ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α | Ανακοινώσεις | Προκηρύξεις | Αποτελέσματα | Ομάδες/Σωματεία | Γήπεδα/Γυμναστήρια | Διαιτητές | Σύνδεσμοι | Φωτογραφίες
  Εκτύπωση
Ανακοινώσεις
 
 20/09/2018  Οι νέες αγωνιστικές λίστες για την Αγωνιστική Περίοδο 2018-2019 (βίντεο)-ενημέρωση από Ε.Ο.ΠΕ.
 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της και της προσπάθειας για διευκόλυνση των Σωματείων της, προχωράει στην εφαρμογή του συστήματος των Αγωνιστικών Λιστών, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητος που χρησιμοποιούντο μέχρι σήμερα.

Με την χρήση των Αγωνιστικών Λιστών, τα Σωματεία δεν θα χρειάζεται να απευθύνονται στα Γραφεία της ΕΟΠΕ για την παραλαβή δελτίων ή να περιμένουν την παραλαβή τους με ταχυδρομείο, courier κ.λ.π. Τα Σωματεία θα έχουν την δυνατότητα, αμέσως με την έγκριση κάθε εγγραφής ή μεταγραφής να έχουν τον αθλητή/αθλήτρια στην διάθεσή του και ο χρόνος αναμονής έγκρισης των νέων εγγραφών να μειωθεί στον ελάχιστο δυνατό.

Υπενθυμίζεται ότι, με την εφαρμογή της Κάρτας Υγείας , αποδεσμεύεται η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών/αθλητριών με το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες. Και τα δυο έντυπα (Αγωνιστική Λίστα και Κάρτα Υγείας), θα πρέπει να παρουσιάζονται στον Διαιτητή κάθε αγώνα

Για την διευκόλυνση των Σωματείων και την εξοικείωση  με το νέο σύστημα, που είναι βασικό συστατικό κάθε καινοτομίας, η ΕΟΠΕ ετοίμασε ένα κατατοπιστικό βίντεο με όλες τις διαδικασίες που θα πρέπει κάθε Σωματείο να πραγματοποιεί για την έκδοση κάθε Αγωνιστικής Λίστας. Το βίντεο μπορείτε να το δείτε :

στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ http://www.volleyball.gr

στο youtube  > https://www.youtube.com/user/hellenicvolleyball/videos

και στην σελίδα της ΕΟΠΕ στο facebook > https://www.facebook.com/HellenicVolleyballFederation/

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφέρονται και στην σχετική Εγκύκλιο

http://www.volleyball.gr/fotos/egiklios-agonistikis-listas2018-19.pdf

 
 18/09/2018  ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΠΕΔΑ 2018-2019
 Την Δευτέρα 17-9-18 και από ώρα 18.00 πραγματοποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου οι κληρώσεις κυπέλλου και πρωταθλημάτων, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, με την παρουσία σύσσωμης της δύναμης σωματείων-μελών της Ένωσης, παραγόντων και προπονητών.
Πριν την έναρξη των κληρώσεων έγινε παρουσίαση του νέου συστήματος έκδοσης αγωνιστικών λιστών αθλητών/αθλητριών από την αρμόδια του τμήματος μητρώου Κα Καρόγλα Μαρία, η οποία μαζί με τον διευθυντή της ΕΟΠΕ Κο Σοφιανό Νίκο ενημέρωσαν για τη διαδικασία και επίλυσαν απορίες των σωματείων της Ένωσης.
Την κλήρωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και αναπληρωτής ταμίας της ΕΣΠΕΔΑ Κος Κογκαλίδης Λευτέρης, ο Γεν.Γραμματέας Κος Χαλβατζής Νεκτάριος, το μέλος Κος Βλάχος Παντελής, καθώς και η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης (κ.κ. Κογκαλίδης Γιώργος πρόεδρος, Μεταξάς Δημήτρης Α΄ αντιπρόεδρος, Δελαγραμμάτικας Νίκος Β΄ αντιπρόεδρος, Χαλβατζής Νεκτάριος γεν.γραμματέας, Ξοφάκης Χαράλαμπος ταμίας, Κογκαλίδης Λευτέρης αναπληρ. ταμίας και τα μέλη κ.κ. Ιατρόπουλος Χάρης και Κουφοπούλου Γιώτα. Επίσης εκ μέρους του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά ο πρόεδρος Κος Παπαχατζής Πέτρος, ο γεν.γραμματέας Κος Κατσούλης Βασίλης, η ειδική γραμματέας Κα Καντλή Κωνσταντίνα και το μέλος Κος Παπαστάμος Παναγιώτης, ενώ την Επιτροπή Διαιτησίας εκπροσώπησε ο Κος Τσάκωνας Φάνης.
Χαιρετισμό και ευχές για την έναρξη μιας ομαλής και επιτυχημένης αγωνιστικά χρονιάς αντάλλαξαν οι παρευρισκόμενοι και πρόεδρος και γενικός γραμματέας της ΕΣΠΕΔΑ ανακοίνωσαν ότι η Ένωση θα διανείμει δωρεάν από ένα μπλοκ φύλλων αγώνα στα σωματεία-μέλη της (θα ενημερωθούν σχετικά με νεώτερη ανακοίνωση) και ότι είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση χορηγίας για την οποία θα ενημερωθούν σύντομα. Συζητήθηκαν επίσης θέματα γηπέδων και διαιτησίας και ακολούθησαν οι κληρώσεις.
Σταδιακά θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.espeda.gr όλες οι κληρώσεις και τα ζευγάρια των αγώνων.
 
 12/09/2018  ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΓΩΝ.ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-19
 

Σας ενημερώνουμε ότι οι κληρώσεις Κυπέλλου Ανδρών & Γυναικών, καθώς και των πρωταθλημάτων Β΄ εθνική-εθνικό περιφερειακό πρωτ/μα Ανδρών & Γυναικών Β΄ όμιλος, Τοπικής κατηγορίας και Τοπικής κατηγορίας 2 Γυναικών, Εφήβων(Νέων)-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων της Ένωσής μας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 17/9/2018 και από ώρα 18.00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (διεύθυνση : Σολωμού και Κωνσταντινουπόλεως, Μοσχάτο).

 
 11/09/2018  MINI VOLLEY FESTIVAL-BE ACTIVE 2018
 

Η Ε.Ο.ΠΕ. θα είναι ένας από τους φορείς που θα συμμετάσχουν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού «Be Active» 2018 με την διοργάνωση Mini Volley Festival - Be Active 2018, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στον εντυπωσιακό χώρο της Αγοράς Καλατράβα του Ολυμπιακού Σταδίου. 
Το Mini Volley Festival 2018 διεξάγεται με την υποστήριξη και συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Be Active» ενδυναμώνοντας την Ευρωπαϊκή δράση για την ανάδειξη του πολυδιάστατου αθλητικού ρόλου στη κοινωνία.
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού (23-30/9/2018) είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη. Η εβδομάδα θα δημιουργήσει νέες δραστηριότητες και επίσης θα αξιοποιήσει ήδη υφιστάμενες επιτυχείς πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκό, εθνικό, περιφερειακό ή τοπικό πλαίσιο.
Αυτή η πανευρωπαϊκή εκστρατεία αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους Ευρωπαίους, ώστε να ενεργοποιηθούν (#BeActive) κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας και για να ενθαρρυνθούν να παραμείνουν ενεργοί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Ο αθλητισμός και η σωματική άσκηση συμβάλλουν σημαντικά στην ευεξία των Ευρωπαίων πολιτών. Ωστόσο, το επίπεδο της σωματικής άσκησης παρουσιάζει αυτή τη στιγμή στασιμότητα και σε ορισμένες χώρες, ακόμη και υποχώρηση. Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού αποτελεί μια απάντηση στην πρόκληση αυτή. Η έλλειψη σωματικής άσκησης έχει όχι μόνο αρνητικές συνέπειες στην κοινωνία και την υγεία των πολιτών, αλλά και οικονομικό κόστος. Επιπλέον, ο αθλητισμός έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τα μηνύματα ανεκτικότητας και την ιδιότητα του πολίτη σε όλη την Ευρώπη. Η προώθηση του ρόλου του αθλητισμού ως μέσου για την κοινωνική ένταξη θα συμβάλει στην αντιμετώπιση των υφιστάμενων προκλήσεων στην ευρωπαϊκή κοινωνία.

Για τις δηλώσεις συμμετοχής υπάρχουν 2 κατηγορίες δεξιοτήτων.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Α' κατηγορία: Κορίτσια 2006 και 2007 (Κανονικό παιχνίδι μίνι βόλει 3Χ3)
*Μόνο για την συγκεκριμένη κατηγορία υπάρχει όριο 8 ομάδων των 5 παιδιών ανά σωματείο.
Β' κατηγορία: Κορίτσια 2008, 2009 και 2010 (Πιάνω και πετώ)
Σε περίπτωση που υπάρχουν κορίτσια ηλικιακά της Β' κατηγορίας που μπορούν να αγωνιστούν στην Α' κατηγορία είναι δυνατόν να δηλωθούν στην Α κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την οργανωτική επιτροπή.
Επίσης, αν συμβαίνει κορίτσια ηλικιακά της Α' κατηγορίας να μπορούν να αγωνιστούν στη Β' κατηγορία, μπορούν να δηλωθούν στη Β' κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την Οργανωτική επιτροπή.
ΑΓΟΡΙΑ
Α' κατηγορία: Αγόρια 2005, 2006 και 2007 (Κανονικό παιχνίδι μίνι βόλει 3Χ3)
Β' κατηγορία: Αγόρια 2008, 2009 και 2010 (Πιάνω και πετώ)
Σε περίπτωση που υπάρχουν αγόρια ηλικιακά της Β' κατηγορίας που μπορούν να αγωνιστούν στην Α' κατηγορία είναι δυνατόν να δηλωθούν στην Α κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την οργανωτική επιτροπή.
Επίσης, αν συμβαίνει αγόρια ηλικιακά της Α' κατηγορίας να μπορούν να αγωνιστούν στη Β' κατηγορία, μπορούν να δηλωθούν στη Β' κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την Οργανωτική επιτροπή.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (12.00') μέσω της Ειδικής Φόρμας που βρίσκεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. www.volleyball.gr και στο link:
https://docs.google.com/./1szRX_xBi7-I1l6ZdPbUFHf./viewform.

 
 22/08/2018  ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤ/ΤΩΝ
 
Οι προκηρύξεις που αφορούν τα πρωταθλήματα της Ένωσης για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, ολοκληρώθηκαν με την ανάρτηση της Ειδικής Προκήρυξης Αναπτυξιακών Πρωτ/των (Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων) στην ενότητα "Προκηρύξεις" του διαδικτυακού μας τόπου, υποενότητα "ΕΣΠΕΔΑ".
Δηλώσεις συμμετοχής έως και 5/9/18
 
 21/08/2018  ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2018-2019
 
Σας πληροφορούμε ότι στην ενότητα "προκηρύξεις" υποενότητα "ΕΣΠΕΔΑ" του διαδικτυακού μας τόπου, έχει αναρτηθεί η ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2018-19.
Δηλώσεις συμμετοχής έως και 5/9/2018 .
 
 10/08/2018  ΚΑΛΟ 15ΓΟΥΣΤΟ
 Σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία της Ένωσης θα είναι κλειστά από 13/8 έως και 17/8.
 
 19/07/2018  ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ 2018-19
 
Σας πληροφορούμε ότι στην ενότητα "προκηρύξεις" υποενότητα "ΚΥΠΕΛΛΟ" έχει αναρτηθεί η ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ 2018-19.
Δηλώσεις συμμετοχής έως και 5/9/2018 .
 
 17/07/2018  ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 & ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
 

Με την ολοκλήρωση του τουρνουά beach volley ΕΣΠΕΔΑ Κ-17 & Κ-19 κλείνει η αυλαία μίας ακόμη επιτυχημένης χρονιάς για την Ένωσή μας.

Κάνοντας έναν γενικό απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, η ΕΣΠΕΔΑ σημείωσε αρκετές επιτυχίες σε επίπεδο συλλόγων,  τόσο σε εθνικό όσο και σε πανελλήνιο  επίπεδο με άξια εκπροσώπηση της Ένωσης στις τελικές φάσεις της ΕΟΠΕ και αύξηση των ομάδων και των αθλητών/τριών που εντάχθηκαν στο δυναμικό της.

Με ελάχιστους πόρους, αλλά με περισσή προσφορά και αυτοδιάθεση, διοργανώσαμε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, ενδιαφέροντες αγώνες σάλας κατηγοριών και  αναπτυξιακών ηλικιών.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν ομάδες ως εξής:

 • Κύπελλο ανδρών : 7,  Κύπελλο Γυναικών : 24
 • Β εθν. Ανδρών Β όμιλος : 10, Β εθν. Γυναικών Β όμιλος : 12
 • Τοπική κατηγ. Γυναικών : 12, Τοπική κατηγ. 2 Γυναικών : 10
 • Εφήβων : 9, Νεανίδων : 25
 • Παίδων : 14, Κορασίδων Α΄ομάδες : 48, Κορασίδων Β ομάδες : 20, Κορασίδων Γ-Δ-Ε ομάδες : 19
 • Παμπαίδων : 14, Παγκορασίδων Α ομάδες : 52, Παγκορασίδων Β ομάδες : 20, Παγκορασίδων Γ ομάδες : 15, Παγκορασίδων Δ-Ε ομάδες : 7

v  Vintage Ανδρών : 22, Γυναικών : 16, Μεικτές ομάδες : 29

και πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω αγώνες

 Την παράσταση «κλέβουν» τα τουρνουά vintage Ανδρών - Γυναικών - Μεικτών ομάδων, που διοργανώθηκαν για 5η συνεχόμενη χρονιά από την Ένωσή μας με συμμετοχή συλλόγων αλλά και ανεξάρτητων ομάδων από όλη την Αττική. Το ενδιαφέρον όσων δεν αγωνίζονται σε επίσημα πρωταθλήματα για συμμετοχή σε αγώνες βόλεϊ,  παραμένει αμείωτο και το επίπεδο των αγώνων είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας.

Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ξεκινήσουν και πάλι τα vintage ανδρών και γυναικών.

Κλείνοντας,  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν και συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων μας. Όλους τους αθλητές και αθλήτριες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγωνιστικούς χώρους, τους προπονητές, παράγοντες, γονείς για την υποστήριξή τους και τους διαιτητές για το δύσκολο έργο που έφεραν εις πέρας.

Ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-19 έχει ήδη ξεκινήσει με τη σταδιακή ανάρτηση των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων μας, με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που διακατέχει την Ένωσή μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι , καλή ξεκούραση και αντάμωση στους αγωνιστικούς χώρους από Σεπτέμβρη.

 
 16/07/2018  ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΟΜΙΛΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ 2018-19
 
Σας πληροφορούμε ότι στην ενότητα "προκηρύξεις" υποενότητα "ΕΣΠΕΔΑ" έχει αναρτηθεί η ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΟΜΙΛΟΣ της Β ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ 2018-19.
Δηλώσεις συμμετοχής έως και 20/7/2018 σύμφωνα με σχετικό άρθρο στην ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  Β ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ 2018-19 της ΕΟΠΕ.
 
 13/07/2018  ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ 2018-19
 
Σας ενημερώνουμε ότι στην ενότητα "προκηρύξεις" υποενότητα "ΕΟΠΕ" έχει αναρτηθεί η "ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ 2018-19" της ΕΟΠΕ, που αφορά όλους τους ομίλους που μετέχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. 
Θα ακολουθήσει σύντομα από την Ένωση η έκδοση της ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ του Β ΟΜΙΛΟΥ(ΕΣΠΕΔΑ) Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΘΝ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ ΑΝΔΡΩΝ 2018-19.
 
 12/07/2018  ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΟΜΙΛΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2018-19
 
Σας πληροφορούμε ότι στην ενότητα "προκηρύξεις" υποενότητα "ΕΣΠΕΔΑ" έχει αναρτηθεί η ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΟΜΙΛΟΣ της Β ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2018-19.
Δηλώσεις συμμετοχής έως και 17/7/2018 σύμφωνα με σχετικό άρθρο στην ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  Β ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2018-19 της ΕΟΠΕ.
 
 11/07/2018  BEACH VOLLEY ΕΣΠΕΔΑ Κ-17 & Κ-19 2018
 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά beach volley juniors regional  Κ-17 & Κ-19 της Ένωσής μας, 2018, που διεξήχθη την Τρίτη 10 Ιουλίου στα γήπεδα beach volley στο YABANAKI BEACH στη Βάρκιζα και οι πρωταθλήτριες ομάδες σε κάθε κατηγορία   είναι οι εξής:

 • ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ-17 ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΥΚΙΑ/ΜΠΕΡΜΠΕΡΗ ΜΑΡΓΙΑΝΝΑ
 • ΑΓΟΡΙΑ Κ-17 ΒΑΚΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ/ΓΟΥΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
 • ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ-19 ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ/ΛΙΤΟ ΛΑΟΥΡΑ
 • ΑΓΟΡΙΑ Κ-19 ΜΕΞΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ/ΜΕΞΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (δήλωσε συμμετοχή μία ομάδα)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ-17

 1. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/ΜΠΕΡΜΠΕΡΗ-BYE 2-0 (21-0, 21-0)
 2. BYE-ΠΑΝΑΓΟΥ Α/ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ν. 0-2 (0-21,0-21)
 3. ΜΟΥΧΤΟΥΡΗ Α/ΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ Ν/ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΔΗ Δ/ΠΟΡΦΥΡΗ Μ 0-2 (21-23,13-21)
 4. ΠΑΝΑΓΟΥ Φ/ΜΩΡΟΥ Δ-ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΟΥ Ν/ΤΣΑΛΙΚΟΥΣΗ Θ 0-2 (6-21,10-21)
 5. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Λ/ΜΠΕΡΜΠΕΡΗ Μ-ΠΑΝΑΓΟΥ Α/ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ν 2-0 (21-14,21-14)
 6. ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΔΗ Δ/ΠΟΡΦΥΡΗ Μ-ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΟΥ Ν/ΤΣΑΛΙΚΟΥΣΗ Θ 0-2 (5-21,6-21)
 7. BYE-BYE
 8. ΜΟΥΧΤΟΥΡΗ Α/ΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ Ν-ΠΑΝΑΓΟΥ Φ/ΜΩΡΟΥ Δ 2-0 (21-7,21-10)
 9. ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΔΗ Δ/ΠΟΡΦΥΡΗ Μ-BYE 2-0 (21-0,21-0)
 10. ΠΑΝΑΓΟΥ Α/ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ν-ΜΟΥΧΤΟΥΡΗ Α/ΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ Ν 2-0 (21-17,21-19)
 11. Α΄ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Λ/ΜΠΕΡΜΠΕΡΗ Μ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΔΗ Δ/ΠΟΡΦΥΡΗ Μ 2-0 (21-7,21-5)
 12. Β΄ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΟΥ Ν/ΤΣΑΛΙΚΟΥΣΗ Θ-ΠΑΝΑΓΟΥ Α/ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ν 2-0 (21-10,21-13)
 13. ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΠΕΡΜΠΕΡΗ Μ/ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Λ - ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΟΥ Ν/ΤΣΑΛΙΚΟΥΣΗ Θ. 2-0 (21-16,21-9)

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΟΜΑΔΑ

1η ΜΠΕΡΜΠΕΡΗ Μ/ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Λ

2η ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΟΥ Ν/ΤΣΑΛΙΚΟΥΣΗ Θ

3η-4η ΠΑΝΑΓΟΥ Α/ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ν

 «»    ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΔΗ Δ/ΠΟΡΦΥΡΗ Μ

5η ΜΟΥΧΤΟΥΡΗ Α/ΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ Ν

6η  ΠΑΝΑΓΟΥ Φ/ΜΩΡΟΥ Δ

7η-8η  BYE

ΑΓΟΡΙΑ Κ-17

 1. ΔΡΟΣΗΣ Α/ΛΙΑΠΗΣ Ε-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Σ 2-0 (21-19,21-14)
 2. ΒΑΚΟΥΛΗΣ Χ/ΓΟΥΣΗΣ Α-ΚΑΡΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε/ΤΣΑΜΗΣ Ι 2-0 (21-7,21-13)
 3. ΒΑΚΟΥΛΗΣ Χ/ΓΟΥΣΗΣ Α-ΔΡΟΣΗΣ Α/ΛΙΑΠΗΣ Ε 2-0 (21-4,21-14)
 4. ΚΑΡΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε/ΤΣΑΜΗΣ Ι-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Σ 0-2 (15-21,17-21)
 5. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Σ-ΒΑΚΟΥΛΗΣ Χ/ΓΟΥΣΗΣ Α 0-2 (15-21,11-21)
 6. ΔΡΟΣΗΣ Α/ΛΙΑΠΗΣ Ε-ΚΑΡΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε/ΤΣΑΜΗΣ Ι 2-0 (21-15,21-13)

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1η θέση : ΒΑΚΟΥΛΗΣ Χ/ΓΟΥΣΗΣ Α

2η θέση : ΔΡΟΣΗΣ Α/ΛΙΑΠΗΣ Ε

3η θέση : ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Σ

4η θέση : ΚΑΡΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε/ΤΣΑΜΗΣ Ι

 ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ-19

ΚΑΜΠΟΥΡΗ Ε/ΛΙΤΟ Λ-ΚΑΛΟΣΑΚΑ Α/ΜΙΧΑ Θ 2-0 (21-17,21-8)

1η θέση : ΚΑΜΠΟΥΡΗ Ε/ΛΙΤΟ Λ

2η θέση : ΚΑΛΟΣΑΚΑ Α/ΜΙΧΑ Θ

 

Η Ένωση ευχαριστεί θερμά την Κα Σφυρή Έφη για την ευγενική δωρεάν παραχώρηση των εγκαταστάσεων του χώρου, καθώς επίσης και τους αθλητές/τριες, διαιτητές, γονείς και φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες, τη φυσιοθεραπεύτρια Κα Παναγιώτου Μαρία και τον υπεύθυνο γηπέδων Κο Μπαρζό Διονύση που παρείχαν υπηρεσίες καθόλη τη διάρκεια των αγώνων, οι οποίοι διεξήχθησαν υπό την επίβλεψη του προέδρου της Επιτροπής Beach Volley της Ένωσης και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Κου Στάθη Νικολούζου.

 

 
 11/07/2018  ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2018-19
 
Σας ενημερώνουμε ότι στην ενότητα "προκηρύξεις" υποενότητα "ΕΟΠΕ" έχει αναρτηθεί η "ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2018-19" της ΕΟΠΕ, που αφορά όλους τους ομίλους που μετέχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.
 
 09/07/2018  ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ Beach Volley Juniors 2018
 
Σας ενημερώνουμε ότι η τεχνική σύσκεψη για το τουρνουά beach volley  Juniors Κ17 & Κ19 της Ένωσης μας θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 10 Ιουλίου,ώρα 09.30, στις εγκαταστάσεις beach volley στην παραλία της Βάρκιζας "Υabanaki" με άμεση έναρξη των αγώνων.
Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες να παρευρίσκονται ώρα 09.15 στην 2η είσοδο των εγκαταστάσεων (βρίσκεται αριστερά της κεντρικής εισόδου της παραλίας Βάρκιζας στα γήπεδα του beach volley)όπου θα τους περιμένουν εκπρόσωποι της Ένωσης οι οποίοι σε συνεννόηση με υπεύθυνο της εγκατάστασης θα φροντίσουν για την είσοδο τους στο χώρο. 
 
 03/07/2018  ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (γκρουπ Νότου)
 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ανέστης Γιαννακόπουλος και ο συνεργάτης του Σταύρος Βίτσιος καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Δευτέρα, 9/7/2018 στο κλειστό γυμναστήριο Βούλας Γ.ΓΕΝΗΜΑΤΑΣ στις 9.30-11.30 & 18.00-20.30, την Τρίτη, 10/7/2018 στο κλειστό γυμναστήριο Βούλας Γ.ΓΕΝΗΜΑΤΑΣ στις 9.30-11.30 & 18.00-20.30, την Τετάρτη, 11/7/2018 στο κλειστό γυμναστήριο Βούλας Γ.ΓΕΝΗΜΑΤΑΣ στις 9.30-11.30 & 18.00-20.30.

ΝΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΜΑΔΑ
1 Στυλιανή Γκιούρδα ΟΦΑ Απολλώνιος
2 Μαρία Μερακλή Ολυμπιακός ΣΦΠ
3 Θεοδώρα Μποκή ΓΣ Ηλιούπολις
4 Νεφέλη Χατζηγρηγορίου ΓΣ Ηλιούπολις
5 Αλεξάνδρα Βενέτη ΑΣΠ Θέτις
6 Νίκη Απλαδά ΓΕ Ηρακλείου
7 Βικτώρια Παπαδοπούλου ΓΣΚ Ηρακλής
8 Ιωάννα-Άννα Καμπυλαυκά ΓΣΚ Ηρακλής
9 Ραφαέλα Λεπενιώτη ΑΟ Μαρκοπούλου
10 Γκούρι Μπιάνκα ΑΟ Σαρονικός
11 Αριστέα Σκεμπή ΑΣ Περιστέρι
12 Ιωάννα Πατρινέλλη Γ.Σ. Μεσσηνιακός
13 Δανάη Κωστοπούλου ΑΟΝ Αμαζόνες
14 Δήμητρα Ζαχαροπούλου ΣΦΑΜ Φοίβος 
15 Νεφέλη-Ευθυμία Σούλη ΑΟ Μαρκοπούλου
16 Φωτεινή Παπαϊωάννου ΑΓΟΓ Ευρυάλης

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ανέστης Γιαννακόπουλος και ο συνεργάτης του Σταύρος Βίτσιος καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Πέμπτη, 12/7/2018 στο κλειστό γυμναστήριο Βούλας Γ.ΓΕΝΗΜΑΤΑΣ στις 9.30-11.30 & 18.00-20.30, την Παρασκευή, 13/7/2018 στο κλειστό γυμναστήριο Βούλας Γ.ΓΕΝΗΜΑΤΑΣ στις 9.30-11.30 & 18.00-20.30, το Σάββατο, 14/7/2018 στο κλειστό γυμναστήριο Βούλας Γ.ΓΕΝΗΜΑΤΑΣ στις 9.30-11.30 & 18.00-20.30

ΝΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΜΑΔΑ
1 Στυλιανή Γκιούρδα ΟΦΑ Απολλώνιος
2 Μαρία Μερακλή Ολυμπιακός ΣΦΠ
3 Θεοδώρα Μποκή ΓΣ Ηλιούπολις
4 Νεφέλη Χατζηγρηγορίου ΓΣ Ηλιούπολις
5 Αλεξάνδρα Βενέτη ΑΣΠ Θέτις
6 Βικτώρια Παπαδοπούλου ΓΣΚ Ηρακλής
7 Ιωάννα-Άννα Καμπυλαυκά ΓΣΚ Ηρακλής
8 Ραφαέλα Λεπενιώτη ΑΟ Μαρκοπούλου
9 Γκούρι Μπιάνκα ΑΟ Σαρονικός
10 Αριστέα Σκεμπή ΑΣ Περιστέρι
11 Δανάη Κουδούνα ΓΣΚ Ηρακλής
12 Δήμητρα Ζαχαροπούλου ΣΦΑΜ Φοίβος 
13 Βασιλική Παυλοπούλου ΑΣΠ Απόλλων 
14 Αγγελική Παπαλεξάτου ΑΣΠ Απόλλων
15 Ξένια Αλεξανδρίδη ΑΣΠ Απόλλων
16 Μυρτώ Σωτηροπούλου ΓΣΚ Ηρακλής

Παρακαλούνται οι αθλήτριες που πιθανά να απουσιάζουν κάποια μέρα, να ενημερώσουν τους Ομοσπονδιακούς προπονητές και εγγράφως το αντίστοιχο τμήμα της ΕΟΠΕ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούνται οι Π.Ο.Π. ή οι προπονητές των αθλητριών να επικοινωνήσουν με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Ανέστη Γιαννακόπουλο στα τηλ.: 6949-964880 ή 6936-131196.

 
 29/06/2018  BEACH VOLLEY ΕΣΠΕΔΑ Κ-17 & Κ-19 2018
 
Σας πληροφορούμε ότι στην ενότητα προκηρύξεις - υποενότητα beach volley του διαδικτυακού μας τόπου έχουν αναρτηθεί όλες οι λεπτομέρειες διοργάνωσης του beach volley K-17 & K-19 της Ένωσής μας για το 2018.
Θα διεξαχθεί στο yabanaki beach στη Βάρκιζα την Τρίτη 10 Ιουλίου (ενδεχομένως εάν χρειαστεί και στις 11 Ιουλίου). Δηλώσεις συμμετοχής έως και τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και ώρα 12.00 με τους εξής τρόπους : στα γραφεία της Ένωσης (κλειστό γυμναστήριο Ρέντη-Μ.Μερκούρη) ή με e-mail espeda@espeda.gr
Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι οι αθλητές/τριες να είναι κάτοχοι δελτίου αθλητικής ιδιότητας beach volley, να έχουν δηλαδή εγγραφεί ή ανανεώσει προηγουμένως την εγγραφή τους στο Μητρώο Beach Volleyball της Ε.Ο.ΠΕ. για την αγωνιστική περίοδο 2018.
 
 
 21/06/2018  ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (γκρουπ Αθήνας)
 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας  καλεί τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Δευτέρα, 25/06/2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 στις 14.15 (διάρκεια προπόνησης 14.30 - 16.30).

Ακολούθως και την Πέμπτη, 28/06/2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 στις 15.15 (διάρκεια προπόνησης 15.30 - 18.00).

 

Νίκη Κωτσαρά (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Βάλια Ευαγγελίου (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Ιωάννα Σπανάκη (ΑΠΣ Αλίμου)

Αντιγόνη Λινοξυλάκη (ΑΣ Παπάγου)

Ελένη Ανδρέου (ΓΣ Κερατέας)

Νόνη Ποθητού (ΑΟ Νέοι Βύρωνος)

Μαριάννα Ανυφαντή (ΑΟ Ζηρίνειος)

Κατερίνα Αλλαγιάννη (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Αγγελική Συριστρατίδου (ΑΟ Θρακομακεδόνων)

Ερμιόνη Γκέγκοβιτς (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή)

Σπυριδούλα Κομίνη (ΣΦΑΜ Φοίβος)

Μαρία-Ιωάννα Χιόνη (ΓΣ Άργους)

Γεωργία Αγγελοπούλου (ΑΕΠ Ολυμπιάς)

Στέλλα Μπιρμπίλη (ΓΣ Μεσσηνιακός)

 
 20/06/2018  BEACH VOLLEY ΕΣΠΕΔΑ Κ-17 & Κ-19 2018
 Σας πληροφορούμε ότι στην ενότητα προκηρύξεις - υποενότητα beach volley του διαδικτυακού μας τόπου έχουν αναρτηθεί όλες οι λεπτομέρειες διοργάνωσης του beach volley K-17 & K-19 της Ένωσής μας για το 2018.
Θα διεξαχθεί στο yabanaki beach στη Βάρκιζα την Τρίτη 10 Ιουλίου (ενδεχομένως εάν χρειαστεί και στις 11 Ιουλίου).
 
 18/06/2018  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ VINTAGE ΜΕΙΚΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωτάθλημα vintage μεικτό με την τελική φάση που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Αγ.Βαρβάρας Νίκης 2ου λυκείου το Σαββατοκύριακο16-17/6/18.

                Την πρόκριση στον τελικό εξασφάλισαν Αγία Βαρβάρα και Τερμίτες, καθώς στους ημιτελικούς αγώνες του Σαββάτου 16/6  επικράτησαν με 3-0 σετ των ομάδων ΣΥΔΠΕ & Αρίων Περιστερίου  αντίστοιχα.

                Στον μικρό τελικό την 3η θέση κατέκτησε η ομάδα ΣΥΔΠΕ καθώς νίκησε τον Αρίων Περιστερίου με 3-1 σετ (16-25,25-12,25-16,25-22).

                Στον τελικό η Αγία Βαρβάρα νίκησε τους Τερμίτες με 3-0 σετ  (25-20,25-14, 25-18).

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ προπ-ΜΑΝΙΚΑΣ Β. β.προπ) : ΠΑΤΡΙΚΑΚΟΣ, ΚΟΓΚΑΛΙΔΟΥ, ΔΙΑΚΟΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΒΕΛΛΗ, ΚΟΥΒΟΥΤΣΑΚΗΣ, ΠΛΑΚΙΩΤΗΣ/ΧΙΩΝΗ (λ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ (Λ), ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ (αρχηγός), ΞΥΠΟΛΙΤΑ,  ΤΣΕΡΕΜΗ, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΡΜΙΤΕΣ (ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚ προπ) : SOTA,  ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΥΡΕΝΗ, ΤΣΙΟΚΑΣ, ΔΡΑΓΑΤΖΙΚΗ, ΧΕΛΒΑΤΖΙΑΝ/ΚΕΛΕΜΠΕΛΗΣ(λ), ΚΑΡΛΟΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ, ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚ (αρχηγός)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΚΑΝΤΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΜΗΤΡΟΥΣΗ ΙΩΑΝΝΑ

Κατόπιν ψηφοφορίας βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές/τριες της διοργάνωσης:

Καλύτερος πασαδόρος : ΠΑΤΡΙΚΑΚΟΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Καλύτερος επιθετικός : ΔΙΑΚΟΝΙΔΗΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Καλύτερος υποδοχέας : ΚΟΥΒΟΥΤΣΑΚΗΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Καλύτερος μπλοκέρ : ΧΕΛΒΑΤΖΙΑΝ ΤΕΡΜΙΤΕΣ

MVP : ΠΑΤΡΙΚΑΚΟΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και αναπληρωτής ταμίας της ΕΣΠΕΔΑ Λευτέρης Κογκαλίδης, ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΠΕΔΑ Ρωμύλος Σαρατσόπουλος, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Φάνης Τσάκωνας καθώς και από το Σύνδεσμο Διαιτητών Πειραιά ο πρόεδρος Πέτρος Παπαχατζής, ο γεν.γραμματέας Βασίλης Κατσούλης και η αναπληρ.ταμίας Κορδετζάκη Μαρία. Τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος φιλάθλων αθλητών, προπονητών, παραγόντων και διαιτητών,που με την παρουσία τους έδωσαν έντονο παλμό και δημιούργησαν εορταστική ατμόσφαιρα.

 
 15/06/2018  ΑΝΑΒΟΛΗ MINI VOLLEY FESTIVAL 2018
 
Μετά την έκδοση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία Δελτίου Έκτακτων Καιρικών Φαινομένων για το Σάββατο 16/6/2018 και για να προφυλαχθούν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και η Περιφέρεια Αττικής, αποφάσισαν την μη διεξαγωγή του ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2018, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 16/6/2018. Η εκδήλωση  θα διεξαχθεί το φθινόπωρο, σε νέα ημερομηνία
 
 13/06/2018  ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ VINTAGE ΜΙΚΤΟ
 
Το Σαββατοκύριακο 16-17/6/18 ολοκληρώνεται το vintage μικτών ομάδων της Ένωσής μας, με την τελική φάση που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας "Νίκης 2ου Λυκείου". Το πρόγραμμα των αγώνων:
16/6/18 18.00 ΣΥΔΠΕ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
             20.00 ΓΣ ΑΡΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ(2)-ΤΕΡΜΙΤΕΣ
17/6/18 17.30 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
             19.30 ΤΕΛΙΚΟΣ
Μετά το τέλος του τελικού, θα ακολουθήσουν απονομές.
 
 06/06/2018  ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (γκρουπ Αθήνας)
 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παπαδημητρίου καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Δευτέρα, 11/06/2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 στις 14.15 (διάρκεια προπόνησης 14.30 - 16.30).

Ακολούθως και την Πέμπτη, 14/06/2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 στις 15.15 (διάρκεια προπόνησης 15.30 - 18.00).

Νίκη Κωτσαρά (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Βάλια Ευαγγελίου (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Ιωάννα Σπανάκη (ΑΠΣ Αλίμου)

Αντιγόνη Λινοξυλάκη (ΑΣ Παπάγου)

Ελένη Ανδρέου (ΓΣ Κερατέας)

Νόνη Ποθητού (ΑΟ Νέοι Βύρωνος)

Μαριάννα Ανυφαντή (ΑΟ Ζηρίνειος)

Κατερίνα Αλλαγιάννη (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Αγγελική Συριστρατίδου (ΑΟ Θρακομακεδόνων)

Ερμιόνη Γκέγκοβιτς (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή)

Σπυριδούλα Κομίνη (ΣΦΑΜ Φοίβος)

Μαρία-Ιωάννα Χιόνη (ΓΣ Άργους)

Γεωργία Αγγελοπούλου (ΑΕΠ Ολυμπιάς)

Στέλλα Μπιρμπίλη (ΓΣ Μεσσηνιακός)

Βασιλεία Μπαρμπούνη (ΑΟ Αστέρια Αχα'ι'ας)

 


 
 05/06/2018  ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (γκρουπ Αθήνας)
 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παπαδημητρίου καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Πέμπτη, 07/06/2018 στο Κλειστό γυμναστήριο Μαρκοπούλου στις 14.15 (διάρκεια προπόνησης 14.30 - 16.30).

Νίκη Κωτσαρά (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Βάλια Ευαγγελίου (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Κατερίνα Αλλαγιάννη (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Ιωάννα Σπανάκη (ΑΠΣ Αλίμου)

Ελένη Ανδρέου (ΓΣ Κερατέας)

Νόνη Ποθητού (ΑΟ Νέοι Βύρωνος)

Μαριάννα Ανυφαντή (ΑΟ Ζηρίνειος)

Αντιγόνη Λινοξυλάκη (ΑΣ Παπάγου)

Αγγελική Συριστρατίδου (ΑΟ Θρακομακεδόνων)

Ερμιόνη Γκέγκοβιτς (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή)

Μαρία-Ιωάννα Χιόνη (ΓΣ Άργους)

Γεωργία Αγγελοπούλου (ΑΕΠ Ολυμπιάς)

Στέλλα Μπιρμπίλη (ΓΣ Μεσσηνιακός)

Ηρώ Μαυράκη (ΓΕ Ηρακλείου)

Μαρία Τρουλινάκη (ΓΕ Ηρακλείου)

Σπυριδούλα Κομίνη (ΣΦΑΜ Φοίβος)

 

 
 31/05/2018  BEACH VOLLEY
 Σας πληροφορούμε ότι στην ενότητα "προκηρύξεις" υποενότητα "beach volley" του διαδικτυακού μας τόπου, έχουν αναρτηθεί οι προκηρύξεις εφήβων-νεανίδων Κ-19 και παίδων-κορασίδων Κ-17 της Ε.Ο.ΠΕ., καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για εγγραφή και δήλωση συμμετοχής ομάδας. Θα ακολουθήσει σύντομα νεώτερη ενημέρωση για τη διεξαγωγή των τουρνουά beach volley της Ένωσης.
 
 30/05/2018  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Γκρουπ Αθήνας)
 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παπαδημητρίου καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Δευτέρα, 04/06/2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 στις 14.15 (διάρκεια προπόνησης 14.30 - 16.30).

Νίκη Κωτσαρά (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Βάλια Ευαγγελίου (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Ιωάννα Σπανάκη (ΑΠΣ Αλίμου)

Αντιγόνη Λινοξυλάκη (ΑΣ Παπάγου)

Ελένη Ανδρέου (ΓΣ Κερατέας)

Νόνη Ποθητού (ΑΟ Νέοι Βύρωνος)

Μαριάννα Ανυφαντή (ΑΟ Ζηρίνειος)

Κατερίνα Αλλαγιάννη (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Αγγελική Συριστρατίδου (ΑΟ Θρακομακεδόνων)

Ερμιόνη Γκέγκοβιτς (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή)

Βάσια Διόλη (ΟΠ Πανωρμίτης Σαλαμίνας)

Άννα Ντάλ (ΣΦΑΜ Φοίβος)

Σπυριδούλα Κομίνη (ΣΦΑΜ Φοίβος)

Αντωνία Κοντούδη (ΓΣ Ηλιούπολις)

Κολιούλη Σταυρούλα (ΑΣ Περιστέρι)

Αθανασία Γεωργιάδου (Μίλων)

ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (γκρουπ Αθήνας)

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παπαδημητρίου καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Πέμπτη, 07/06/2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 στις 15.15 (διάρκεια προπόνησης 15.30 - 18.00).

Νίκη Κωτσαρά (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Βάλια Ευαγγελίου (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Κατερίνα Αλλαγιάννη (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Ιωάννα Σπανάκη (ΑΠΣ Αλίμου)

Ελένη Ανδρέου (ΓΣ Κερατέας)

Νόνη Ποθητού (ΑΟ Νέοι Βύρωνος)

Μαριάννα Ανυφαντή (ΑΟ Ζηρίνειος)

Αντιγόνη Λινοξυλάκη (ΑΣ Παπάγου)

Αγγελική Συριστρατίδου (ΑΟ Θρακομακεδόνων)

Ερμιόνη Γκέγκοβιτς (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή)

Μαρία-Ιωάννα Χιόνη (ΓΣ  Αργους)

Γεωργία Αγγελοπούλου (ΑΕΠ Ολυμπιάς)

Στέλλα Μπιρμπίλη (ΓΣ Μεσσηνιακός)

Ηρώ Μαυράκη (ΓΕ Ηρακλείου)

Μαρία Τρουλινάκη (ΓΕ Ηρακλείου)

Κωνσταντίνα Τζωρτζάκη (ΓΑΣ Μεσσαράς)

 
 29/05/2018  MINI VOLLEY FESTIVAL - BE ACTIVE 2018 ΕΟΠΕ
 

Το Σάββατο 16 Ιουνίου και ώρες 17.00 - 20.00 θα πραγματοποιηθεί το Mini Volley Festival - Be Active 2018. Η μεγάλη γιορτή του βόλεϊ θα φιλοξενηθεί στον εντυπωσιακό χώρο της Αγοράς Καλατράβα του Ολυμπιακού Σταδίου.

Το Mini Volley Festival 2018 διεξάγεται με την υποστήριξη και συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Be Active» ενδυναμώνοντας την Ευρωπαϊκή δράση για την ανάδειξη του πολυδιάστατου αθλητικού ρόλου στη κοινωνία.
Για τις δηλώσεις συμμετοχής υπάρχουν 2 κατηγορίες δεξιοτήτων.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Α' κατηγορία: Κορίτσια 2006 και 2007 (Κανονικό παιχνίδι μίνι βόλει 3Χ3)
*Mόνο για την συγκεκριμένη κατηγορία υπάρχει όριο 8 ομάδων των 5 παιδιών ανά σωματείο.
Β' κατηγορία: Κορίτσια 2008, 2009 και 2010 (Πιάνω και πετώ)
Σε περίπτωση που υπάρχουν κορίτσια ηλικιακά της Β' κατηγορίας που μπορούν να αγωνιστούν στην Α' κατηγορία είναι δυνατόν να δηλωθούν στην Α κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την οργανωτική επιτροπή.
Επίσης, αν συμβαίνει κορίτσια ηλικιακά της Α' κατηγορίας να μπορούν να αγωνιστούν στη Β' κατηγορία, μπορούν να δηλωθούν στη Β' κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την Οργανωτική επιτροπή.
ΑΓΟΡΙΑ
Α' κατηγορία: Αγόρια 2005, 2006 και 2007 (Κανονικό παιχνίδι μίνι βόλει 3Χ3)
Β' κατηγορία: Αγόρια 2008, 2009 και 2010 (Πιάνω και πετώ)
Σε περίπτωση που υπάρχουν αγόρια ηλικιακά της Β' κατηγορίας που μπορούν να αγωνιστούν στην Α' κατηγορία είναι δυνατόν να δηλωθούν στην Α' κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την οργανωτική επιτροπή.
Σε περίπτωση που υπάρχουν αγόρια της Β' κατηγορίας που μπορούν να αγωνιστούν στην Α' Kατηγορία είναι δυνατόν να δηλωθούν στην Α κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την οργανωτική επιτροπή.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ (12.00') μέσω της Ειδικής Φόρμας που βρίσκεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. www.volleyball.gr και στο link:
https://docs.google.com/./1szRX_xBi7-I1l6ZdPbUFHf./viewform.

 
 29/05/2018  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ
 

Την 1η θέση στο πρωτάθλημα παμπαίδων κατέκτησε η ομάδα του Μίλωνα καθώς επικράτησε στον τελικό με 3-0 του Ολυμπιακού. 
Στο μικρό τελικό η Αρμενική κέρδισε επίσης με 3-0 την Ευρυάλη. Αναλυτικά οι αγώνες:

Ημιτελικοί (26/5) 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ 3-0 (25-17,25-17,25-21)
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ-ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ 3-1(22-25,25-9,25-16,25-12)

Μικρός Τελικός (27/5)

ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ-ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ 0-3 (21-25,13-25,21-25)

ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ(Μαγκλαρας): Αβραμπος,Σαμοθρακης Αρ.,Κοπιτας,Χιλιαδας,Τζωρτζης,Καλλεργης,Κουλουγλιωτης-λ(Κονταρατος,Τραγκας,Σαμοθρακης Ειρ.,Φον-Ραουχ,Σαμοθρακης Δ).

ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ (Τσιοκας):Μαγκογιαν Ρ..,Τσιοκας,Ραφελετος,Σαχινιδης,Απικιαν,Μαγκογιαν Αρ.,Μπαρμπαγιαννης-λ(Κασσαμπιαν,Δεναξας,Αλυσανδρατος).

Διαιτητές: Κατσιάρας Γ-Παπαχατζής-Νικολάου

Τελικός(27/5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 0-3(23-25,13-25,21-25)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ(Κυριακακης):Μπακοδημος,Μπαραμπατης,Μαρτος,Στρατος Απ.,Σαπουτζης,Μαζωνακης (Δηλερης,Ρουσσας,Χατζηκλημανογλου,Μαλατρας,Βιδαλης,Στρατος Αθ.,Χατζηδημητριου).
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ(Γεωργουντζος): Καφουρος,Κωφιτης,Αναγνωστοπουλος Ν.,Χακας,Παπαδακης,Κωνσταντακοπουλος(Φελεκης,Χρυσοστομου,Αποστολου,Σταμπελος,Καραμπαγιας,Σεμιτεκολος,Ζαγγογιαννης,Αναγνωστοπουλος Μ.)

Διαιτητές: Παπαχατζής-Κατσιάρας Γ-Νικολάου

Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησαν οι ειδικές βραβεύσεις/θέση μετά από ψηφοφορία των προπονητών οι οποίες είναι:

Καλύτερος Πασαδόρος: Μαγκογιάν Ρ. (ΑΕ Αρμενική)
-//- Επιθετικός : Χάκας Σπ. (ΑΟΝΣ Μίλων)
-//- Υποδοχέας: Χάκας Σπ. -//-
-//- Μπλοκέρ : Σαπουτζής Μ. (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
MVP Χάκας Σπ. (ΑΟΝΣ Μίλων)

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν και παρακολουθήσαν τους αγώνες ο Γεν.Γραμματέας της ΕΟΠΕ κ΄ΕΣΠΕΔΑ κ. Χαλβατζής, ο ταμίας της ΕΟΠΕ κ. Καβαλιεράκης,το μέλος της Ενωσης κ.Ιατρόπουλος, οι προπονητές Εθνικών ομάδων Εφήβων/Παίδων/Παμπαίδων κ.κ Λακασάς - Μπακοδήμος καθώς και φίλαθλοι του αθλήματος οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των μικρών αθλητών.


ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

     

1995-96: 1.ΑΟ Τελαμών 2.ΓΣ Ηλιούπολης 3.ΓΣ Πετρούπολης

1996-97: 1.ΑΟ Τελαμών 2.ΓΣ Ηλιούπολη 3.ΓΣ Ηρακλής

1997-98: 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ 2.ΑΟ Φιλία Ηλιούπολης 3.ΓΣ Ηλιούπολης

1998-99: 1.ΓΝΟΝ Αρης  2.ΓΣ Πετρούπολη 3.ΠΟΚ Εσπερος

1999-2000: 1.ΓΝΟΝ Αρης 2.Ολυμπιακός  ΣΦΠ 3.ΑΟΝΣ Μίλων

2000-01: 1.ΓΝΟΝ Αρης 2.ΑΟΝΣ Μίλων 3.ΑΓΟΓ Ευρυάλη

2001-02: 1.ΑΟ Γ.Ζώη 2.ΑΕ Νίκαια  3.ΑΓΟΓ Ευρυάλη

2002-03: 1.ΑΟ Γ.Ζώη 2.ΑΕ Νίκαια 3.Ολυμπιακός ΣΦΠ

2003-04: 1.ΑΟ Γ.Ζώη 2.Ολυμπιακός ΣΦΠ 3.ΑΕ Αρμενική

2004-05: 1.Ολυμπιακός  ΣΦΠ 2.ΑΕ Αρμενική  3.ΔΑΣ Δραπετσώνα

2005-06: 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ 2.ΑΟ Γ.Ζώη 3.ΔΑΣ Δραπετσώνα

2006-07: 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ 2.ΑΟ Γ.Ζώη 3.ΔΑΣ Δραπετσώνα

2007-08: 1.ΔΑΣ Δραπετσώνα  2.Ολυμπιακος  ΣΦΠ 3.ΑΟΝΣ Μίλων

2008-09: 1.Ολυμπιακός  ΣΦΠ 2.ΔΑΣ Δραπετσώνα 3.ΑΟ Γ.Ζώη

2009-10: 1.ΑΟ Γ.Ζώη 2.ΔΑΣ Δραπετσώνα 3.ΓΣ Πετρούπολη

2010-2011: 1.ΑΣ Περιστέρι  2.Ολυμπιακός  ΣΦΠ 3.ΑΟΝΣ Μίλων

2011-2012: 1.ΑΟΝ Αργυρούπολη 2.ΑΣ Περιστέρι 3.ΑΟ Γ.Ζώη

2012-2013: 1.ΑΟΝΣ Μίλων 2.ΓΣ Πετρούπολη 3.ΑΣ Ακάδημος

2013-2014: 1.ΑΟΝΣ Μίλων 2. ΑΣ Ακάδημος 3.Ολυμπιακός ΣΦΠ

2014-2015: 1. Ολυμπιακός ΣΦΠ 2.ΑΟΝΣ Μίλων 3.ΑΣ Ακάδημος

2015-2016: 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ 2.ΑΟΝΣ Μίλων 3.ΑΓΟΓ Ευρυάλη

2016-2017: 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ,2.ΑΟΝ Αργυρούπολη,3.ΑΟΝΣ Μίλων

2017-2018: 1.ΑΟΝΣ Μίλων,2.Ολυμπιακός ΣΦΠ,3.ΑΕΑρμενική

 
 29/05/2018  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α Η ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωτάθλημα παγκορασίδων Α της Ένωσής μας, με το final4 που διεξήχθη στις 26-27/5 στο κλειστό γυμναστήριο Δίδυμα Χωράφας στο Περιστέρι.Στον τελικό αναμετρήθηκαν ΑΣ Περιστέρι και Ολυμπιακός ΣΦΠ, καθώς στους ημιτελικούς αγώνες της 26/5 νίκησαν με 3-0 σετ  την ΓΣ Ηλιούπολης και τον ΑΟΦ Πορφύρα αντίστοιχα.

Την 1η θέση  κατέκτησε το Περιστέρι καθώς νίκησε στον τελικό τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ (26-24,25-21,25-20)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΔΡΟΣΙΝΟΥ ΠΡΟΠ-ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ Β.ΠΡΟΠ) : ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΛΥΝΟΥ(ΑΡΧΗΓΟΣ), ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ, ΑΤΕΣΟΓΛΟΥ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΓΚΡΙΦΙΣΙΑ/ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ , ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΛΙΟΥΛΗ(Λ), ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ(Λ), ΧΡΑΝΙΩΤΗ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΙΚΡΙΛΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (KISS ΠΡΟΠ-ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΟΥ Β.ΠΡΟΠ) : ΠΕΤΡΙΔΗ, ΚΑΛΑΚΙΔΗ, ΠΑΠΑΔΙΑ, ΜΕΡΑΚΛΗ, ΚΑΛΛΙΓΑ, ΔΕΛΗ(ΑΡΧΗΓΟΣ)/ΣΤΕΡΓΙΟΥ(Λ), ΓΕΡΟΝΤΑΤΗ, ΜΠΕΖΑΝΙ, ΖΟΥΜΙΔΗ, ΣΤΑΪΚΟΥ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΜΕΝΕΣΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΤΟΥΡΙΚΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ-ΧΝΑΡΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ

Στον μικρό τελικό η ΓΣ Ηλιούπολης νίκησε τον ΑΟΦ Πορφύρα με 3-1 σετ (25-17, 21-25, 25-21, 33-31)) και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Κατόπιν ψηφοφορίας βραβεύτηκαν οι καλύτερες αθλήτριες της τελικής φάσης :

Καλύτερη πασαδόρος: ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Καλύτερη επιθετικός: ΓΛΥΝΟΥ ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Καλύτερη υποδοχέας: ΚΟΝΤΟΥΔΗ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Καλύτερη μπλοκέρ: ΜΕΡΑΚΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

MVP: ΑΤΕΣΟΓΛΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος κόσμου παράγοντες προπονητές διαιτητές και αθλητές, που με την παρουσία τους έδωσαν έντονο παλμό και ενίσχυσαν τις μικρές αθλήτριες στην προσπάθειά τους. Επίσης τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους από το Δήμο Περιστερίου ο δήμαρχος Κος Ανδρέας Παχατουρίδης και μέλη του δημοτικού συμβουλίου και από την ΕΣΠΕΔΑ οι αντιπρόεδροι κ.κ. Μεταξάς Δημήτρης και Δελαγραμμάτικας Νίκος και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Κος Τσάκωνας Φάνης καθώς και ο προπονητής εθνικής παγκορασίδων Κος Γκούντας Κώστας. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες και συνέβαλαν στην  ομαλή διεξαγωγή τους.

 ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

 1995-96:1. ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, 2.ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ, 3.ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

1996-97: 1. ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2.ΓΝΟΝ ΑΡΗΣ 3.ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ

1997-98: 1. ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2. ΓΝΟΝ ΑΡΗΣ 3. ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

1998-99: 1. ΓΝΟΝ ΑΡΗΣ 2.ΑΠΣΑΒ ΦΙΛΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 3.ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

1999-00: 1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 2. ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ 3. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

2000-01: 1. ΓΝΟΝ ΑΡΗΣ 2.ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 3.ΑΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

2001-02: 1. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2.ΓΝΟΝ ΑΡΗΣ 3.ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ

2002-03: 1. ΑΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 2.ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 3.ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

2003-04: 1. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 3. ΑΣ ΦΟΙΝΙΞ

2004-05 :1. ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ 2.ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 3.ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

2005-06: 1. ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 2. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 3. ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ

2006-07: 1. ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ 2. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ 3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

2007-08: 1. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ 2.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 3.ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

2008-09: 1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 2.ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 3. ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ

2009-10: 1. ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 3.ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ

2010-11: 1. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 2.ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

2011-12: 1. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 2.ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 3. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

2012-13: 1. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 2. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 3. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. 

2013-14: 1. ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ 2. ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 3. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

2014-15: 1. ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 3.ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

2015-16: 1. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2.ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 3.ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ

2016-17: 1.ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ 2.ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 3.ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

 

 

 
 24/05/2018  ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 2017-18
 Η τελική φάση Παμπαίδων αγων.περ. 2017-18 της Ενωσης πρόκειται να διεξαχθεί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαϊου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ  26/5   ΓΗΠΕΔΟ   ΡΕΝΤΗ "Μ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ"

18.00    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΣΦΠ - ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ
20.00    ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ   -   ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ  27/5  ΓΗΠΕΔΟ  ΔΑΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ " ΜΑΚΗΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ"

18.30  ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
20.30       ΤΕΛΙΚΟΣ

 
 24/05/2018  ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2017-18
 Το Σαβ/κο 26-27/5  θα διεξαχθεί η τελική  φάση παγκορασίδων της ΄Ενωσης στο κλειστό γυμναστήριο "Δίδυμα Χωράφας".
Αναλυτικά οι αγώνες:

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/5

18.00   ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  -   ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
20.00   ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

ΚΥΡΙΑΚΗ  27/5

17.30   ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
19.30      Τ Ε Λ Ι Κ Ο Σ
 
 22/05/2018  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Γκρουπ Αθήνας)
 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παπαδημητρίου καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Δευτέρα 28/5/2018 στο Κλειστό γυμναστήριο Αγίου Δημητρίου στις 17.45 (διάρκεια προπόνησης 18.00 - 20.00).

Νίκη Κωτσαρά (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Κατερίνα Αλλαγιάννη (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Ιωάννα Σπανάκη (ΑΠΣ Αλίμου)

Αντιγόνη Λινοξυλάκη (ΑΣ Παπάγου)

Ελένη Ανδρέου (ΓΣ Κερατέας)

Αγγελική Συριστρατίδου (ΑΟ Θρακομακεδόνων)

Έλενα Αθανασιάδη (ΣΦΑΜ Φοίβος)

Θεοδώρα Φουμάκη (ΑΟ Άνοιξης)

Ουρανία Γιαννουλη (ΑΣΟΧ Φοίβος)

Μαριάννα Ανυφαντή (ΑΟ Ζηρίνειος)

Ράπτη Χαρίκλεια ( ΓΣ Πανιώνιος)

Ερμιόνη Γκέγκοβιτς (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή)

Κατερίνα Σουφλέρη (ΑΟΝ Αργυρουπόλεως)

Μαρία Κιρκιλή (ΑΣ Περιστέρι)

Λαμπρινή Μπουζιώκα (ΠΟΚ Έσπερος)

Αναστασία Φιλιππίδη (ΑΠΣ Αλίμου)

ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (γκρουπ Αθήνας)

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παπαδημητρίου καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Πέμπτη, 31/05/2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 στις 15.45 (διάρκεια προπόνησης 16.00 - 18.00).

Νίκη Κωτσαρά (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Βάλια Ευαγγελίου (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Κατερίνα Αλλαγιάννη (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Ιωάννα Σπανάκη (ΑΠΣ Αλίμου)

Ελένη Ανδρέου (ΓΣ Κερατέας)

Νόνη Ποθητού (ΑΟ Νέοι Βύρωνος)

Αγγελική Συριστρατίδου (ΑΟ Θρακομακεδόνων)

Κουκία Καθολική ( ΑΕΣΠ Φοίνικας)

Βασιλεία Μπαρμπούνη (ΑΟ Αστέρια Αχα'ι'ας)

Άννα Νταλ (ΣΦΑΜ Φοίβος)

Κατερίνα Σουφλέρη (ΑΟΝ Αργυρουπόλεως)

Μαριάννα Ανυφαντή (ΑΟ Ζηρίνειος)

Αντωνία Κοντούδη (ΓΣ Ηλιούπολις)

Μαρία-Ιωάννα Χιόνη (ΓΣ Άργους)

Γεωργία Αγγελοπούλου (ΑΕΠ Ολυμπιάς)

Στέλλα Μπιρμπίλη (ΓΣ Μεσσηνιακός)

 
 15/05/2018  ΓΙΟΡΤΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄ΟΜΑΔΩΝ
 
Σας πληροφορούμε ότι η ΄Ενωση πρόκειται να πραγματοποιήσει το Σάββατο  19 Μαϊου και από ώρες 10:30-13:00 στο κλειστό γήπεδο Ρέντη " Μ.Μερκούρη"  γιορτή για όλες τις ομάδες και τις αθλήτριές τους που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα Κορασίδων Β΄ αγων.περ. 2017-18.
Παρακαλούμε για την παρουσία των ομάδων στο γήπεδο 30΄ λεπτά νωρίτερα.
 
Το πρόγραμμα της γιορτής :
 
 • Καλωσόρισμα αθλητριών
 
 • Αγώνας Επίδειξης μανσέτας  Α' ομίλου vs Β' ομίλου
          Οι Προπονητές της κάθε ομάδας θα επιλέξουν 3 ζευγάρια αθλητριών οι οποίες θα αγωνιστούν σε νοκ ουτ αγώνες των 3 πόντων μετά από κλήρωση  με ζευγάρια του άλλου ομίλου . Στο τέλος θα αθροιστούν οι νίκες των ομάδων των 2 ομίλων και θα βγει ο όμιλος που κερδίζει .
 
 • Επίδειξη Σέρβις  Α' ομίλου vs  Β' ομίλου
          Οι Προπονητές της κάθε ομάδας θα επιλέξουν 4 Αθλήτριες  οι οποίες θα αγωνιστούν σε αγώνες Σέρβις. Θα υπάρχουν 4 στόχοι με συγκεκριμένους βαθμούς ο κάθε στόχος και τους οποίους θα πρέπει να πετύχουν  οι αθλήτριες ώστε να μαζεύουν βαθμούς για την ομάδα τους ( Α' Όμιλος -Β΄ Όμιλος ) . Στο τέλος και αφού έχουν κάνει από 4 Σέρβις η κάθε αθλήτρια θα συγκεντρωθούν οι βαθμοί που έχουν κερδίσει ώστε να βγει "ο νικητής όμιλος".
 
 •  Αγώνας Επίδειξης  μεταξύ μικτών ομάδων  Α' ομίλου vs  Β' ομίλου
         Οι προπονητές των ομάδων που κατέλαβαν τις 4 πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα κάθε ομίλου θα επιλέξουν 2 αθλήτριές τους και οι υπόλοιπες ομάδες  1 αθλήτρια (μετά από  συνεννόηση με τον προπονητή της 1ης ομάδας κάθε ομίλου) έτσι ώστε να συγκροτήσουν μικτές ομάδες  Α' & Β' ομίλων.
Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης μεταξύ τους.

(Οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν δεν θα πρέπει να έχουν αγωνιστεί σε προηγούμενη επίδειξη για συμμετοχή όλων των παιδιών)
 
Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί εν μέσω μουσικής, εκπλήξεων κ.λ.π. ενώ  θα υπάρχει ιατρική κάλυψη καθόλη τη διάρκειά της.
Μετά το τέλος του προγράμματος θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και mouse pad σε όλες τις αθλήτριες.
΄Ολες οι αθλήτριες που θα συμμετέχουν θα παρευρεθούν με την αθλητική ενδυμασία της ομάδας τους.

Αντίστοιχη γιορτή έχει την πρόθεση η ΄Ενωση να πραγματοποιήσει και για τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα κορασίδων Γ-Δ.
 
 15/05/2018  ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (γκρουπ Αθήνας)
 

ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (γκρουπ Αθήνας)

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παπαδημητρίου καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Δευτέρα, 21/05/2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 στις 14.45 (διάρκεια προπόνησης 15.00 - 16.30).

Νίκη Κωτσαρά (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Βάλια Ευαγγελίου (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Κατερίνα Αλλαγιάννη (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Ιωάννα Σπανάκη (ΑΠΣ Αλίμου)

Αναστασία Φιλιππίδη (ΑΠΣ Αλίμου)

Αντιγόνη Λινοξυλάκη (ΑΣ Παπάγου)

Ελένη Ανδρέου (ΓΣ Κερατέας)

Νόνη Ποθητού (ΑΟ Νέοι Βύρωνος)

Θεοδώρα Φουμάκη (ΑΟ Άνοιξης)

Αντωνία Κοντούδη (ΓΣ Ηλιούπολις)

Άννα Νταλ (ΣΦΑΜ Φοίβος)

Σπυριδούλα Κομίνη (ΣΦΑΜ Φοίβος)

Μαριάννα Ανυφαντή (ΑΟ Ζηρίνειος)

Αγγελική Συριστρατίδου (ΑΟ Θρακομακεδόνων)

Βάσια Διόλη (ΟΠ Πανωρμίτης Σαλαμίνα)

Αθανασία Γεωργιάδου (ΑΟΝΣ Μίλων)

 

ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (γκρουπ Αθήνας)

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παπαδημητρίου καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Πέμπτη, 24/05/2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 στις 15.45 (διάρκεια προπόνησης 16.00 - 18.00).

Νίκη Κωτσαρά (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Βάλια Ευαγγελίου (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Κατερίνα Αλλαγιάννη (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Ιωάννα Σπανάκη (ΑΠΣ Αλίμου)

Ελένη Ανδρέου (ΓΣ Κερατέας)

Νόνη Ποθητού (ΑΟ Νέοι Βύρωνος)

Αγγελική Συριστρατίδου (ΑΟ Θρακομακεδόνων)

Έλενα Αθανασιάδη (ΣΦΑΜ Φοίβος)

Βασιλεία Μπαρμπούνη (ΑΟ Αστέρια Αχα'ι'ας)

Ερμιόνη Γκέγκοβιτς (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή)

Κατερίνα Σουφλέρη (ΑΟΝ Αργυρουπόλεως)

Λαμπρινή Μπουζιώκα (ΠΟΚ Έσπερος)

Αντωνία Κοντούδη (ΓΣ Ηλιούπολις)

Μαρία-Ιωάννα Χιόνη (ΓΣ Άργους)

Γεωργία Αγγελοπούλου (ΑΕΠ Ολυμπιάς)

Στέλλα Μπιρμπίλη (ΓΣ Μεσσηνιακός)

 
 10/05/2018  ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μπακοδήμος και οι συνεργάτες του Μαρίνος Κουτσογιάννης, Παναγιώτης Γεωργούντζος, καλούν τους παρακάτω αθλητές σε συγκεντρωτικές προπονήσεις το διάστημα 14-16 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4. Ώρες προπονησης 16.00-18.00μ.μ (ώρα άφιξης 15.30).

Βασίλης Σερεμέτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Δημήτρης Θεοδόσης (ΑΕΚ Αθηνών)
Σέργιος Σρίκκα (ΑΕΚ Αθηνών)
Παναγιώτης Σουσούνης (Α.Σ. Πανερυθραϊκός)
Λευτέρης Φωλιάς (Α.Σ. Πανερυθραϊκός)
Αντώνης Κωνσταντακόπουλος (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων)
Παναγιώτης Καραμπάγιας (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων)
Παπαδάκης Ιωάννης (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων)
Νίκος Καούνης (Π.Ο.Κ. Έσπερος)
Αλέξανδρος Σγουρός (Π.Ο.Κ. Έσπερος)
Γιώργος Μαρσέλος (Α.Ο. Νέοι Βύρωνος)
Στρατής Καναγκίνης (Α.Ο. Παλλήνη)
Ραφαέλ Μαγκογιάν (Α.Ε. Αρμενίων)
Σπύρος Μπακοδήμος (Ολυμπιακός)
Μάριος Σαπουτζής (Ολυμπιακός)

 
 10/05/2018  ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (γκρουπ Αθήνας)
 

ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (γκρουπ Αθήνας)

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παπαδημητρίου καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Δευτέρα, 14/05/2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 στις 14.45 (διάρκεια προπόνησης 15.00 - 16.30).

Νίκη Κωτσαρά (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Βάλια Ευαγγελίου (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Ιωάννα Σπανάκη (ΑΠΣ Αλίμου)

Αντιγόνη Λινοξυλάκη (ΑΣ Παπάγου)

Ελένη Ανδρέου (ΓΣ Κερατέας)

Νόνη Ποθητού (ΑΟ Νέοι Βύρωνος)

Μαρία-Ιωάννα Χιόνη (ΓΣ Άργους)

Γεωργία Αγγελοπούλου (ΑΕΠ Ολυμπιάς)

Ηρώ Μαυράκη (ΓΕ Ηρακλείου)

Μαρία Τρουλινάκη (ΓΕ Ηρακλείου)

Κωνσταντίνα Τζωρτζάκη (ΓΑΣ Μεσσαράς)

Στέλλα Μπιρμπίλη (ΓΣ Μεσσηνιακός)

Βασιλεία Μπαρμπούνη (ΑΟ Αστέρια Αχα'ι'ας)

Καθολική Κουκιά (ΑΕΣΠ Φοίνικας)

Λαμπρινή Μπουζιώκα (ΠΟΚ Έσπερος)

Σπυριδούλα Κομίνη (ΣΦΑΜ Φοίβος)

 

ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (γκρουπ Αθήνας)

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παπαδημητρίου καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Πέμπτη, 17/05/2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 στις 15.45 (διάρκεια προπόνησης 16.00 - 18.00).

Νίκη Κωτσαρά (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Βάλια Ευαγγελίου (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Κατερίνα Αλλαγιάννη (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Ιωάννα Σπανάκη (ΑΠΣ Αλίμου)

Αναστασία Φιλιππίδη (ΑΠΣ Αλίμου)

Αντιγόνη Λινοξυλάκη (ΑΣ Παπάγου)

Ελένη Ανδρέου (ΓΣ Κερατέας)

Νόνη Ποθητού (ΑΟ Νέοι Βύρωνος)

Αγγελική Συριστρατίδου (ΑΟ Θρακομακεδόνων)

Έλενα Αθανασιάδη (ΣΦΑΜ Φοίβος)

Άννα Ντάλ (ΣΦΑΜ Φοίβος)

Μαριάννα Ανυφαντή (ΑΟ Ζηρίνειος)

Ερμιόνη Γκέγκοβιτς (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή)

Κατερίνα Σουφλέρη (ΑΟΝ Αργυρουπόλεως)

Βάσια Διόλη (ΟΠ Πανωρμίτης Σαλαμίνας)

Σοφία Καντάρη (ΓΣ Ηλιούπολης)

 
 08/05/2018  ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (γκρουπ Αθήνας)
 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο συνεργάτης του Βασίλης Παπαδημητρίου καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Πέμπτη, 10/05/2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου στις 18.45 (διάρκεια προπόνησης 19.00 - 21.00).

Νίκη Κωτσαρά (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Βάλια Ευαγγελίου (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Κατερίνα Αλλαγιάνη (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Ιωάννα Σπανάκη (ΑΠΣ Αλίμου)

Αναστασία Φιλιππίδη (ΑΠΣ Αλίμου)

Αικατερίνη Σουφλέρη (ΑΟΝ Αργυρουπόλεως)

Αντιγόνη Λινοξυλάκη (ΑΣ Παπάγου)

Αγγελική Συριστρατίδη (ΑΟ Θρακομακεδόνων)

Ελένη Ανδρέου (ΓΣ Κερατέας)

Μαριάννα Ανυφαντή (ΑΟΝ Ζηρίνειος)

Νόνη Ποθητού (ΑΟ Νέοι Βύρωνος)

Ερμιόνη Γκέγκοβιτς (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή)

Στέλλα Μπιρμπίλη (ΓΣ Μεσσηνιακός)

Μαρία-Ιωάννα Χιόνη (ΓΣ Άργους)

Βάσια Διόλη (ΟΠ Πανωρμίτης Σαλαμίνα)

Γεωργία Αγγελοπούλου (ΑΕΠ Ολυμπιάς)

 
 03/05/2018  ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
 
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μπακοδήμος και οι συνεργάτες του Μαρίνος Κουτσογιάννης, Παναγιώτης Γεωργούντζος, καλούν τους παρακάτω αθλητές σε συγκεντρωτικές προπονήσεις το διάστημα 7-9/5 (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4. Ώρες προπονήσεων 16.00-18.00μ.μ.

Βασίλης Σερεμέτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Δημήτρης Θεοδόσης (ΑΕΚ Αθηνών)
Σέργιος Σρίκκα (ΑΕΚ Αθηνών)
Παναγιώτης Σουσούνης (Α.Σ. Πανερυθραϊκός)
Λευτέρης Φωλιάς (Α.Σ. Πανερυθραϊκός)
Αντώνης Κωνσταντακόπουλος (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων)
Παναγιώτης Καραμπάγιας (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων)
Παπαδάκης Ιωάννης (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων)
Νίκος Καούνης (Π.Ο.Κ. Έσπερος)
Αλέξανδρος Σγουρός (Π.Ο.Κ. Έσπερος)
Γιώργος Μαρσέλος (Α.Ο. Νέοι Βύρωνος)
Στρατής Καναγκίνης (Α.Ο. Παλλήνη)
Ραφαέλ Μαγκογιάν (Α.Ε. Αρμενίων)
Σπύρος Μπακοδήμος (Ολυμπιακός)
Μάριος Σαπουτζής (Ολυμπιακός)
Παναγιώτης Λαμπρόπουλος (ΓΣ Αντικύρων)
 
 03/05/2018  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΣΠΕΔΑ
 

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του κλιμακίου κοριτσιών της ΄Ενωσής μας καλούνται για προπόνηση την Τρίτη 8 Μαϊου και από ώρα 15.15-17.00(προσέλευση 15΄ νωρίτερα) στο κλειστό γήπεδο Αλίμου,υπό την επίβλεψη των Π.Ο.Π. κ.κ. Μιχαηλίδου Μελπομένης και Φαρμάκη Κατερίνας, οι παρακάτω αθλήτριες:

ΤΣΟΥΠΗ ΟΛΓΑ-ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,ΣΠΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ), ΣΟΥΦΛΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ(ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ), ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ), ΚΟΝΤΟΥΔΗ ΑΝΤΩΝΙΝΑ,ΚΑΝΤΑΡΗ ΣΟΦΙΑ(ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ), ΡΑΠΤΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΗ ΣΟΦΙΑ (ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ), ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ-ΚΙΚΡΙΛΗ ΜΑΡΙΑ(ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡ)Ι,ΚΟΙΛΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ), ΔΙΟΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΟΠ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ), ΜΠΟΥΖΙΩΚΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ).

 
 02/05/2018  ΟΡΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ 4/5 ΩΣ ΚΑΙ 10/5
 
Σας ενημερώνουμε ότι οι ορισμοί διαιτησίας για το διάστημα από 4/5 ως και 10/5 θα αναρτηθούν, εκτάκτως, αύριο Πέμπτη 3/5 και από ώρα 13.00 και μετά.
 
 
 
 
Χορηγοί
 
 
Ορισμοί Διαιτητών
 
Τρέχοντες Ορισμοί Διαιτητών
 
Αποζημιώσεις Διαιτητών
 
Αποζημιώσεις Διαιτητών ανά Κατηγορία
 
Φωτογραφίες
 
VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ 2015-16
 
ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 2015-16 - ΓΗΠ: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
 
FINAL 4 VINTAGE ΜΙΚΤΟ 2015-2016
 
FINAL 4 VINTAGE ΜΙΚΤΟ 2015-2016
 
FINAL 4 VINTAGE ΜΙΚΤΟ 2015-2016
 
 
Σωματεία Ένωσης
 
  ΦΛΟΓΑ  
  ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ  
  ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ  
  ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ  
  ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ  
  ΑΕ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ  
  ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  
  ΑΕ ΡΕΝΤΗ  
  ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ    
  ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  
  ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ  
  ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ  
  ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ  
  ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ  
  ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ  
  ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ  
  ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ  
  ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  
  ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ  
  ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  
  ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ  
  ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  
  ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ  
  ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ  
  ΑΠΣ ΑΜΙΛΛΑ  
  ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ  
  ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ  
  ΑΠΣΑΒ ΦΙΛΙΑ  
  ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  
  ΑΣ ΙΑΣΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  
  ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ  
  ΑΣ ΠΕΡΑ  
  ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  
  ΑΣΦΠ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ  
  ΑΦΜΣ ΦΟΙΝΙΞ  
  ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ  
  ΓΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  
  ΓΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ  
  ΓΣ ΑΡΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ  
  ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  
  ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  
  ΓΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΡΜΗΣ  
  ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ  
  ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  
  ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ ΑΟ  
  ΜΑΟ ΚΟΡΟΙΒΟΣ  
  ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ  
  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ  
  ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ  
  ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  
  ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ  
  ΠΟΛΙΣ ΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  
 
Σχετικοί Σύνδεσμοι
 
 
 
 
 
 
  Εκτύπωση