Νέα & Ανακοινώσεις

05/02/2024 Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α έκοψε την ετήσια πίτα της


Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α έκοψε την ετήσια πίτα της

 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Παρασκευή (2/2) στο Πολιτιστικό  Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου, η Ε.Σ.ΠΕ. Δ.Α.

 Στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν το παρών ο πρόεδρος ΟΔΒΕ Πέρρος Φώτης, ο γενικός γραμματέας ΟΔΒΕ Μαυρικίδης Σταύρος, από τον ΣΥΔΠΕΔΑΠ η πρόεδρος Καντλή Κων/να, ο γενικός γραμματέας Γεωργιάδης Στέλιος, η αναπληρωτής ταμίας Κοκκινέλου Αλεξάνδρα, καθώς και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Τσάκωνας Θεοφάνης.

 Από το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ο πρόεδρος Νεκτάριος Χαλβατζής, ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Νίκος Δελαγραμμάτικας, ο γενικός γραμματέας Χαράλαμπος Ξοφάκης, τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Χάρης Ιατρόπουλος, Κογκαλίδης Γιώργος και Μετάνοιας Αναστάσιος, όπως επίσης το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ένωσης Πάγκαλος Γιώργος, και το μέλος της Επιτροπής vintage της Ένωσης μας Δριβαλιάρης Θεόδωρος.

 Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος της Ένωσής μας, Νεκτάριος  Χαλβατζής, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΟΔΒΕ κ.κ. Πέρρος Φώτης και Μαυρικίδης Σταύρος, η  πρόεδρος του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ Καντλή Κων/να και ο πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης, Θεοφάνης Τσάκωνας.

 Στη συνέχεια κληρώθηκαν δύο φλουριά στα οποία τυχεροί ήταν από τα παρόντα σωματεία ο ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ και ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ που κέρδισαν 3 μπάλες καθώς και 1 καμβά φωτογραφία από το χορηγό της Ένωσης Κο Τσιρογιάννη εταιρεία Instagraph

 Αμέσως μετά ακολούθησαν  οι κληρώσεις Αγόρια Κ17 και Κορίτσια Κ16 της Ένωσης για την αγων.περίοδο 2023-24, όπου ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Κος Δελαγραμμάτικας εξήγησε αναλυτικά τον τρόπο και τους όρους διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.