Σωματεία αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην τακτοποίηση της καταβολής της Αποζημίωσης Κατάρτισης, παρόλες τις προσπάθειές τους, μπορούν να αποστέλλουν στην ΕΟΠΕ (katartisi@volleyball.gr) το σχετικό αποδεικτικό της ενημέρωσης (email) και να καταβάλλουν στον Λογαριασμό ΕΟΠΕ τα αντίστοιχα ποσά με την απαραίτητη αιτιολογία, ώστε αυτές οι επανεγγραφές να εγκρίνονται από την Ε.Ο.ΠΕ.

 

 

Η ΕΟΠΕ ευχαριστεί τα Σωματεία για την ανταπόκρισή τους στις νέες διαδικασίες και την συνεχή προσπάθεια της Ομοσπονδίας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών