ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α | Ανακοινώσεις | Προκηρύξεις | Αποτελέσματα | Ομάδες/Σωματεία | Γήπεδα/Γυμναστήρια | Διαιτητές | Σύνδεσμοι | Φωτογραφίες
  Εκτύπωση
Ανακοινώσεις
 
 27/05/2020  Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου της Γ.Γ.Α. για τη δημιουργία του "Μητρώου Αθλητικών Σωματείων" καθώς και σχετικό βίντεο του Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη
 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 26/05/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα 1.307 τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία που μπήκαν στην πλατφόρμα προεγγραφής, για το «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων», την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας της

Προεγγραφή για τα Μέτρα Στήριξης έως 5 Ιουνίου, κατάθεση δικαιολογητικών έως 30 Ιουνίου

Ο Ολυμπιονίκης, Σπύρος Γιαννιώτης, «πρεσβευτής» του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων» στο σχετικό επεξηγηματικό βίντεο

Με εξαιρετική ανταπόκριση και αποδοχή εξελίσσεται, στις πρώτες επτά ημέρες λειτουργίας της ειδικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ (www.gga.gov.gr/mitroo), η προεγγραφή των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων όλης της χώρας, τα οποία διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, για τη δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων».

Από την Τρίτη 18 Μαΐου (έως και χτες, Δευτέρα 24 Μαΐου) 1.307 Σωματεία, που διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, από όλες τις διοικητικές περιφέρειες της χώρας, εισήλθαν στην πλατφόρμα προεγγραφής αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων και ξεκίνησαν τις διαδικασίες υποβολής της αίτησης ένταξής τους στο «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων».

Η δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων», ως προπαρασκευαστικό στάδιο του καινοτόμου εγχειρήματος της δημιουργίας «Μητρώου Αθλητικών Φορέων», απόρροια της συνεργασίας του Υφυπουργείου Αθλητισμού με το Υπουργείο Ψηφιακής

Διακυβέρνησης, θα καταγράψει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ακριβές σύνολο των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων.

Μια διαδικασία διαφανής, δυναμική, συνεχώς ανανεούμενη, χωρίς ημερομηνία λήξης. Ένα «Μητρώο Αθλητικών Φορέων» όπου γονείς, αθλητές, παράγοντες και γενικώς οι πολίτες της χώρας θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουν τα νομίμως λειτουργούντα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία της χώρας μας.

Υπενθυμίζεται, παράλληλα, ότι η προεγγραφή των ερασιτεχνικών σωματείων συνδέεται και με τα σχεδιαζόμενα μέτρα στήριξής τους, από την πανδημία του κορωνοϊού, στην επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Μέτρα στήριξης, τα οποία θα ενεργοποιηθούν αφού προηγουμένως ελεγχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τα κατατεθέντα δικαιολογητικά.

Τα σωματεία οφείλουν ως την 5η Ιουνίου 2020 να έχουν εισέλθει στην πλατφόρμα προεγγραφής και να έχουν προβεί στη δημιουργία του σχετικού τους λογαριασμού, εισάγοντας τα βασικά στοιχεία (επωνυμία σωματείου, πρόεδρο και μέλη ΔΣ). Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης προεγγραφής τους ορίζεται η 30η Ιουνίου 2020, δεδομένου πως είναι χρονοβόρα η έκδοση ορισμένων δικαιολογητικών από τα Πρωτοδικεία και τις Περιφέρειες, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Για την αναγκαιότητα προεγγραφής των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων όλης της χώρας και συνακόλουθα τη δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων», που συνιστά εκσυγχρονισμό των διαδικασιών, διασφάλιση της νομιμότητας και τακτοποίηση του άναρχου τοπίου στον ελληνικό αθλητισμό, το Υφυπουργείο Αθλητισμού προχώρησε στη δημιουργία βιντεομηνύματος, με την ευγενική συμμετοχή του ασημένιου Ολυμπιονίκη μας, Σπύρου Γιαννιώτη (https://www.youtube.com/watch?v=LLQ2GpRlvDI&feature=youtu.be). Επιπλέον, στον ιστότοπο της ΓΓΑ (www.gga.gov.gr/mitroo) δημιουργήθηκε και ειδική ενότητα «Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις» (https://gga.gov.gr/images/erotiseis_apantiseis.pdf) για την περαιτέρω διευκόλυνση των σωματείων στις διαδικασίες προεγγραφής τους.

 
 26/05/2020  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΣΠΕΔΑ
 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. στη συνεδρίασή του Νο28 που έλαβε χώρα μέσω τηλεδιάσκεψης, λαμβάνοντας υπόψη τη συγκυρία και τη δύσκολη δοκιμασία με την πανδημία του κορονοϊού και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στις προσπάθειες όλων (ομάδων, αθλητών/τριών, προπονητών, παραγόντων και διαιτητών) αποφάσισε τα εξής:

  •   ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΣΠΕΔΑ 2019-2020

Λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ένωσης, τον βαθμολογικό πίνακα κάθε πρωταθλήματος τη στιγμή της διακοπής τους, καθώς και τις σχετικές αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. όπως αυτές έχουν γνωστοποιηθεί, αναλυτικά ανά πρωτάθλημα έχουμε:

1.       Β ΕΘΝΙΚΗ ΕΘΝ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Β΄ ΟΜΙΛΟΣ ΕΣΠΕΔΑ : ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝ.ΚΑΤΗΓ. ΑΝΔΡΩΝ Ο ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

2.       Β ΕΘΝΙΚΗ ΕΘΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β΄ ΟΜΙΛΟΣ ΕΣΠΕΔΑ : ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝ.ΚΑΤΗΓ.ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ & ΔΕΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ  ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

3.       ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Θα ανέλθουν στη Β εθνική κατηγορία Γυναικών Β  όμιλος  οι ομάδες  ΑΟ Π.Φαλήρου, ΑΣ Περιστέρι, Μ.Ε.Λ.Α.Σ Αγιος Ελευθέριος και δεν θα υποβιβαστεί ομάδα  στην Τοπική κατηγ.2 Γυναικών

4.       ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Θα ανέλθουν στην Τοπική κατηγορία Γυναικών οι ομάδες ΑΟ Ιωνικός, Εθνικός ΟΦΠΦ καθώς επίσης και η ομάδα ΑΟ Φλοίσβος προκειμένου η Τοπική κατηγορία Γυναικών την αγων.περίοδο 2020-21 να έχει 12 ομάδες.

Για τα παραπάνω θα εκδοθούν συμπληρωματικές-τροποποιητικές προκηρύξεις, οι οποίες θα σταλούν προς έγκριση στην ΕΟΠΕ.

5.       Αποφασίστηκε η οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων Αγόρια Κ17 (πρώην Παμπαίδων) και Κορίτσια Κ16 (πρώην Παγκορασίδων)

6.       Σε επόμενη συνεδρίαση θα ληφθούν αποφάσεις για τα πρωταθλήματα Αγόρια Κ18(παίδων) και Κορίτσια Κ18 (κορασίδων) Α - Β - Γ κατηγορίες.

7.       Το φθινόπωρο, πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και εφόσον έχουν ομαλοποιηθεί οι συνθήκες, θα διεξαχθούν οι τελικοί κυπέλλου ανδρών και γυναικών της Ένωσης.

 ·         ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΔΑ λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική διαταραχή μεγάλης εμβέλειας και διάρκειας,  λόγω της υγειονομικής κρίσης, αποφάσισε την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021 την κατάργηση παραβόλων συμμετοχής στα πρωταθλήματα αρμοδιότητας ΕΣΠΕΔΑ : Ανδρών-Γυναικών-Αγόρια Κ21 (εφήβων)-Κορίτσια Κ20 (νεανίδων)-Αγόρια Κ18 (παίδων)-Κορίτσια Κ18 (κορασίδων)-Αγόρια Κ17(παμπαίδων) και Κορίτσια Κ17 (παγκορασίδων).

Για τα vintage ανδρών γυναικών μικτές ομάδες θα ληφθούν αποφάσεις σε επόμενη συνεδρίαση Δ.Σ.

  • ΄Αμεσα θα στελεχωθεί Γραφείο Τύπου για την αποτελεσματικότερη επικοινωνία και διάδραση μεταξύ Ένωσης και Σωματείων

Μέσα στη μεταβατική περίοδο που όλοι βιώνουμε και τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, με ευαισθησία και αντιμέτωποι με τα νέα οικονομικά, κοινωνικά και αθλητικά δεδομένα, θα χρειαστεί όλοι με ψυχραιμία να συμβάλλουμε με προνοητικότητα, αποφασιστικότητα και ενότητα στην ομαλοποίηση και επιβίωση του αθλήματος που όλοι υπηρετούμε.

 
 25/05/2020  8ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Σ.Ε.Π.ΠΕ.
 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας γυναικών GULLIERMO NARANJO HERNADEZ θα είναι ο ομιλητής στο 8ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ με θέμα :

Ανάλυση συστήματος και προετοιμασία παιχνιδιού της εθνικής ομάδας βόλλευ γυναικών.

Με την συμμετοχή και την βοήθεια του συνεργάτη του Γιάννη Παρασχίδη η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΗ και ώρα 20.30 από τον παρακάτω σύνδεσμο : https://www.youtube.com/c/nstvwebtv/live

 
 18/05/2020  7ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΠΠΕ
 

Ως Αθλητής της Εθνικής Ιταλίας με 474 συμμετοχές και αγωνιζόμενος 17 ΕΤΗ ( 1988-2005) κατέκτησε τα πάντα εκτός από χρυσό σε Ολυμπιακούς αγώνες.

3 ΧΡΥΣΑ σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

4 ΧΡΥΣΑ σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

2 ΑΡΓΥΡΑ σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

1 ΧΑΛΚΙΝΟ σε ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.

Αγωνίστηκε ως αθλητής 25 έτη σε :

PALLAVOLO SABAUDIA

PALLAVOLO PARMA και CIMONE MODENA κατακτώντας Ευρωπαϊκά και Ιταλικά πρωταθλήματα.

Ο Κύριος για τον οποίο μιλάμε δεν είναι άλλος από τον μεγάλο ANDREA GIANI ο οποίος θα μιλήσει στο 7ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ του συνδέσμου την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΗ και ώρα 18.00 με θέμα : "SIDE OUT και ΥΠΟΔΟΧΗ"

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2007 στην CIMONA MODENA κατακτώντας το CEV CHAMPIONS LEAGUE.

Κατέκτησε πρωτάθλημα με την M.ROMA VOLLEY

Εργάστηκε στην CALZEDONIA BERONA και ήταν ο αναμορφωτής της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ που την οδήγησε στην κατάκτηση της Δεύτερης θέσης στο ευρωπαϊκό του 2015.

Από το 2017 είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής της ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Την αγωνιστική περίοδο 2019-20 ήταν ο προπονητής της MODENA και θα συνεργαστεί και την νέα περίοδο 2020-21.

Τέλος με την συμμετοχή και βοήθεια της συναδέλφου προπονήτριας Δήμητρας Λυκογιάννη την προσεχή Παρασκευή θα τον ακούσουμε στο 7ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ που θα μεταδοθεί από τον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=42A08cm1R5Q

 
 18/05/2020  ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Β΄ΦΑΣΗΣ
 

Οδηγίες για το ξεκίνημα των προπονήσεων στη Β΄ Φάση για την ασφαλή άσκηση σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους

 

Η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με ανακοίνωσή της ενημερώνει για τα νέα δεδομένα που θα ισχύσουν μετά το άνοιγμα των αθλητικών χώρων σε αθλητές και σωματεία που ξεκινούν προπονήσεις από Δευτέρα (18/05/2020).

Αναλυτικά οι κανόνες ασφαλείας που πρέπει να τηρηθούν καθώς και οι διαδικασίες που οφείλουν να ακολουθηθούν κατά το ξεκίνημα των προπονήσεων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (www.gga.gov.gr) στην ειδική κατηγορία Αθλητισμός και Covid-19 (βλ. Πρακτικές Οδηγίες Β' φάσης για την ασφαλή άσκηση σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους - σχετικό συνημμένο

 
 13/05/2020  Ο FERDINADO DE GIORGI ΣΤΟ 6ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Σ.Ε.Π.ΠΕ.
 

Ο FERDINADO DE GIORGI ο κορυφαίος αυτή την στιγμή προπονητής της Ιταλίας (αφού την αγωνιστική περίοδο 2018-19 κατέκτησε το πρωτάθλημα, το Champion League και το Παγκόσμιο συλλόγων με την " CUCINE LUBE CIVITANOVA") θα είναι ο ομιλητής στο 6ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΠΠΕ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΗ και ώρα 18.00.με θέμα : "Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΑΔΟΡΟΥ".

CARRIERA σε Ιταλία, Ρωσία, Πολωνία, Βραζιλία.

2018-2020 Cucine Lube CIVITANOVA (Super Lega)

2017-2018 Jastrzebski WEGIEL (POL)

2017-2017 Nazionale POLONIA

2015-2017 Zaksa KEDZIERZYN-KOZLE (POL)

2014-2015 Tonno Callipo VIBO VALENTIA (A2)

2012-2014 Fakel NOVY URENGOY (RUS)

2011-2012 Umbria Volley SAN GIUSTINO (BRA)

2005-2010 Lube Banca Marche MACERATA (A1)

2003-2005 Rpa PERUGIA (A1)

2001-2003 Piemonte Volley CUNEO (A1)

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ CLUB

2 Scudetti (2006, 2019)

1 Champions League (2019)

1 Mondiale per Club (2019)

4 Coppa Italia (2002, 2008, 2009, 2020)

3 Supercoppa Italiana (2003, 2006, 2008)

2 Coppa Cev (2002, 2006)

2 Campionato polacco (2016, 2017)

1 Coppa di Polonia (2017).

Με 330 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας του ως πασαδόρος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της Ιταλίας μαζί με Βουλο, Τοφολι, Μεονι.

Με την Εθνική που οι Ιταλοί την ονόμασαν ομάδα "ΓΕΝΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ" και αγωνιζόμενος 15 χρόνια (1987-2002) κατέκτησε :

3 ΧΡΥΣΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ( 1990-94-98) 1 ΧΡΥΣΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ 1989 1ΑΡΓΥΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ 1991 και 1 ΧΡΥΣΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Με την συμμετοχή και βοήθεια του ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ προπονητή της ιταλικής ομάδας "GS PAVIC" το 6ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ της Παρασκευής 15 Μάη και ώρα 18.00 θα μεταδοθεί ζωντανά από τον παρακάτω σύνδεσμο : https://www.youtube.com/watch?v=yGMEa6AnVc8

 
 13/04/2020  ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΕΣΠΕΔΑ
 
 
 08/04/2020  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
 
 
 06/04/2020  ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ
 

Σήμερα Δευτέρα 6 Απριλίου είναι η Διεθνής Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη και ο διεθνής οργανισμός Peace And Sport δείχνει «White Card» (άσπρη/λευκή κάρτα).

Σε αντιστοιχία με την κόκκινη και κίτρινη κάρτα που συμβολίζουν ποινές, η λευκή κάρτα χρησιμοποιείτε ως σύμβολο δέσμευσης για την δημιουργία ειρήνης!

 

Ουσιαστικά, πρόκειται για την Παγκόσμια ημέρα προώθησης της ειρήνης μέσα από τον αθλητισμό.

Χρησιμοποιούμε τον αθλητισμό και τις αξίες του για να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας και να ενισχύσουμε τους δεσμούς μας μεταξύ τους.

 

Πόσο δε αυτές τις ημέρες με την πανδημία, καθώς ο αθλητισμός είναι μια ουδέτερη και παγκόσμια πλατφόρμα που οφείλει να βοηθήσει στην τρέχουσα παγκόσμια κρίση της υγείας.

 

Εκ μέρους του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, σας προτρέπουμε να συμμετέχετε στη δράση αυτή μέσω των social media σας,

κρατώντας μια λευκή κάρτα και κάνοντας χρήση του #peaceandsport #whiteCard, αλλά και των #ziseathlitika @ziseathlitika ως ετικέτα, με το εξής κείμενο (ενδεικτικά):

 

«Συμμετέχω κι εγώ στην καμπάνια #PeaceandSport #WhiteCard Δείχνουμε #WhiteCard, πιστεύουμε, υπηρετούμε και προωθούμε τις αξίες του αθλητισμού!

Γιορτάζουμε μαζί τη Διεθνή Ημέρα του Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη, έννοιες πιο επίκαιρες από ποτέ, καθώς αντιμετωπίζουμε παγκοσμίως τον «πόλεμο του κορωνοϊού».

 

  Δείχνουμε την λευκή κάρτα #WhiteCard

Στέλνουμε μήνυμα παγκόσμιας αλληλεγγύης, ολόκληρης της αθλητικής οικογένειας! 

#ZiseAthlitika

#IDSDP2020

#April6

@peaceandsport

 
 03/04/2020  2η ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΣΠΕΔΑ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ
 

Με την παρουσία και των 12 ομάδων της Β΄ Εθνικής γυναικών, μέσω skype, πραγματοποιήθηκε στις 02/04 η δεύτερη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιεί η ΕΣΠΕΔΑ, προκειμένου να αντλήσει απόψεις των σωματείων σχετικά με τη συνέχιση ή τρόπο λήξης των πρωταθλημάτων μετά την αναστολή της απαγόρευσης.
Ομόφωνα και οι 12 ομάδες κατέληξαν στην άποψη της λήξης του πρωταθλήματος τώρα με κατοχύρωση της σημερινής βαθμολογίας, με το Μίλωνα να καταλαμβάνει την 1η θέση και το δικαίωμα ανόδου στην Α2, ενώ σε ο,τι αφορά τον υποβιβασμό, να μην υποβιβαστεί καμιά ομάδα, προβάλλοντας πολλούς λόγους που δεν επιτρέπουν τη συνέχιση του πρωταθλήματος για οποιαδήποτε ημερομηνία, δοθεί η άδεια διεξαγωγής αγώνων.
Η ΕΣΠΕΔΑ, σε κάθε περίπτωση θα περιμένει την αναμενόμενη άδεια τροποποίησης των προκηρύξεων από τον Υφυπουργό κ. Λ. Αυγενάκη και τις κατευθύνσεις και οδηγίες που θα δοθούν από την ΕΟΠΕ.

 
 31/03/2020  1η ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΣΠΕΔΑ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ
 Με την παρουσία και των 10 ομάδων της Β΄ Εθνικής ανδρών, μέσω skype, πραγματοποιήθηκε στις 31/03 η πρώτη από τον κύκλο τηλεδιασκέψεων που ξεκινά η ΕΣΠΕΔΑ, προκειμένου να αντλήσει απόψεις των σωματείων σχετικά με τη συνέχιση ή τρόπο λήξης των πρωταθλημάτων μετά την αναστολή της απαγόρευσης. Ομόφωνα και οι 10 ομάδες κατέληξαν στην άποψη της λήξης του πρωταθλήματος τώρα, με κατοχύρωση της σημερινής βαθμολογίας, και παράλληλη ανακήρυξη του ΓΣ Πετρούπολης ως πρωταθλητή Ανδρών, προβάλλοντας πολλούς λόγους που δεν επιτρέπουν τη συνέχιση του πρωταθλήματος για οποιαδήποτε ημερομηνία, δοθεί η άδεια διεξαγωγής αγώνων. Η ΕΣΠΕΔΑ, σε κάθε περίπτωση θα περιμένει την αναμενόμενη άδεια τροποποίησης των προκηρύξεων από τον Υφυπουργό κ. Λ. Αυγενάκη και τις κατευθύνσεις και οδηγίες που θα δοθούν από την ΕΟΠΕ.
Άμεσα προγραμματίζεται η επόμενη τηλεδιάσκεψη, με τις ομάδες Β εθν.-εθν.περιφερειακό πρωτ/μα Γυναικών Β΄όμιλος.
 
 31/03/2020  ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΕΣΠΕΔΑ
 

Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ξεκινά διαδοχικές τηλεδιασκέψεις με εκπροσώπους των σωματείων-μελών της με αντικείμενο την καταγραφή και αποτίμηση των προβλημάτων που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού, ειδικότερα στο κομμάτι του αθλητισμού με το κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων και την αναστολή των αγώνων πρωταθλημάτων.

Ο κύκλος των τηλεδιασκέψεων θα ξεκινήσει με τους εκπροσώπους του πρωταθλήματος Β εθνική κατηγορία Ανδρών Εθν.περιφερειακό πρωτ/μα Β όμιλος σήμερα 31/3 και ώρα 19.00 όπου μέσω skype θα συζητηθούν και θα αναλυθούν απόψεις για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για τη συνέχεια και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ θα ακολουθήσουν τηλεδιασκέψεις με τα σωματεία και για τις υπόλοιπες κατηγορίες πρωταθλημάτων της Ένωσης.

Κατεύθυνση της Ένωσης, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που καλείται να αντιμετωπίσει η «βιωσιμότητα» των πρωταθλημάτων και η  υποστήριξη των σωματείων και των εμπλεκόμενων στο άθλημα με «όπλα» την επαγρύπνηση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης και ενσυναίσθησης που τη διακατέχει.

 
 30/03/2020  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 
 26/03/2020  ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Ο Πρόεδρος, ο Γεν.Γραμματέας και το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στον αντιπρόεδρο της Ένωσής μας Νίκο Δελαγραμμάτικα, για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.
Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους της.
 
 17/03/2020  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ
 
 
 13/03/2020  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΣΠΕΔΑ
 Σας πληροφορούμε ότι :
1. λόγω προσωρινής αναστολής λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη - Μ.Μερκούρη, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΕΣΠΕΔΑ (σχετικό έγγραφο του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη)
2. λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης περί μέτρων πρόληψης και περιορισμού εξάπλωσης του κορονοϊού
3. και προκειμένου την αποφυγή καταστάσεων έκθεσης σε κίνδυνο, εργαζομένων και πολιτών,
η λειτουργία της Ένωσης θα πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 16/3, με εξ΄ αποστάσεως εξυπηρέτηση ως εξής:
. Ηλεκτρονικά στο mail της Ένωσης : espeda@espeda.gr και στο facebook της ΕΣΠΕΔΑ «Εσπεδα Βόλεϊ» (μέσω messenger)
. Τηλεφωνικά με κλήση στα τηλέφωνα της Ένωσης 2109402078, 2109400687
. Όπου απαιτηθεί αυτοπρόσωπη παρουσία και εξυπηρέτηση από τα γραφεία της Ένωσης, αυτή θα πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και προγραμματισμού ραντεβού
Με αίσθημα συλλογικής και ατομικής ευθύνης και με προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία όλων μας, παρακαλούμε για την κατανόησή σας για την όποια ταλαιπωρία και ευελπιστούμε σύντομα να βγούμε όλοι αλώβητοι από τη δύσκολη αυτή δοκιμασία και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα
Σας ευχαριστούμε
 
 11/03/2020  ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΕΣΠΕΔΑ ΑΠΟ 11/3 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ
 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΔΑ λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας και της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού, σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για κλείσιμο Δημοτικών και σχολικών γυμναστηρίων και χώρων, που δημιουργούν προβλήματα σχετικά με την δυνατότητα τόσο προπονήσεων των σωματείων όσο και τέλεσης αγώνων,
                                         ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ όλων των πρωταθλημάτων ευθύνης της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α., από σήμερα 11/3/20 και μέχρι νεώτερης ενημέρωσης.
Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις εφόσον χρειαστεί.
 
 11/03/2020  ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΕΣΠΕΔΑ ΑΓΟΡΙΑ Κ17 (ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ) & ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ16 (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)
 

Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. με ειδική απόφασή του και λαμβάνοντας υπόψη το από 10/3 έγγραφο της ΕΟΠΕ όπου αναφέρονται οι εξής παράμετροι :
. Την ανακοίνωση για το κλείσιμο των σχολικών μονάδων και φροντιστηρίων σε όλη την επικράτεια
. ότι τα πρωταθλήματα Παμπαίδων (Αγόρια Κ17) και Παγκορασίδων (Κορίτσια Κ16) διοργανώνονται σε τοπικό επίπεδο

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ : ΑΓΟΡΙΑ Κ17 (ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ) ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ16 (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)
για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η απόφαση για κλειστές σχολικές μονάδες-φροντιστήρια δηλαδή έως και 24/3.

 
 10/03/2020  ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ
 Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από την Ε.Ο.ΠΕ., σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλονται οι προπονήσεις των κλιμακίων μέχρι νεωτέρας.
 
 10/03/2020  ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ
 Σε συνέχεια σχετικής ανακοίνωσης για τους αγώνες ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ της ΕΣΠΕΔΑ σας ενημερώνουμε σχετικά με τη διαπίστευση των 2 ατόμων ως συνοδοί ομάδας από κάθε σύλλογο, ότι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί από την ΕΣΠΕΔΑ είναι η εξής:
Κάθε σύλλογος θα στείλει ηλεκτρονικά πρακτικό σύνθεσης Δ.Σ. ή εφόσον υπάρχει Διοικούσα Επιτροπή Βόλεϊ την απόφαση ορισμού της (διοικούσας επιτροπής) σε επίσημο έγγραφο με σφραγίδα και υπογραφές,
καθώς επίσης και φωτογραφία των 2 ατόμων, με το ονοματεπώνυμο και τη θέση του/της στο Δ.Σ., που επιθυμεί να δηλώσει.
Στη συνέχεια θα αποστέλλεται με mail στο σύλλογο το έγγραφο της Ένωσης, που θα τους διαπιστεύει για την είσοδό τους στους ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΑΓΩΝΕΣ. Το έγγραφο αυτό θα το προσκομίζουν στον Α΄ διαιτητή του αγώνα.
 
 09/03/2020  ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ (ΑΠΟ 9/3 ΕΩΣ ΚΑΙ 22/3) - ΟΔΗΓΙΕΣ
 
Σας γνωρίζουμε, κατόπιν σχετικής έγγραφης ενημέρωσης από την Ε.Ο.ΠΕ. (έγγραφο με αρ.πρωτ. 803-9/3/20) και σε εφαρμογή των νέων προληπτικών μέτρων για το νέο κορονοϊό όπως αυτά ανακοινώθηκαν χθες (8/3/20) από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρη Τσιόδρα, όλοι οι αγώνες που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν έως και 22 Μαρτίου 2020 θα διεξαχθούν ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ.
Στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα θα παρευρίσκονται:
- Τα μέλη της αποστολής των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων (δηλαδή όσοι έχουν δικαίωμα αναγραφής στο φύλλο του αγώνα)
- Οι διαιτητές/σημειωτής
- Ο παρατηρητής διαιτησίας/παρατηρητής αγώνα (εφόσον υπάρχει)
- Ο ιατρός του αγώνα (εφόσον υπάρχει)
- Ένα μόνο άτομο από το προσωπικό του γυμναστηρίου μπορεί να παρευρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο
- Σε περίπτωση μετάδοσης μέσω live streaming, οι υπεύθυνοι της μετάδοσης
- Το προσωπικό της Ένωσης και το Δ.Σ. της Ένωσης, όπου είναι απαραίτητο
- Ένα άτομο χειριστή του score board
- Επίσης από τα μέλη του Δ.Σ. της κάθε διαγωνιζόμενης ομάδας έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται στον αγώνα έως 2 άτομα, ως συνοδοί της ομάδας, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα έχουν διαπιστευτεί από την διοργανώτρια Ένωση (ΕΣΠΕΔΑ). Το σχετικό έγγραφο του σωματείου με το ονοματεπώνυμο, την θέση του/της στο Δ.Σ. και τη φωτογραφία θα πρέπει να κατατεθούν στην διοργανώτρια Ένωση (ΕΣΠΕΔΑ) το αργότερο δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.
Υπεύθυνοι για την τήρηση των παραπάνω είναι τα γηπεδούχα σωματεία σε συνεργασία με τον Α΄ διαιτητή του αγώνα.
 
 09/03/2020  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΣΠΕΔΑ
 Ο υπεύθυνος προπονητής -Συντονιστής κλιμακίων ΕΣΠΕΔΑ-ΕΣΠΑΑΑ κ.Ντόζης Χρήστος και η Π.Ο.Π. ΕΣΠΕΔΑ Χατζηδημητρίου ΄Ολγα, καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε προπόνηση την Πέμπτη 12/3/20 - ώρα 15.30-17.00 - στο γήπεδο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 ( προσέλευση 15΄ νωρίτερα ):
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΟ ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΣΚΟΥΤΕΡΗ ΑΜΑΛΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ
ΦΡΑΓΚΙΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ
ΤΣΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ
ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ
ΝΤΟΓΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΣΦΠ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
ΚΑΡΑΤΖΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΣΦΠ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
ΠΟΥΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΑΧΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ
ΚΑΡΙΠΙΔΗ ΕΛΕΝΗ ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
ΛΑΦΑΖΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
ΔΡΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑ ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ
ΚΑΤΣΑΔΩΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ
ΜΗΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
ΜΑΝΔΑ ΑΘΗΝΑ ΑΕ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ
ΧΑΝΕΛΗ ΡΟΕΛΑ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ
Αθλήτρια που θα απουσιάσει παρακαλείται να ενημερώσει με mail στην Ένωση.
 
 09/03/2020  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΣΠΕΔΑ-ΕΣΠΑΑΑ
 

Ο υπεύθυνος προπονητής - Συντονιστής κλιμακίων Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.-Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α κ. Ντόζης Χρήστος και Ομοσπονδιακός Προπονητής κ.Μπουτσουρής Νίκος καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε προπόνηση την Τετάρτη 11/3/20 στο γήπεδο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (αίθουσα 4) προσέλευση 15΄ νωρίτερα, ως εξής :

ΚΛΙΜΑΚΙΟ 15.00-16.30
ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ ΧΑΡΑ (ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ)
ΔΡΕΜΠΕΛΑ ΟΛΓΑ (ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ)
ΚΑΣΑΡΙ ΜΙΚΑΕΛΑ (ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ)
ΜΑΝΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ)
ΣΑΚΙΖΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ)
ΚΙΝΤΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ (ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ)
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ (ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)
ΓΚΙΟΚΑ ΜΕΛΙΝΑ (ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ν. (ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ)
ΜΑΡΚΟΥΣΗ ΑΝΝΑ(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ)
ΜΠΕΡΤΕΚΗ Α. (ΚΤΗΣΙΦΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ)
ΙΩΑΝΝΙΔΗ Ε. (ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ)
ΛΙΑΛΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ (ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

ΚΛΙΜΑΚΙΟ 16.30-18.00
ΒΕΝΕΚΕ ΜΥΡΤΩ(ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ)
ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ ΜΕΛΙΝΑ (ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ)
ΤΣΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ)
ΣΚΟΥΤΕΡΗ ΑΜΑΛΙΑ (ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)
ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ)
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ)
ΓΡΑΒΑΡΗ ΕΡΡΙΚΑ (ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ)
ΤΣΩΧΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ (ΑΟΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ)
ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ (ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ)
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ (ΑΟΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ)
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)
ΡΟΣΠΟΠΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ)
ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ-ΤΣΑΓΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ)
ΜΑΝΔΩΡΟΥ Ε (ΓΕΑ ΣΠΑΤΩΝ)
ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΒΕΛΙΝΑ (ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ)
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ)

Αθλήτρια που θα απουσιάσει λόγω αγωνιστικής δραστηριότητας δεν είναι απαραίτητο να παρευρεθεί στην προπόνηση

 
 06/03/2020  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΣΠΕΔΑ
 

Ο υπεύθυνος προπονητής -Συντονιστής κλιμακίων ΕΣΠΕΔΑ-ΕΣΠΑΑΑ κ.Ντόζης Χρήστος και η Π.Ο.Π. ΕΣΠΕΔΑ Χατζηδημητρίου ΄Ολγα, καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε προπόνηση την Δευτέρα 9/3/20 - ώρα 15.30-17.00 - στο βοηθητικό γήπεδο Σελεπίτσαρι στη Νίκαια ( προσέλευση 15΄ νωρίτερα ):

1.ΑΛΕΞΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ)
2.ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ)
3.ΜΠΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΦΕΝΤΟΥΛΑ (ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ)
4.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΑΕ ΡΕΝΤΗ)
5.ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ ΝΑΥΣΙΚΑ (ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ)
6.ΝΤΟΥΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΑΣΦΠ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ)
7.ΤΑΣΙΟΥΔΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ (ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ)
8.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΑΕ ΡΕΝΤΗ)
9.ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ ΦΑΙΔΡΑ (ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)
10.ΛΙΒΑΝΗ ΜΑΡΙΑ(ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ)
11.ΣΑΤΛΑ ΜΑΡΙΑ(ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ)
12.ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ(ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ)
13.ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ)
14.ΠΑΝΟΥ ΑΜΑΝΤΑ (ΑΕ ΡΕΝΤΗ)
15.ΚΑΣΑΪ ΠΑΜΕΛΑ (ΑΕ ΡΕΝΤΗ)
16.ΛΑΚΟ ΕΡΡΙΚΑ (ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ)
17. ΓΑΛΑΚΟΥ ΖΩΗ (ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ)

Αθλήτρια που θα απουσιάσει παρακαλείται να ενημερώσει με mail στην Ένωση.

 
 05/03/2020  ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΙΔΩΝ (γκρουπ Αθήνας)
 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γιώργος Μπακοδήμος και ο συνεργάτης του κ. Παναγιώτης Τσότρας καλούν τους παρακάτω αθλητές σε συγκεντρωτικές προπονήσεις ως ακολούθως:

 Δευτέρα   09/03/2020   στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 στις 14.45μμ (διάρκεια προπόνησης 15.00 - 17.00μμ).

Πέμπτη  12/03/2020   στο Κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου  στις 15.45μμ (διάρκεια προπόνησης 16.00 - 17.30μμ).

 

Δημήτριο Θεοδόση (Α.Ε.Κ Αθηνών)

Νικόλαο Καβαρινό (Α.Ε.Κ Αθηνών)

Βασίλειο Σερεμέτη (Παναθηναϊκός Α.Ο)

Απόστολο Πετσιά (Παναθηναικος Α.Ο)

Σπύρο Μπακοδήμο (Παναθηναικος Α.Ο)

Άγγελο Μάρκου (Παναθηναικος Α.Ο)

Γιάννη Παπαδάκη (ΑΟΝΣ Μίλων)

Νικόλαο Χριστόπουλο (ΓΣ Πανελλήνιος)

Θεόδωρο Παπαδόπουλο (ΑΟ Αστέρας Νίκαιας)

Αλέξανδρο Νανόπουλο (ΑΟ Αστέρας Νίκαιας)

Ηλία Νανόπουλο (ΑΟ Αστέρας Νίκαιας)

Ελευθέριο Φωλιά (ΑΣ Πανερυθρα'ι'κός)

 

Αθλητής που θα απουσιάσει λόγω αγωνιστικής δραστηριότητας να ενημερώσει το τμήμα Εθνικών ομάδων και Ομοσπονδιακό προπονητή.

 
 04/03/2020  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΕΟΠΕ
 

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΤΡΙΤΗ  10/3/20

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΕΝΤΗ 22.15

ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΩΝ-ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΗΛΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/3/20

Α.ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ 18.00

ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΔΕΚΑΒΑΛΛΑ

 

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/3/20

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 16.00

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΛΟΡΕΝΤΖΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/3/20

Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ 19.00

ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ-ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΣΑΜΟΛΑΔΑ

 
 03/03/2020  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΑΓΟΡΙΩΝ ΕΣΠΕΔΑ
 

Ο υπεύθυνος προπονητής -Συντονιστής κλιμακίων ΕΣΠΕΔΑ-ΕΣΠΑΑΑ κ.Ντόζης Χρήστος και ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής ΕΣΠΕΔΑ κ. Φράγκος Κοσμάς καλούν  την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 και από ώρες 14.30 - 16.00 στο κλειστό γήπεδο Αλίμου για προπόνηση τους αθλητές (γεννηθέντες 2005-2006) που έχουν καταγραφεί την περσινή αγωνιστική χρονιά.
Επίσης αν υπάρχουν αθλητές (γεννηθέντες 2005-2006) που δεν έχουν καταγραφεί ακόμη, μπορούν αυτή την Πέμπτη να προσέλθουν 14.30-16.00 στο κλειστό γήπεδο Αλίμου.
Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές να προσέλθουν 15΄ νωρίτερα με αθλητική περιβολή  ενώ σε περίπτωση απουσίας να ενημερώσουν τον προπονητή και τον συντονιστή- προπονητή κο Ντόζη.

 
 28/02/2020  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΣΠΕΔΑ
 Ο υπεύθυνος προπονητής -Συντονιστής κλιμακίων ΕΣΠΕΔΑ-ΕΣΠΑΑΑ κ.Ντόζης Χρήστος και η Π.Ο.Π. ΕΣΠΕΔΑ Χατζηδημητρίου ΄Ολγα, καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε προπόνηση την Πέμπτη 5/3/20 - ώρα 15.30-17.00 - στο γήπεδο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 ( προσέλευση 15΄ νωρίτερα ):
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΟ ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΣΚΟΥΤΕΡΗ ΑΜΑΛΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ
ΦΡΑΓΚΙΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ
ΤΣΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ
ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ
ΝΤΟΓΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΣΦΠ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
ΚΑΡΑΤΖΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΣΦΠ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
ΠΟΥΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΑΧΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ
ΚΑΡΙΠΙΔΗ ΕΛΕΝΗ ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
ΛΑΦΑΖΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
ΔΡΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑ ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ
ΚΑΤΣΑΔΩΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ
ΜΗΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
ΜΑΝΔΑ ΑΘΗΝΑ ΑΕ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ
ΧΑΝΕΛΗ ΡΟΕΛΑ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ
Αθλήτρια που θα απουσιάσει παρακαλείται να ενημερώσει με mail στην Ένωση.
 
 28/02/2020  VINTAGE ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
 
Πλησιάζοντας στην ολοκλήρωση των vintage Ανδρών & Γυναικών της Ένωσής μας , έρχονται οι μικτές ομάδες.
Η σχετική προκήρυξη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.espeda.gr , ενότητα "προκηρύξεις", υποενότητα "vintage".
Σας περιμένουμε όλους να δώσετε δυναμικό παρόν και σε αυτούς τους αγώνες!
Δηλώσεις συμμετοχής στο espeda@espeda.gr έως και την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.
 
 27/02/2020  Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του #1DayMore4Volleyball
 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινότητα του Ελληνικού Βόλεϊ και λαμβάνοντας υπόψιν τις απόψεις και τις ανησυχίες που εκφράστηκαν από όλους τους συντελεστές (Ενώσεις, σωματεία, παράγοντες, γονείς, κ.α.) όσον αφορά την επιδημία του κορονοϊού, ανακοινώνει την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του #1DayMore4Volleyball ανά την Ελλάδα.

 
 27/02/2020  ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΙΔΩΝ (γκρουπ Αθήνας)
 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γιώργος Μπακοδήμος και ο συνεργάτης του κ. Παναγιώτης Τσότρας καλούν τους παρακάτω αθλητές σε συγκεντρωτική προπόνηση ως  ακολούθως:

Πέμπτη  05/03/2020   στο Κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου  στις 15.45μμ (διάρκεια προπόνησης 16.00 - 17.30μμ).

 

Δημήτριο Θεοδόση (Α.Ε.Κ Αθηνών)

Νικόλαο Καβαρινό (Α.Ε.Κ Αθηνών)

Βασίλειο Σερεμέτη (Παναθηναϊκός Α.Ο)

Απόστολο Πετσιά (Παναθηναικος Α.Ο)

Σπύρο Μπακοδήμο (Παναθηναικος Α.Ο)

Άγγελο Μάρκου (Παναθηναικος Α.Ο)

Γιάννη Παπαδάκη (ΑΟΝΣ Μίλων)

Νικόλαο Χριστόπουλο (ΓΣ Πανελλήνιος)

Θεόδωρο Παπαδόπουλο (ΑΟ Αστέρας Νίκαιας)

Αλέξανδρο Νανόπουλο (ΑΟ Αστέρας Νίκαιας)

Ηλία Νανόπουλο (ΑΟ Αστέρας Νίκαιας)

Ελευθέριο Φωλιά (ΑΣ Πανερυθρα'ι'κός)

 

Αθλητής που θα απουσιάσει λόγω αγωνιστικής δραστηριότητας να ενημερώσει το τμήμα Εθνικών ομάδων και Ομοσπονδιακό προπονητή.

 
 26/02/2020  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΕΟΠΕ
 

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/2 ΚΡΟΙΣΟΣ ΠΕΡΣΗΣ 18.00

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ-ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΚΑΠΟΥΡΑΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/2 ΜΥΡΑΚΤΗΣ 20.00

ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΟ ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΛΟΡΕΝΤΖΟΥ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/2 Ν.ΠΑΞΙΜΑΔΑΣ 18.30

ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

 
 26/02/2020  ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΟΝΑΪΟ
 
Στο παρακάτω link θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες
http://www.volleyball.gr/news/article/5829/odhgies-prostasias-apo-anapneustikh-loimoxh-apo-to-neo-koronaio


 
 25/02/2020  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΑΓΟΡΙΩΝ ΕΣΠΕΔΑ
 

Ο υπεύθυνος προπονητής -Συντονιστής κλιμακίων ΕΣΠΕΔΑ-ΕΣΠΑΑΑ κ.Ντόζης Χρήστος και ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής ΕΣΠΕΔΑ κ. Φράγκος Κοσμάς καλούν  την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 και από ώρες 14.30 - 16.00 στο κλειστό γήπεδο Αλίμου για προπόνηση τους αθλητές (γεννηθέντες 2005-2006) που έχουν καταγραφεί την περσινή αγωνιστική χρονιά.
Επίσης αν υπάρχουν αθλητές (γεννηθέντες 2005-2006) που δεν έχουν καταγραφεί ακόμη, μπορούν αυτή την Πέμπτη να προσέλθουν 14.30-16.00 στο κλειστό γήπεδο Αλίμου.
Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές να προσέλθουν 15΄ νωρίτερα με αθλητική περιβολή  ενώ σε περίπτωση απουσίας να ενημερώσουν τον προπονητή και τον συντονιστή- προπονητή κο Ντόζη. 

 
 24/02/2020  Αντίστροφη μέτρηση για το #OneMoreDay4Volleyball (29/02)
 

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για την κεντρική εκδήλωση της Αττικής του #OneMoreDay4Volleyball στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστήριου Φαλήρου TAE KWON DO. Η μεγάλη γιορτή του Βόλεϊ θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και θα λάβει πανευρωπαϊκή διάσταση, με την συμμετοχή 57 Ομοσπονδιών της Ευρώπης, ενώ στην Ελλάδα θα υπάρξουν παράλληλες εκδηλώσεις στις 14 Περιφέρειες, από τον Έβρο έως την Κρήτη σε συνεργασία με τις Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας (C.E.V.) με την Ε.Ο.ΠΕ. και είναι υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Be Active», μία σημαντική πρωτοβουλία για την προαγωγή του αθλητισμού.

Ο παρουσιαστής Πάρης Γκαγκαδέλης και με την παρουσία DJ θα δώσουν τον μουσικό τόνο στην εκδήλωση, γεμίζοντας με μουσική το κλειστό του TAE KWON DO, ενώ θα υπάρξουν πολλά δώρα και εκπλήξεις στους συμμετέχοντες.

 Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα σωματεία της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. και της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. λήγουν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου.

 

Η φόρμα (ΕΔΩ) αφού συμπληρωθεί θα πρέπει να αποσταλεί απευθείας στα παρακάτω e-mail: espaaa.gr@gmail.com για τα σωματεία της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. και espeda@espeda.gr για τα σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α..

Τα Σωματεία μπορούν να δηλώσουν τον αριθμό Ομάδων σε κάθε κατηγορία που επιθυμούν και ο τελικός αριθμός των ομάδων θα εξαρτηθεί από το σύνολο των δηλώσεων συμμετοχής, με προσπάθεια να ικανοποιηθεί η θέληση των σωματείων για συμμετοχή.

 

 
 24/02/2020  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΣΠΕΔΑ
 
Ο υπεύθυνος προπονητής -Συντονιστής κλιμακίων ΕΣΠΕΔΑ-ΕΣΠΑΑΑ κ.Ντόζης Χρήστος και η Π.Ο.Π. ΕΣΠΕΔΑ Χατζηδημητρίου ΄Ολγα, καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε προπόνηση την Πέμπτη 27/2/20 - ώρα 15.30-17.00 - στο γήπεδο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 ( προσέλευση 15΄ νωρίτερα ):
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΟ ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΣΚΟΥΤΕΡΗ ΑΜΑΛΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ
ΦΡΑΓΚΙΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ
ΤΣΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ
ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ
ΝΤΟΓΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΣΦΠ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
ΚΑΡΑΤΖΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΣΦΠ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
ΠΟΥΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΑΧΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ
ΚΑΡΙΠΙΔΗ ΕΛΕΝΗ ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
ΛΑΦΑΖΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
ΔΡΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑ ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ
ΚΑΤΣΑΔΩΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ
ΜΗΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
ΜΑΝΔΑ ΑΘΗΝΑ ΑΕ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ
ΧΑΝΕΛΗ ΡΟΕΛΑ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ
Αθλήτρια που θα απουσιάσει παρακαλείται να ενημερώσει με mail στην Ένωση.
 
 24/02/2020  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΣΠΕΔΑ-ΕΣΠΑΑΑ
 
Ο υπεύθυνος προπονητής - Συντονιστής κλιμακίων Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.-Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α κ. Ντόζης Χρήστος και Ομοσπονδιακός Προπονητής κ.Μπουτσουρής Νίκος καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε προπόνηση την Τετάρτη 26/2/20 στο γήπεδο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (αίθουσα 4) προσέλευση 15΄ νωρίτερα, ως εξής :

ΚΛΙΜΑΚΙΟ 15.00-16.30
ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ ΧΑΡΑ (ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ)
ΔΡΕΜΠΕΛΑ ΟΛΓΑ (ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ)
ΚΑΣΑΡΙ ΜΙΚΑΕΛΑ (ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ)
ΜΑΝΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ)
ΣΑΚΙΖΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ)
ΚΙΝΤΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ (ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ)
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ (ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)
ΓΚΙΟΚΑ ΜΕΛΙΝΑ (ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ν. (ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ)
ΜΑΡΚΟΥΣΗ ΑΝΝΑ(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ)
ΚΟΝΤΟΝΗ (ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ)
ΠΑΡΑΣΚΙΒ ΕΜΕΛΙΑ(ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ)
ΧΑΤΖΗΛΑΡΗ (ΚΕΡΑΤΕΑ)
ΜΠΕΡΤΕΚΗ (ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ)

ΚΛΙΜΑΚΙΟ 16.30-18.00
ΒΕΝΕΚΕ ΜΥΡΤΩ(ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ)
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ)
ΤΣΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ)
ΣΚΟΥΤΕΡΗ ΑΜΑΛΙΑ (ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)
ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ)
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ)
ΓΡΑΒΑΡΗ ΕΡΡΙΚΑ (ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ)
ΤΣΩΧΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ (ΑΟΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ)
ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ (ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ)
ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ)
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ (ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΙΦΗΣΙΑΣ)
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ (ΑΟΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ)
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)
ΡΟΣΠΟΠΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ)
ΠΑΠΑΔΑKΗ(ΚΟΛΛΕΓΙΟ DEREE)
ΑΓΟΥΡΙΔΗ ΑΣΗΜΙΝΑ(ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ)

Αθλήτρια που θα απουσιάσει λόγω αγωνιστικής δραστηριότητας δεν είναι απαραίτητο να παρευρεθεί στην προπόνηση
 
 24/02/2020  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ VINTAGE ΓΥΝΑΙΚΩΝΑ΄ΚΑΤ 2019-20 Η ΟΜΑΔΑ ΑΟ ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ
 

Την 1η θέση και το πρωτάθλημα VINTAGE Γυναικών αγων.περιόδου 2019-20 κατέκτησε η Βάρη στους αγώνες της τελικής φάσης που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 22-23/2 στο κλειστό γυμναστήριο Βάρης.

ΑΟ Βάρης Αναγυρούς και ΑΕΓ Αιξωνή αναμετρήθηκαν στον τελικό, σε έναν αγώνα με ενδιαφέρουσες φάσεις διάρκειας 128 λεπτών, όπου επικράτησε η ομάδα της Βάρης αφού ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ 2-0 σετ και νίκησε τελικά  με 3-2 σετ την Αιξωνή

Αναλυτικά το αποτέλεσμα και οι συνθέσεις των ομάδων :

ΑΟ ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ-ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ 3-2 (15-25,21-25, 25-15, 25-23, 15-7)

ΑΟ ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ : ΓΡΙΣΠΟΣ : ΖΑΓΚΛΑΚΟΥΤΗ-ΤΡΙΒΟΥΛΙΔΗ-ΚΟΡΩΝΙΑ-ΣΚΟΡΔΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ(ΑΡΧΗΓΟΣ)-ΣΤΑΜΟΥΛΗ-/ΜΙΧΑΗΛ (Λ)-ΑΔΑΜΗ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΩΧΟΥ-ΒΟΣΚΑΚΗ

ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ : ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (προπ) : ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ-ΔΡΟΥΤΣΑ (ΑΡΧΗΓΟΣ)-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ-ΚΩΣΤΑΚΗ-ΣΟΡΜΑΪΝΗ/ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ (Λ)-ΤΣΟΥΚΑΛΑ(Λ)-ΑΝΘΗ-ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΖΑΡΚΑΔΑ-ΜΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΙΣΣΑ-ΔΙΜΕΛΑ

Διαιτητές: ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΤΕΡΖΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΓΑΡΔΕΛΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

Στον μικρό τελικό η ομάδα της  Αγίας Βαρβάρας νίκησε την ομάδα ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ  με 3-1 σετ (26-24,18-25, 25-11, 25-14))και κατέκτησε την 3η θέση

Κατόπιν ψηφοφορίας αναδείχτηκαν οι καλύτερες αθλήτριες της διοργάνωσης ως εξής:

Καλύτερη Πασαδόρος : ΔΡΟΥΤΣΑ ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ

Καλύτερη Επιθετικός : ΣΚΟΡΔΟΥ ΑΟ ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ

Καλύτερη Υποδοχέας : ΧΙΟΝΗ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Καλύτερη Μπλοκέρ : ΛΙΓΟΥΔΙΣΤΙΑΝΟΥ ΑΣΠ  ΙΩΝΕΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ

MVP : ΣΚΟΡΔΟΥ ΑΟ ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ

Τους αγώνες παρακολούθησαν  ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Κος Κωνσταντέλος και η δημοτική σύμβουλος Κα Κανέλου, ο αντιπρόεδρος ΕΟΠΕ και αναπληρωτής ταμίας ΕΣΠΕΔΑ Κος Κογκαλίδης Λευτέρης, ο πρόεδρος του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ Κος Παπαχατζής Πέτρος, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Κος Τσάκωνας Θεοφάνης και το μέλος της Δικαστικής Επιτροπής της Ένωσης Κος Τσιτσιπής Παναγιώτης

Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Βάρης για τη συμβολή και φιλοξενία των  αγώνων   , όπως επίσης όλους όσοι παρευρέθηκαν αθλητές,  παράγοντες , προπονητές, διαιτητές και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες και έδωσαν έντονο παλμό στη διοργάνωση.

 
 24/02/2020  1DAYMORE4VOLLEYBALL
 
 
 24/02/2020  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ20 (ΝΕΑΝΙΔΩΝ) ΕΣΠΕΔΑ Ο ΜΙΛΩΝΑΣ
 

Την 1η θέση και το πρωτάθλημα Κορίτσια Κ20 της Ένωσης αγων.περιόδου 2019-20 κατέκτησε ο Μίλωνας στους αγώνες της τελικής φάσης που διεξήχθησαν την Πέμπτη 20/2 και το Σάββατο 22/2 στο κλειστό γυμναστήριο Μίλωνα Κροίσος Πέρσης.
Σε έναν συναρπαστικό αγώνα διάρκειας 121 λεπτών νίκησε τον Ολυμπιακό ΣΦΠ με 3-1 σετ και κατέκτησε το πρωτάθλημα
Αναλυτικά το αποτέλεσμα και οι συνθέσεις των ομάδων :
ΑΟΝΣ Μίλων-Ολυμπιακός ΣΦΠ 3-1 (20-25,25-14,25-18,28-26)
ΑΟΝΣ Μίλων : ΔΕΝΑΞΑΣ (προπ )- ΜΠΟΓΙΑΤΖΟΓλΟΥ (β.προπ.) : ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ- ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ-ΓΚΙΟΥΡΔΑ-ΚΑΜΕΡΖΑΝ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΣΠΥΡΗ(ΑΡΧΗΓΟΣ)/ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ(Λ)-ΜΑΓΔΑΛΗ(Λ)-ΚΑΛΑΪΤΖΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ-ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΓΙΑ-ΤΖΕΤΣΙΑΚ
Ολυμπιακός ΣΦΠ : ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ (προπ)-ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ (β.προπ) :ΖΙΓΚΙΡΗ-ΔΙΟΛΗ-ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ-ΛΙΟΛΙΟΥ(αρχηγός)-ΣΥΡΙΣΤΑΤΙΔΗ-ΦΟΥΜΑΚΗ/ΜΠΑΚΙΡΤΖΙΓΛΟΥ (Λ)-ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ (Λ)-ΓΕΡΟΝΤΑΚΗ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΡΑΚΛΗ-ΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ-ΛΑΝΑΡΑ
Διαιτητές : ΜΕΤΑΞΑ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ-ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗ ΕΥΔΟΞΙΑ ,
ΕΠΟΠΤΕΣ: ΒΕΝΤΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΚΑΛΟΥΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Στον μικρό τελικό ο Πανιώνιος νίκησε το Αιγάλεω με 3-0 σετ (27-25,25-23,25-20) και κατέκτησε την 3η θέση .
Κατόπιν ψηφοφορίας αναδείχτηκαν οι καλύτερες αθλήτριες της διοργάνωσης ως εξής:
Καλύτερη Πασαδόρος : ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ
Καλύτερη Επιθετικός : ΣΠΥΡΗ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ
Καλύτερη Υποδοχέας : ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ
Καλύτερη Μπλοκέρ : ΣΥΡΙΣΤΑΤΙΔΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
MVP : ΓΚΙΟΥΡΔΑ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ
Τους αγώνες παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Κος Γιώργος Κογκαλίδης, ο Γεν.Γραμματέας Ε.Ο.ΠΕ./Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Κος Χαλβατζής Νεκτάριος και το μέλος του Δ.Σ./ΕΟΠΕ Κος Παντελής Βλάχος, ο βοηθός προπονητή της Εθνικής ομάδας Γυναικών Κος Μπουτσουρής Νίκος, ο συντονιστής κλιμακίου Αττικής Κος Ντόζης Χρήστος, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΣΠΕΔΑ Κος Τσάκωνας Θεοφάνης, όπως επίσης εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης ο Αντιπρόεδρος Κος Μεταξάς Δημήτρης, ο Ειδικός Γραμματέας Κος Σαρατσόπουλος Ρωμύλος και το μέλος του Δ.Σ. Κος Ιατρόπουλος Χάρης, οι οποίοι στο τέλος των αγώνων απένειμαν τα κύπελλα και τα μετάλλια στις συμμετέχουσες ομάδες
Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Μίλωνα για τη συμβολή στη διοργάνωση και τη φιλοξενία της τελικής φάσης στο γήπεδο Μίλωνα , όπως επίσης όλους όσοι παρευρέθηκαν αθλητές, γονείς , παράγοντες , προπονητές, διαιτητές και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες και έδωσαν έντονο παλμό στη διοργάνωση.

ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

1992-93 1.ΓΣ Ηλιούπολη 2. ΓΝΟΝ Αρης 3. Απολλώνιος ΦΠΟ
1993-94 1.ΑΟ Φιλία Ηλιούπολης 2. ΓΝΟΝ Αρης 3. ΓΣ Ηλιούπολης
1994-95 1. Ολυμπιακός ΣΦΠ 2. ΓΝΟΝ Αρης 3. ΓΣ Ηλιούπολης
1995-96 1. ΓΝΟΝ Αρης 2. ΓΣ Πανιώνιος 3. ΓΣ Ηλιούπολης
1996-97 1. ΓΣ Πανιώνιος 2. Παντζιτζιφιακός ΑΟ 3. ΓΝΟΝ Αρης
1997-98 1. ΓΣ Πετρούπολη 2. ΑΠΣΑΒ Φιλία 3. ΟΦΑ Απολλώνιος
1998-99 1. ΓΝΟΝ Αρης 2. ΓΣ Πετρούπολη 3. ΟΦΑ Απολλώνιος
1999-00 1. ΓΝΟΝ Αρης 2. ΟΦΑ Απολλώνιος 3. Ολυμπιακός ΣΦΠ
2000-01 1. ΓΝΟΝ Αρης 2. ΟΦΑ Απολλώνιος 3. Ολυμπιακός ΣΦΠ
2001-02 1. ΟΦΑ Απολλώνιος 2. ΓΝΟΝ Αρης 3. ΑΟΝΣ Μίλων
2002-03 1. ΑΠΣΑΒ Φιλία 2. ΑΕ Νίκαια 3. ΑΟ Τράχωνες
2003-04 1. ΑΕ Νίκαια 2. ΑΟ Ενωση Ιλίου 3.ΓΣ Πετρούπολη
2004-05 1. ΓΣ Πετρούπολη 2. ΑΕ Νίκαια 3. ΑΟ Αιγάλεω
2005-06 1. ΓΣ Πετρούπολη 2. ΑΟ Αιγάλεω 3. ΑΟ Προοδευτική
2006-07 1. ΓΣ Πετρούπολη 2. ΑΟ Αιγάλεω 3. ΑΟ Προοδευτική
2007-08 1. ΑΟ Τράχωνες 2. ΑΟΝ Αργυρούπολη 3. ΓΣ Πετρούπολη
2008-09 1. ΑΟ Αιγάλεω 2. Ολυμπιακός ΣΦΠ 3. ΑΟΝ Αργυρούπολη
2009-10 1. ΑΓΣ Αρτεμις 2. Ολυμπιακός ΣΦΠ 3. ΑΟ Αιγάλεω
2010-11 1. Ολυμπιακός ΣΦΠ 2. ΑΓΣ Αρτεμις 3. ΑΟΝ Αργυρούπολη
2011-12 1. Ολυμπιακός ΣΦΠ 2. ΑΟΝ Αργυρούπολη 3. ΑΟ Ενωση Ιλίου
2012-13 1. ΓΣ Πανιώνιος 2. ΑΟ Ενωση Ιλίου 3. ΑΟΝ Αργυρούπολη
2013-14 1. ΓΣ Ηλιούπολη 2. ΑΓΣ Αρτεμις 3. ΑΟ Τράχωνες
2014-15 1. ΓΣ Ηλιούπολη 2. ΑΟΝ Αργυρούπολη 3. ΓΣ Πανιώνιος
2015-16 1.ΑΟ Αιγάλεω 2.ΑΟΝ Αργυρούπολη 3.ΑΠΣ Αλίμου
2016-17 1.ΓΣ Πανιώνιος 2.ΑΟ Αιγάλεω 3.ΓΣ Ηλιούπολη
2017-18 1.ΑΟ Αιγάλεω 2.Ολυμπιακός ΣΦΠ 3.ΓΣ Πανιώνιος
2018-19 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ 2.ΓΣ Ηλιούπολης 3.ΑΟ Αιγάλεω

 
 
 
 
Χορηγοί
 
 
 
 
Ορισμοί Διαιτητών
 
Τρέχοντες Ορισμοί Διαιτητών
 
Αποζημιώσεις Διαιτητών
 
Αποζημιώσεις Διαιτητών ανά Κατηγορία
 
Φωτογραφίες
 
VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ 2015-16
 
ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 2015-16 - ΓΗΠ: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
 
FINAL 4 VINTAGE ΜΙΚΤΟ 2015-2016
 
FINAL 4 VINTAGE ΜΙΚΤΟ 2015-2016
 
FINAL 4 VINTAGE ΜΙΚΤΟ 2015-2016
 
 
Σωματεία Ένωσης
 
  ΦΛΟΓΑ  
  Α.Α.Σ. ΚΟΤΙΝΟΣ  
  ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ  
  ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ  
  ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ  
  ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ  
  ΑΕ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ  
  ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  
  ΑΕ ΡΕΝΤΗ  
  ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ    
  ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  
  ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ  
  ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ  
  ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  
  ΑΟ ΚΕΛΕΟΣ    
  ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ  
  ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ  
  ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ  
  ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ  
  ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ  
  ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  
  ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ  
  ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  
  ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ  
  ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  
  ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ  
  ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ  
  ΑΠΣ ΑΜΙΛΛΑ  
  ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ  
  ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ  
  ΑΠΣΑΒ ΦΙΛΙΑ  
  ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  
  ΑΣ ΙΑΣΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  
  ΑΣ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ  
  ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ  
  ΑΣ ΠΕΡΑ  
  ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  
  ΑΣΦΠ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ  
  ΑΦΜΣ ΦΟΙΝΙΞ  
  Γ.Ε. ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ  
  ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ  
  ΓΑΣ ΙΑΣΟΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  
  ΓΑΣ ΦΑΛΗΡΕΑΣ  
  ΓΣ ΑΡΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ  
  ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  
  ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  
  ΓΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΡΜΗΣ  
  ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ  
  ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  
  Μ.Ε.Λ.Α.Σ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ  
  ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ ΑΟ  
  ΜΑΟ ΚΟΡΟΙΒΟΣ  
  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ  
  ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ  
  ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  
  ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ  
  ΠΟΛΙΣ ΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  
 
Σχετικοί Σύνδεσμοι
 
 
 
 
 
 
  Εκτύπωση