Νέα & Ανακοινώσεις

26/02/2024 VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ 2023-2024


VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ 2023-2024
Αυλαία για τα vintage Ανδρών και Γυναικών της Ένωσης
Μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά έκλεισε για τις ομάδες Ανδρών και Γυναικών vintage με το τελευταίο ραντεβού που δόθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Αργυρούπολης την Κυριακή 25/2 το απόγευμα.
Η γιορτή ξεκίνησε αθλητικά, καθώς οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν από ένα σετ μεταξύ των πρώτων ομάδων Α΄ και Β΄ κατηγορίας, ΑΕΚ και Παπάγου για τις γυναίκες και Αργυρούπολης και Θριάμβου για τις ομάδες των ανδρών αντίστοιχα, ενώ ο διαιτητής κ.Κώστας Κατσιάρας μετά τα «σφυρίγματά» του στα δύο σετ, παρέλαβε αναμνηστικό έπαθλο, για την πολυετή προσφορά του στο χώρο της διαιτησίας.
Χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος της Ένωσης, κ.Νεκτάριος Χαλβατζής που καλωσόρισε και συνεχάρη όλες τις ομάδες σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο. Αναμνηστική ευχαριστήρια πλακέτα δόθηκε στο σύλλογο της Αργυρούπολης για την, για άλλη μία φορά, άψογη φιλοξενία της εκδήλωσης.
Μετάλλιο ζωής στον αθλητή Μανίκα Βασίλη για την συμμετοχή του στα vintage από την 1η χρονιά διεξαγωγής τους. Μία συγκινητική στιγμή και άκρως τιμητική για την Ένωση, η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.
Ειδική βράβευση στους δύο βετεράνους αειθαλείς και ακούραστους αθλητές vintage κ.κ. Αρακά Ιωακείμ της ομάδας Αστέρας και Αργυροπούλου Λυδίας της ομάδας ΑΟ Βάρης Αναγυρούς από την Ένωση, που επί σειρά ετών παραδίδουν «μαθήματα αγωνιστικότητας» στο φιλέ.
Στη συνέχεια ακολούθησαν απονομές και βραβεύσεις για τις ομάδες που κατέλαβαν τις 3 πρώτες θέσεις των δύο κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών.
Ο πρόεδρος της επιτροπής vintage κ.Ελευθέριος Κογκαλίδης, έκλεισε την εκδήλωση ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους στα vintage, που φέτος συμπλήρωσαν 10 χρόνια από την έναρξή τους, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη για τις ομάδες Ανδρών και Γυναικών. Οι αγώνες vintage συνεχίζονται με τις μεικτές ομάδες που θα συναντηθούν στους αγωνιστικούς χώρος μέσα στο μήνα Μάρτιο.
Ακολούθησε ένα μικρό κέρασμα για όλους τους παρευρισκόμενους.
Οικοδεσπότες της εκδήλωσης, εκ μέρους της διοίκησης της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ο πρόεδρος κ.Νεκτάριος Χαλβατζής, ο γενικός γραμματέας κ.Χαράλαμπος Ξοφάκης, ο ταμίας και πρόεδρος της Επιτροπής vintage κ.Ελευθέριος Κογκαλίδης, το μέλος του Δ.Σ. και της Επιτροπής vintage κ.Απόστολος Μουλακάκης, το μέλος του Δ.Σ. κ.Χαρίλαος Ιατρόπουλος.
Επίσης παρευρέθηκαν το μέλος της Επιτροπής Vintage της Ένωσης κ.Θεόδωρος Δριβαλιάρης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ.Θεοφάνης Τσάκωνας και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμούς του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ.Νικοθώδης και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ.Παπαγεωργίου Δ.