Νέα & Ανακοινώσεις

03/02/2021 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 1ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ


Το ΔΣ της ΕΣΠΕΔΑ και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΣΠΕΔΑ, σας προσκαλούν στο 1ο Διαδικτυακό Σεμινάριο (webinar) της ΕΔ ΕΣΠΕΔΑ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9/2/2021 «Παγκόσμια Ημέρα του Βόλεϊ» στις 20.00.

Το Διαδικτυακό Σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Cisco Webex, ανοίγει την αυλαία μιας σειράς επιμορφωτικών σεμιναρίων-συναντήσεων (online meetings and webinars) σχετικών με τους κανονισμούς του αθλήματος του βόλεϊ, που όλοι μας αγαπάμε και συνυπηρετούμε.

Μπορείτε να συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, που αντιστοιχεί στην ηλεκτρονική τάξη διδασκαλίας του καθηγητή διαιτησίας, αρχιδιαιτητή της ΕΔ ΕΣΠΕΔΑ και εκπαιδευτικού κ. Γιώργου Διαμαντόπουλου:

https://minedu-secondary.webex.com/meet/georgdiama

Όταν συμμετέχετε σε μια τηλεδιάσκεψη μέσω WEBEX για πρώτη φορά, σας ζητείται να κάνετε λήψη του αρχείου εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να συμμετάσχετε στη τηλεδιάσκεψη χρησιμοποιώντας απλά τον browser που συνήθως χρησιμοποιείτε, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα.  Δηλώστε μόνο το ονοματεπώνυμό σας. Συστήνεται πάντως, σε περίπτωση που πρόκειται να χρησιμοποιείτε συνεχώς στο μέλλον την πλατφόρμα cisco webex, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας διότι έτσι δουλεύει πολύ καλύτερα.

Η ΕΣΠΕΔΑ κατανοώντας τις δύσκολες υγειονομικές καταστάσεις καραντίνας που βιώνουμε όλοι μας λόγω της πανδημίας από τον covid-19, προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να προσφέρει εξειδικευμένα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) ακολουθώντας την φιλοσοφία της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης, που είναι να προσφέρει υψηλό επίπεδο κατάρτισης και επιμόρφωσης προς τα μέλη της, αρχής γενομένης από τις 9 Φεβρουαρίου, ημερομηνία που γεννήθηκε το ίδιο το βόλεϊ πριν 126 χρόνια!