ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α | Ανακοινώσεις | Προκηρύξεις | Αποτελέσματα | Ομάδες/Σωματεία | Γήπεδα/Γυμναστήρια | Διαιτητές | Σύνδεσμοι | Φωτογραφίες
  Εκτύπωση
Ανακοινώσεις
 
 15/09/2016  ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. 2016-2017
 

Σας ενημερώνουμε ότι οι κληρώσεις του Κυπέλλου Ανδρών & Γυναικών (Α΄ φάση) καθώς και των πρωταθλημάτων Β΄ εθνική-εθνικό περιφερειακό πρωτάθλημα Ανδρών & Γυναικών Β΄ όμιλος, Τοπικής κατηγορίας & Τοπικής κατηγορίας 2 Γυναικών, Εφήβων(Νέων)-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων της Ένωσής μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 20/9/2016 και από ώρα 18.00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, (διεύθυνση : Σολωμού και Κωνσταντινουπόλεως, Μοσχάτο).

 
 01/09/2016  ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 Σας ενημερώνουμε ότι στην ενότητα "Προκηρύξεις" έχουν αναρτηθεί οι προκηρύξεις των
πρωταθλημάτων Β΄εθνική-Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών της Ε.Ο.ΠΕ., καθώς και οι αντίστοιχες της Ένωσης που αφορούν τον Β΄ όμιλο.
Στην ίδια ενότητα είναι αναρτημένα και τα έντυπα δήλωσης συμμετοχής.
Δηλώσεις συμμετοχής για τον Β΄όμιλο (Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.) έως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016.
 
 26/08/2016  ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤ/ΤΩΝ 2016-2017
 
Σας ενημερώνουμε ότι στην ενότητα "προκηρύξεις" του διαδικτυακού μας τόπου έχουν αναρτηθεί οι ειδικές προκηρύξεις των Τοπικών κατηγοριών Γυναικών και των Αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ένωσης αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016.
Επίσης στην ίδια ενότητα έχουν αναρτηθεί και οι ειδικές προκηρύξεις Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών 2016-2017.
 
 23/08/2016  ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ 2016-17
 Σας ενημερώνουμε ότι παρελήφθησαν από την Ε.Ο.ΠΕ. οι φάκελοι με τα αυτοκόλλητα των ανανεώσεων των αθλητών/τριών των σωματείων-μελών μας για τη νέα αγων.περίοδο 2016-17 και είναι διαθέσιμοι στα γραφεία της Ένωσής μας από Δευτέρα-Παρασκευή  09.00 -14.30.
 
 14/07/2016  BEACH VOLLEY Κ-16 & Κ-19 ΕΣΠΕΔΑ
 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μία χρονιά το τουρνουά beach volley Κ-16, Κ-19 κοριτσιών και αγοριών της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.. Η φετινή διοργάνωση διεξήχθη την Τρίτη και την Τετάρτη 12-13/7 στο Kokomo beach bar  στην πλαζ του Αγίου Κοσμά, έναν νέο χώρο που παραχωρήθηκε δωρεάν από τον Κο Τσαμήτα και υπό την ευγενική βοήθεια των κ.κ. Πόλα Κίτσου και Βαγγέλη Περόπουλου υπεύθυνων της εγκατάστασης, τους οποίους η Ένωση ευχαριστεί θερμά.

Στους τελικούς που διεξήχθησαν την Τετάρτη 13/7 τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν :

Κ-16 Κορίτσια ΜΠΕΡΜΠΕΡΗ Μ/ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Λ

Κ-19 Κορίτσια ΚΡΥΤΣΑΛΗ Ε/ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΥ Γ

ενώ στα αγόρια οι ομάδες Κ-16 ΜΕΞΑΣ ΑΠ/ΜΕΞΑΣ Π. και  Κ-19 ΚΑΡΡΑΣ Κ/ΠΑΠΠΑΣ Γ

Στο τουρνουά παρευρέθησαν ο γεν.γραμματέας της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Κος Νεκτάριος Χαλβατζής και το μέλος της επιτροπής beach volley της Ένωσης Κος Παναγιώτης Τσιτσιπής, οι οποίοι μοίρασαν στις αθλήτριες μπουστάκια μία ευγενική χορηγία της εταιρείας Royal. Η  Ένωση ευχαριστεί θερμά και την εταιρεία Gala για τη δωρεάν χορήγηση αγωνιστικών μπαλών.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ευχαριστεί  τους διαιτητές ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ-ΧΑΤΣΙΚΙΑΝ-ΜΠΑΧΑ, τη φυσιοθεραπεύτρια Κα Παναγιώτου Μαρία για τη συμβολή τους στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο τουρνουά προσφέροντας όμορφο θέαμα και τους συνοδούς, γονείς  που συνέβαλαν στη δημιουργία μίας πολύ ωραίας ατμόσφαιρας.

 
 07/07/2016  BEACH VOLLEY K-16 & K-19
 

Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. θα διοργανώσει τα τουρνουά beach volley regionals Κ-16 και Κ-19  την Τρίτη και Τετάρτη 12-13 Ιουλίου 2016 στο  γήπεδο beach volley του Kokomo beach bar  στην πλαζ Αγίου Κοσμά - Ελληνικό (είσοδος από Ακρωτήρι, 2η στάση Αγίου Κοσμά με το τραμ).

Παρακαλούνται όλες οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή να παρευρίσκονται στο γήπεδο την Τρίτη 12/7/16 και ώρα 09.00 για την τεχνική σύσκεψη. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι αγώνες.

Η Ένωση ευχαριστεί θερμά τον Κο Τσαμήτα για τη δωρεάν ευγενική παραχώρηση του γηπέδου, καθώς και την Κα Κίτσου και τον Κο Περόπουλο υπεύθυνους beach volley της εγκατάστασης.

 
 30/06/2016  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ 2015-16 Η ΟΜΑΔΑ ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
 
Στο κλειστό γήπεδο Δραπετσώνας "Γ.Κασιμάτης" ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου το final 4 vintage Ανδρών της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α..
Τον τίτλο κατέκτησε η οικοδεσπότρια ομάδα ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ καθώς επικράτησε με 3-0 σετ (25-19,25-11,25-15) επί της ομάδας των ΤΕΡΜΙΤΩΝ.
Διαιτητές: ΜΟΣΙΑΛΟΣ, ΔΑΛΕΚΟΥ
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ :ΠΑΤΡΙΚΑΚΟΣ,ΚΑΓΙΑΛΗΣ,ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ Π.,ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ Δ,ΒΡΑΔΗΣ,ΧΑΛΑΒΑΖΗΣ(λ), ΝΟΟΥ, ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ.
ΤΕΡΜΙΤΕΣ:ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΛΟΣ,ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚ, ΚΟΥΡΜΟΥΛΗΣ,ΦΡΑΝΤΖΗΣ,ΚΟΡΝΙΑΒΙΤΗΣ,ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ(λ), ΠΑΥΛΑΚΗΣ,ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ,
Στον μικρό τελικό νικήτρια ομάδα (μετά από 132΄) αναδείχθηκε η ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ κερδίζοντας τον ΑΣΤΕΡΑ με 3-2 σετ (24-26,25-21,24-26,25-21,15-11).
Οι διαιτητές του αγώνα: ΔΑΛΕΚΟΥ , ΜΟΣΙΑΛΟΣ.
Μετά τη λήξη του τελικού, απονεμήθηκαν Κύπελλα και μετάλλια στις ομάδες.
Επίσης μετά από ψηφοφορία βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές των τελικών :
Καλύτερος πασαδόρος : ΠΑΤΡΙΚΑΚΟΣ - ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
Καλύτερος επιθετικός : ΚΑΡΛΟΣ - ΤΕΡΜΙΤΕΣ
Καλύτερος υποδοχέας : ΧΑΛΑΒΑΖΗΣ - ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
Καλύτερος μπλοκέρ : ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ ΠΑΝ. - ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
MVP : ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
Στο γήπεδο παρέστησαν ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. κος Κογκαλίδης Γιώργος, το μέλος του Δ.Σ. κος Κογκαλίδης Λευτέρης και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Κος Τσάκωνας Θεοφάνης.
Τέλος η ΕΣΠΕΔΑ θέλει να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στα τουρνουά Vintage 2015-16
 
 27/06/2016  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
 
Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής κ.Κυριακάκης Σπύρος της προεθνικής ομάδας παμπαίδων της Ένωσής μας,  καλεί να παραβρεθούν  την Τετάρτη 29/6/16 και από ώρα 17:00΄- 18:30΄ στο κλειστό γήπεδο του ΔΓ ΜΕΤΣ ,  τους αθλητές  Στράτο Αποστόλη (ΟΣΦΠ) και Χάκα Γεώργιο (ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ), σε  κοινή προπόνηση με τους  αθλητές της ΕΣΠΑΑΑ που έχουν επιλεγεί.

 
 27/06/2016  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ VINTAGE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ο ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
 

Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα κατάμεστο γήπεδο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στο   2ο κλειστό γυμναστήριο Χαϊδαρίου το final 4 vintage γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α..

Τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ που νίκησε την ομάδα ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ με 3-1 σετ (26-24,19-25,25-15,25-21)

Διαιτητές: ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΛΙΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ .

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Πανίδη Ιόλη): ΝΤΟΥΛΜΑ, ΔΡΑΚΟΥΛΗ (αρ), ΣΠΑΝΟΥ, ΤΣΕΡΕΜΗ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΓΚΑΛΙΔΟΥ/ ΜΑΝΩΛΕΑ, ΞΟΥΒΕΡΟΥΔΗ (Λ), ΖΟΥΝΗ, ΚΑΡΒΕΛΛΗ, ΠΛΑΚΙΩΤΗ, ΚΙΤΣΑΚΗ (Λ), ΔΙΟΝΥΣΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

 ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ (Παπανικολάου Μιχάλης, Ρωμανάς Ν): ΔΡΟΥΤΣΑ, ΚΟΥΡΛΕΤΑ (αρ), ΓΚΑΡΙΛΑ, ΚΩΣΤΑΚΗ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ/ ΚΟΒΑΝΗ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓ, ΜΠΑΚΑ (Λ), ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ, ΚΟΣΜΑ.

Ο ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ κατέκτησε την 3η θέση νικώντας τον ΜΕΛΑ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ στον μικρό τελικό με 3-0 σετ (25-20, 25-22, 25-17).

Οι διαιτητές του αγώνα: ΛΙΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ.

Μετά τη λήξη του τελικού,  απονεμήθηκαν Κύπελλα και μετάλλια στις ομάδες. Επίσης μετά από ψηφοφορία βραβεύτηκαν οι καλύτερες αθλήτριες των τελικών :

Καλύτερη πασαδόρος : ΔΡΟΥΤΣΑ ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ

Καλύτερη επιθετικός : ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ

Καλύτερη υποδοχέας : ΠΑΠΑΖΗ ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ

Καλύτερη μπλοκέρ : ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

MVP : ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Στο γήπεδο παρέστησαν ο αντιπρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Κος Μεταξάς Δημήτρης και το μέλος του Δ.Σ. Κος Πλάτων Δεσάντης, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Κος Τσάκωνας Θεοφάνης, ενώ με την παρουσία του τίμησε τους αγώνες ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Κος Μιχάλης Σελέκος, καθώς επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νίκος Καραγιάννης, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Κος Κώστας Βορέας και ο δημοτικός σύμβουλος Κος Βαγγέλης Τηνιακός.

Ακόμα η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί και τις τέσσερις ομάδες  ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ,  ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ, ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, καθώς και τους φιλάθλους τους που επέδειξαν υψηλό αθλητικό πνεύμα και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

 
 22/06/2016  ΟΡΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΕΣΠΕΔΑ
 
Σας ενημερώνουμε ότι ορισμοί αγώνων  (final 4 vintage γυναικών και ανδρών) θα αναρτηθούν έως και την Παρασκευή 24/6 (για το f4 γυναικών) και έως και τη Δευτέρα 27/6 (για το f4 ανδρών) με τους οποίους ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές δραστηριότητες σάλας της Ένωσης για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
 
 22/06/2016  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (ΓΚΡΟΥΠ ΑΘΗΝΑΣ)
 

ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (γκρουπ Αθήνας)

 

Ιωάννα Βογιατζόγλου (ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς)

Γεωργία Τζελέπη  (ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς)

Ελένη Καρακάση (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Ιωάννα Χαριτωνίδη (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Μαρία Μικέλη (ΑΟ Αιγάλεω)

Όλγα Ζαμπάτη (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Έλενα Γκιούρδα (ΑΓΣ Άρτεμις) 

Ευφροσύνη Μπακοδήμου (ΓΣ Πανιώνιος)

 

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Τάκης Φλώρος και ο συνεργάτης του Κώστας Γκούντας καλούν τις παραπάνω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Πέμπτη, 23/06/2016 στο  Ά Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης  (Εθνάρχου Μακαρίου 4, Ηλιούπολη) στις 15.45 (διάρκεια προπόνησης: 16.00 - 17.30).

 

 
 17/06/2016  BEACH VOLLEY K-16 & K-19
 

Σας ενημερώνουμε ότι η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. θα διοργανώσει ένα(1) τουρνουά beach volley, Παίδων-Κορασίδων Κ-16, Εφήβων-Νεανίδων Κ-19, 2016 σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στις αντίστοιχες προκηρύξεις που είναι αναρτημένες στην ενότητα "προκηρύξεις" του διαδικτυακού μας τόπου.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το αργότερο έως τις 20 Ιουλίου 2016. Οι ακριβείς ημερομηνίες και η τοποθεσία διεξαγωγής του τουρνουά θα ανακοινωθούν με νεώτερο έγγραφο αναλόγως του αριθμού των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά θα γίνονται δεκτές μόνο στην εγκεκριμένη φόρμα και στα ειδικά έντυπα που είναι αναρτημένα στο site της Ένωσης, μέχρι την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 με τους εξής τρόπους:

1.       Στα γραφεία της Ένωσης - κλειστό γυμναστήριο Ρέντη-Μ.Μερκούρη

2.       Με e-mail στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. espeda@espeda.gr

Κάθε αθλητής-τρια που θα δηλώσει συμμετοχή θα καταβάλλει και χρηματικό παράβολο συμμετοχής ως εξής:

·         Κ-16 Παίδων - Κορασίδων πέντε (5) ευρώ

·         Κ-19 Εφήβων - Νεανίδων δέκα (10) ευρώ

Το παράβολο καταβάλλεται με την κατάθεση της Δήλωσης Συμμετοχής και δεν επιστρέφεται σε περίπτωση αποχώρησης-αλλαγής αθλητή-τριας/ομάδας.

 
 10/06/2016  ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΓΙΑ 15 & 17/6
 

Οι  Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί  Προπονητές της  Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.    Κώστας Γκούντας  και  Γιάννης Παπαχρήστος  καλούν   την Τετάρτη 15 και την Παρασκευή 17 Ιουνίου σε προπονήσεις στο κλειστό γήπεδο Γλυφάδας "Οδ.Παπαδόπουλος"  από 14.30-16.00 (ώρα προσέλευσης 14.15), τις παρακάτω αθλήτριες του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας παγκορασίδων Δυτικής Αττικής:

ΓΚΟΥΡΙ ΜΠΙΑΝΚΑ(ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ)

ΚΑΣΟΥΡΙΔΟΥ ΒΙΚΥ(ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)

ΚΑΡΟΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ(ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ)

ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΕΦΕΛΗ(ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

ΓΚΙΟΥΡΔΑ ΣΤΕΛΛΑ(ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ)

ΣΚΕΜΠΗ ΑΡΙΣΤΕΑ(ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)

ΜΠΟΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

ΜΕΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΑ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ)

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ(ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ)

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ(ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ)

ΖΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ(ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ)

ΑΛΜΠΑΝΗ ΝΕΦΕΛΗ(ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ)

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΗ(ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ)

ΠΕΤΡΟΥΓΑΚΗ ΜΗΛΙΑΝΝΑ(ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

 
 03/06/2016  ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΥΑΣ (Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων Αθλητικών Σωματείων) στη συνεδρίασή του της 01.06.2016, αποφάσισε τη διενέργεια στάσης εργασίας για όλο το προσωπικό της ομοσπονδίας (Ε.Ο.ΠΕ.) και των Ενώσεών της, με τα ακόλουθα αιτήματα:

  • Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων του προσωπικού της ΕΟΠΕ και των ΕΝΩΣΕΩΝ της.

 

  • Την εφεξής εμπρόθεσμη καταβολή των μισθών των εργαζομένων.

 

Για τα άνω αιτήματα προκηρύσσουμε τρι(3)ωρη στάση εργασίας για την Δευτέρα 6η Ιουνίου 2016 και ώρες 12.00 εως 15.00 για όλους τους εργαζόμενους της ομοσπονδίας και των ενώσεών της.

 
 03/06/2016  ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ
 Το Σάββατο 4 Ιουνίου - από ώρες 11.00-14.00 στο κλειστό γήπεδο Ταύρου- θα διεξαχθεί τουρνουά Μίνι Βόλεϊ Κοριτσιών με την συμμετοχή των σωματείων ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ,ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ, ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ και του γηπεδούχου/διοργανωτή ΑΕ ΑΙΟΛΟΥ ΤΑΥΡΟΥ.

Η ΕΣΠΕΔΑ εύχεται καλή διασκέδαση & καλή επιτυχία στις μικρές αθλήτριες με την βεβαιότητα πως θα συνδράμουν σε αυτό προπονητές,παράγοντες και γονείς.
 
 31/05/2016  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
 

Οι  Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί  Προπονητές της  Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.    Κώστας Γκούντας  και  Γιάννης Παπαχρήστος  καλούν   το Σάββατο 4 Ιουνίου  σε προπόνηση στο κλειστό γήπεδο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης(είσοδος από οδό Γρ. Αυξεντίου 1) από 12.00-14.00(ώρα προσέλευσης 11.45), τις παρακάτω αθλήτριες του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας παγκορασίδων Δυτικής Αττικής:

ΓΚΟΥΡΙ ΜΠΙΑΝΚΑ(ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ)

ΚΑΣΟΥΡΙΔΟΥ ΒΙΚΥ(ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)

ΚΑΡΟΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ(ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ)

ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΕΦΕΛΗ(ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

ΓΚΙΟΥΡΔΑ ΣΤΕΛΛΑ(ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ)

ΣΚΕΜΠΗ ΑΡΙΣΤΕΑ(ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)

ΜΠΟΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

ΜΕΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΑ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ)

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ(ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ)

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ(ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ)

ΖΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ(ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ)

ΑΛΜΠΑΝΗ ΝΕΦΕΛΗ(ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ)

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΗ(ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ)

ΠΕΤΡΟΥΓΑΚΗ ΜΗΛΙΑΝΝΑ(ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

 
 30/05/2016  το 2o ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ MINI- VOLLEY ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΕ ΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
 

Ο σύλλογος   ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ  σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας  διοργανώνει   το    2o ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ MINI- VOLLEY ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ  ΣΕ ΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ  την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.

Ώρα  διεξαγωγής  09,30π.μ. - 12,00μ.μ.   Ώρα προσέλευσης 09,00π.μ.

Τόπος διεξαγωγής  : 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο Γλυφάδας  (οδός Ζέρβα και Ηρακλέους- γήπεδο στίβου )

                                                           ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1η κατ.παιδ.ηλικίας 6-9 ετών(πιάνω και πετώ)

 2η κατηγορία παιδιά ηλικίας 10-12 ετών 4*4

 3η κατηγορία παιδιά ηλικίας 13-14 ετών 3*3 .

 Όλες οι ομάδες θα παίξουν τουλάχιστον 3 αγώνες  των 21 πόντων  στα 40 γήπεδα μίνι βόλλευ που θα υπάρχουν . Διαστάσεις γηπέδων 6μ*4,5μ .

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους καπέλο και νερό . Σκοπός του τουρνουά είναι να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με το άθλημα του βόλλευ και με φίλαθλο πνεύμα να αγωνιστούν .

Πληροφορίες  και  αιτήσεις συμμετοχής  στον  κ. Χαμπίπη Παναγιώτη 6947992207

 

ΣYΛΛΟΓΟΣ

                                                 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΩΝ

6-9 ετών

10-12 ετών

13-14ετών

ΣΥΝΟΛΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΣΥΝΟΛΟ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

 

 

 

 

 

ΑΓΟΡΙΑ

 

 

 

 

 

          ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

 

 

 

 

             ΤΗΛΕΦΩΝΟ

 

 

 

 

 
 26/05/2016  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ ΕΣΠΕΔΑ 2015-2016
 

Σας ενημερώνουμε ότι στην ενότητα «Προκηρύξεις»  της ιστοσελίδας μας, έχει αναρτηθεί η προκήρυξη μίνι βόλλευ ΕΣΠΕΔΑ 2015-2016.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2016.

 
 26/05/2016  ΣΧΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ BEACH VOLLEY ΤΟΥ ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ
 

Ο σύνδεσμος μας και φέτος πιστός στο ραντεβού του με τους  φίλους του beach volley διοργανώνει σχολή υποψήφιων διαιτητών πετοσφαίρισης άμμου.

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου, το Σάββατο 11 Ιουνίου και την Κυριακή 12 Ιουνίου στα γραφεία μας στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας , θα πραγματοποιηθεί σχολή στην οποία μπορούν να λάβουν μέρος όσοι είναι τουλάχιστον απόφοιτοι λυκείου και 18ετών.

Δικαιολογητικά (απλές φωτοτυπίες):
-ταυτότητας
-τίτλου σπουδών
-ποινικό μητρώο (γενικής χρήσης)
-παράβολο συμμετοχής 

Τρόπος δήλωσης συμμετοχής στην σχολή:
αποστείλετε το όνομα σας ,ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια φωτογραφία προσώπου στο e-mail μας (info@sydpedap.gr)

Πληροφορίες επίσης μπορείτε να ζητήσετε και στα τηλέφωνα 6981582972 , 6946211011


Πρόγραμμα σχολής:

Παρασκευή 10 Ιουνίου 
17:30-17:45 προσκόμιση απαραίτητων δικαιολογητικών & εγγραφή στην σχολή.
17:45-21:00 κανονισμοί

Σάββατο 11 Ιουνίου
10:30-14:00 κανονισμοί - πρωτόκολλα
15:00-18:00 συμπλήρωση φύλλου αγώνα - ερωτήσεις

18:00-19:00 Εξετάσεις

Κυριακή 12 Ιουνίου

Πρακτική σε τουρνουά

-- 
Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης
Δυτικής Αττικής & Πειραιά

Τηλ/φαξ 210 4833444
E-mail:info@sydpedap.gr
Web: www.sydpedap.gr

 
 23/05/2016  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α Η ΟΜΑΔΑ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
 

Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα κατάμεστο γήπεδο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο Δίδυμα Χωράφας στο Περιστέρι η τελική φάση του Πρωταθλήματος παγκορασίδων Α΄ της Ένωσής μας.

Τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα της Ηλιούπολης η οποία νίκησε στον τελικό, με 3-1 σετ το Περιστέρι.

(σετ : 22-25, 25-18, 25-13, 25-21.)

Διαιτητές: ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΛΙΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κουγιουμτζόγλου Χρήστος, Καραϊσκος Λεωνίδας): ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΛΥΝΟΥ, ΚΑΣΟΥΡΙΔΟΥ, ΤΣΑΤΟΥΜΑ (αρ), ΑΤΕΣΟΓΛΟΥ, ΣΚΕΜΠΗ/ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ, ΚΟΤΣΑΔΑΜ, ΜΙΛΗ, ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΙΟΒΑ, ΓΚΡΙΦΙΣΙΑ, ΚΡΕΤΣΑ.

 ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Χονδρού Ευαγγελία, Λυκογιάννη Δήμητρα): ΝΙΩΤΗ, ΜΠΑΤΗ, ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (αρ), ΖΑΝΝΟΥ, ΜΠΟΚΗ, ΜΠΙΤΣΙΚΟΥ/ΚΑΝΤΑΡΗ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΣΟΠΩΚΗ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ, ΜΑΡΚΑΚΗ, ΠΕΤΡΟΥΓΑΚΗ, ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ, ΚΟΥΡΤΗ.

 Ο ΑΟΦ Πορφύρας κατέκτησε την 3η θέση νικώντας τον ΟΦΑ Απολλώνιο με 3-1 σετ (25-9, 25-17, 14-25, 26-24).

Οι διαιτητές του αγώνα: ΜΙΧΑΗΛΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΣΙΔΕΡΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Μετά τη λήξη του τελικού,  απονεμήθηκαν Κύπελλα και μετάλλια στις ομάδες. Επίσης μετά από ψηφοφορία βραβεύτηκαν οι καλύτερες αθλήτριες των τελικών :

Καλύτερη πασαδόρος : ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Καλύτερη επιθετικός : ΜΠΙΤΣΙΚΟΥ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Καλύτερη υποδοχέας : ΤΣΑΤΟΥΜΑ ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Καλύτερη μπλοκέρ : ΚΟΥΟΛ ΑΣΙΑ ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ

MVP : ΜΠΟΚΗ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Στο γήπεδο παρέστησαν ο αντιπρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Κος Μεταξάς Δημήτρης και το μέλος του Δ.Σ. και της επιτροπής πρωταθλημάτων Κος Δελαγραμμάτικας Νίκος, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Κος Τσάκωνας Θεοφάνης οι ΠΟΠ ΕΣΠΕΔΑ κ.κ. Γκούντας Κώστας και Παπαχρήστος Γιάννης, ενώ με την παρουσία του τίμησε τους αγώνες ο Δήμαρχος Περιστερίου Κος Ανδρέας Παχατουρίδης  και αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι της κοινότητας του Περιστερίου.

 Η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί θερμά το σωματείο ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ για την συμβολή του στην διοργάνωση του final 4 παγκορασίδων.

Ακόμα η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί και τα τέσσερα σωματεία ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑ-ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ καθώς και τους φιλάθλους τους που επέδειξαν υψηλό αθλητικό πνεύμα και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. 
 19/05/2016  ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2015-2016
 

Το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαΐου θα διεξαχθεί η τελική φάση του πρωταθλήματος Παγκορασίδων Α της Ένωσής μας στο κλειστό γυμναστήριο  ΔΙΔΥΜΑ ΧΩΡΑΦΑΣ.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/5/2016

ΩΡΑ 18.30 :  ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

ΩΡΑ 20.30 :  ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ- ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/5/2016

ΩΡΑ 18.00   ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΩΡΑ 20.00   ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

 

Μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσουν απονομές.

 

 
 17/05/2016  ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ FESTIVAL ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (28/5)
 

Ξεκίνησαν  οι δηλώσεις συμμετοχής για την ετήσια γιορτή του ΜΙΝΙ VOLLEY FESTIVAL στο Παναθηναϊκό Στάδιο που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου 2016 (16.00-19.00) με τη συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων -θα γίνονται σύμφωνα με τα επίπεδα Μίνι Βόλεϊ που έχουν δημοσιευτεί στη Γενική προκήρυξη Πρωταθλημάτων 2015-2016 (Κεφάλαιο Δ). Στο τουρνουά έχουν δικαίωμα συμμετοχής αγόρια και κορίτσια ηλικιών 9 έως 12 ετών (επίπεδα Μίνι Βόλεϊ 2 και Μίνι Βόλεϊ 3).

 

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στο web site της ΕΟΠΕ (www.volleyball.gr) και στο link:

http://www.volleyball.gr/index.php/eidiseis/eidiseis-anaptiksis/352-mini/3019-mini-volley-festival-28-6

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και την Τετάρτη (25/5).

 
 12/05/2016  ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ (γκρουπ Αθήνας- γκρουπ Πελοποννήσου)
 

Θεοφάνης Ρουσόπουλος (ΟΠΕ Χαλκίδας)

Χρήστος Σουγιουλτζόγλου (ΑΓΟΓ Ευρυάλη)

Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο)

Σπύρος Μπαρμπούνης (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Πέτρος Μαγγανάς (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Φρίξος Κωτσάκης (ΑΟ Καλαμάτα 80)

Αλέξανδρος Ράπτης (ΑΕΠ Ολυμπιάς)

Κωνσταντίνος Μακρυγιάννης (Ε.Α. Πατρών)

Δημήτριος Νανόπουλος (ΑΓΣ Ο Άπις Ζευγολατιό)

Ευάγγελος Γεωργίου (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός)

 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Νίκος Ζαλμάς καλεί τους ανωτέρω αθλητές σε συγκεντρωτική προπόνηση την Κυριακή, 15/05/2016 στο  Κλειστό Γυμναστήριο Βραχατίου  στις 11.45 (διάρκεια προπόνησης: 12.00 - 14.00).

 

 
 10/05/2016  ALL STARS VOLLEYBALL GAME ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
 

Ο Δήμος Πετρούπολης διοργανώνει την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο Πετρούπολης Ν.Παξιμαδάς ALL STARS VOLLEYBALL GAME για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

17.30: φιλικός αγώνας ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

19.00: αγώνας επίδειξης εθνικής ομάδας βόλει ανδρών 1986-1987 με τα παιδιά τους και της σημερινής Εθνικής ομάδας βόλει ανδρών.

 

 
 09/05/2016  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
 

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα κατάμεστο γήπεδο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης η τελική φάση του Πρωταθλήματος παμπαίδων της Ένωσής μας.

Τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα του Ολυμπιακού η οποία νίκησε στον τελικό, με 3-1 σετ τον Μίλωνα.

(σετ : 21-25, 26-24, 25-20,25-22.)

Διαιτητές: ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ- ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (Καμπερίδης): Μπαρμπούνης, Μπεζάνι ,Μαγγανάς, Συναδινός, Ζωγραφάκης, Στράτος Απ. ,  Δασκαλέρος, Συναδινός ,Στράτος Αθ.

 

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (Γεωργούντζος, Αποστόλου):  Κοβάτσεφ, Χρήστου, Λειβαδάς, Χάκας, Κανάσαρος, Σπυριούνης, Χρυσοστόμου, Δελαλης, Σαμαρτζής, Αντωνιάδης, Κεφαλλωνίτης.

 

Ο ΑΓΟΓ Ευρυάλη κατέκτησε την 3η θέση νικώντας τον ΑΟΝ Αργυρούπολης με 3-0 σετ (25-23, 25-15, 26-24).

Οι διαιτητές του αγώνα: ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ- ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.

Μετά τη λήξη του τελικού,  απονεμήθηκαν Κύπελλα και μετάλλια στις ομάδες. Επίσης μετά από ψηφοφορία βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές των τελικών :

Καλύτερος πασαδόρος : ΧΑΚΑΣ   ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

Καλύτερος επιθετικός: ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

Καλύτερος υποδοχέας: ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

Καλύτερος μπλοκέρ: ΣΠΥΡΙΟΥΝΗΣ   ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

MVP :   ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

 

Στο γήπεδο παρέστησαν ο γεν.γραμματέας της ΕΣΠΕΔΑ Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Β΄αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γιώτης , το μέλος της Δικαστικής Επιτροπής Παναγιώτης Τσιτσιπής  και ο ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Παίδων Νίκος Ζαλμάς.

 Η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί θερμά το σωματείο ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ για την συμβολή του στην διοργάνωση του final 4 παμπαίδων.

Ακόμα η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί και τα τέσσερα σωματεία ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΠ-ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ καθώς και τους φιλάθλους τους που επέδειξαν υψηλό αθλητικό πνεύμα και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

 

ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

     

1995-96: 1.ΑΟ Τελαμών 2.ΓΣ Ηλιούπολης 3.ΓΣ Πετρούπολης

1996-97: 1.ΑΟ Τελαμών 2.ΓΣ Ηλιούπολη 3.ΓΣ Ηρακλής

1997-98: 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ 2.ΑΟ Φιλία Ηλιούπολης 3.ΓΣ Ηλιούπολης

1998-99: 1.ΓΝΟΝ Αρης  2.ΓΣ Πετρούπολη 3.ΠΟΚ Εσπερος

1999-2000: 1.ΓΝΟΝ Αρης 2.Ολυμπιακός  ΣΦΠ 3.ΑΟΝΣ Μίλων

2000-01: 1.ΓΝΟΝ Αρης 2.ΑΟΝΣ Μίλων 3.ΑΓΟΓ Ευρυάλη

2001-02: 1.ΑΟ Γ.Ζώη 2.ΑΕ Νίκαια  3.ΑΓΟΓ Ευρυάλη

2002-03: 1.ΑΟ Γ.Ζώη 2.ΑΕ Νίκαια 3.Ολυμπιακός ΣΦΠ

2003-04: 1.ΑΟ Γ.Ζώη 2.Ολυμπιακός ΣΦΠ 3.ΑΕ Αρμενική

2004-05: 1.Ολυμπιακός  ΣΦΠ 2.ΑΕ Αρμενική  3.ΔΑΣ Δραπετσώνα

2005-06: 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ 2.ΑΟ Γ.Ζώη 3.ΔΑΣ Δραπετσώνα

2006-07: 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ 2.ΑΟ Γ.Ζώη 3.ΔΑΣ Δραπετσώνα

2007-08: 1.ΔΑΣ Δραπετσώνα  2.Ολυμπιακος  ΣΦΠ 3.ΑΟΝΣ Μίλων

2008-09: 1.Ολυμπιακός  ΣΦΠ 2.ΔΑΣ Δραπετσώνα 3.ΑΟ Γ.Ζώη

2009-10: 1.ΑΟ Γ.Ζώη 2.ΔΑΣ Δραπετσώνα 3.ΓΣ Πετρούπολη

2010-2011: 1.ΑΣ Περιστέρι  2.Ολυμπιακός  ΣΦΠ 3.ΑΟΝΣ Μίλων

2011-2012: 1.ΑΟΝ Αργυρούπολη 2.ΑΣ Περιστέρι 3.ΑΟ Γ.Ζώη

2012-2013: 1.ΑΟΝΣ Μίλων 2.ΓΣ Πετρούπολη 3.ΑΣ Ακάδημος

2013-2014: 1.ΑΟΝΣ Μίλων 2. ΑΣ Ακάδημος 3.Ολυμπιακός ΣΦΠ

2014-2015: 1. Ολυμπιακός ΣΦΠ 2.ΑΟΝΣ Μίλων 3.ΑΣ Ακάδημος

2015-2016: 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ 2.ΑΟΝΣ Μίλων 3.ΑΓΟΓ Ευρυάλη

 

 

 

 
 09/05/2016  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β ΟΜΑΔΕΣ Η ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
 

Πρωταθλήτρια ομάδα στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄ ομάδες αναδείχθηκε η ομάδα της Αργυρούπολης που νίκησε 3-0 σετ την ομάδα ΓΣ Ηλιούπολης στο final 4 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 7-8/5 στο κλειστό γυμναστήριο Μίλωνα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σάββατο 7/5 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟΝΣ Μίλων 3-1  ΑΟΝ Αργυρούπολης-ΑΓΟΓ Ευρυάλη 3-0

Κυριακή 8/5

Μικρός τελικός ΑΟΝΣ Μίλων-ΑΓΟΓ Ευρυάλη 3-0

Μεγάλος τελικός ΓΣ Ηλιούπολης-ΑΟΝ Αργυρούπολης 0-3

κός ΓΣ Ηλιούπολης-ΑΟΝΣ Μίλων 3-0

Τελικός Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΑΠΣ Αλίμου 3-2

 
 09/05/2016  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Γ΄ ΟΜΑΔΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
 

Πρωταθλήτρια ομάδα στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων Γ΄ ομάδες αναδείχθηκε η ομάδα του Ολυμπιακού ΣΦΠ καθώς στον τελικό του final 4 που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη-Μ.Μερκούρη το Σαββατοκύριακο 7-8/5 νίκησε τον Άλιμο με 3-2 σετ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Σάββατο 7/5 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΓΣ Ηλιούπολης 3-1,  ΑΠΣ Αλίμου-ΑΟΝΣ Μίλων 3-0

Κυριακή 8/5 ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μικρός Τελικός ΓΣ Ηλιούπολης-ΑΟΝΣ Μίλων 3-0

Τελικός Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΑΠΣ Αλίμου 3-2

 
 05/05/2016  ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. 2015-2016
 

Το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Μαΐου 2016, θα διεξαχθεί η τελική φάση Παμπαίδων της Ένωσής μας στο κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης.

 Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 ΣΑΒΒΑΤΟ 7/5/2016

ΩΡΑ 16.00  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΩΡΑ 18.00  ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ-ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/5/2016

ΩΡΑ 16.00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΩΡΑ 18.00 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσουν απονομές.


 
 05/05/2016  ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Γ΄ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. 2015-2016
 

Το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Μαΐου 2016, θα διεξαχθούν οι τελικές φάσεις Παγκορασίδων Β και Παγκορασίδων Γ της Ένωσής μας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄

ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΛΩΝΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/5/2016

ΩΡΑ 16.00  ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ- ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

ΩΡΑ 18.00  ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ -ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/5/2016

ΩΡΑ 16.00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΩΡΑ 18.00 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

 

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄

ΓΗΠΕΔΟ ΡΕΝΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/5/2016

ΩΡΑ 12.00  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΩΡΑ 14.00  ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ-ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/5/2016

ΩΡΑ 15.30  ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΩΡΑ 17.30 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

 Μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσουν απονομές.

 

 
 04/05/2016  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Ε.Ο.ΠΕ.
 

Σας γνωρίζουμε ότι οι γραμματείες  που ορίστηκαν από την ΕΔ/ΕΣΠΕΔΑ σε αγώνες ΕΟΠΕ είναι οι παρακάτω:

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ζ΄ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ 3/5 Μ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ 13.00 ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (ΟΜΙΛΟΙ Γ ΚΑΙ Δ) Β΄ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 4/5 Μ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ 17.00 ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 4/5 Μ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ 19.00 ΑΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 5/5 Μ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ 17.00 ΑΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ-ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΚΟΡΔΕΤΖΑΚΗ

ΠΕΜΠΤΗ 5/5 Μ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ 19.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ - ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΚΟΡΔΕΤΖΑΚΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/5 Μ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ 16.00 ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΚΟΡΔΕΤΖΑΚΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/5 18.00 ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΚΟΡΔΕΤΖΑΚΗ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (ΟΜΙΛΟΙ Γ ΚΑΙ Δ) Β΄ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/5 Μ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ 17.00 Γ1 - Δ2

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΧΑΤΣΙΚΙΑΝ


Οι ορισμοί των αγώνων Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. θα αναρτηθούν το αργότερο έως και την Πέμπτη 5/5 και ώρα 14.00.

 

 
 25/04/2016  ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
 

Οι  Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί  Προπονητές της  Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.    Κώστας Γκούντας  και  Γιάννης Παπαχρήστος  καλούν   την Τετάρτη 4 και Πέμπτη 5 Μαϊου  σε προπονήσεις στο κλειστό γήπεδο Γλυφάδας "Μάκης Λιούγκας" ( Φοίβης 14-Πλ.Νυμφών)από 13.00-14.30(ώρα προσέλευσης 12.30), τις παρακάτω αθλήτριες του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας παγκορασίδων Δυτικής Αττικής:

ΓΚΟΥΡΙ ΜΠΙΑΝΚΑ(ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ)

ΚΑΣΟΥΡΙΔΟΥ ΒΙΚΥ(ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)

ΚΑΡΟΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ(ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ)

ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΕΦΕΛΗ(ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

ΓΚΙΟΥΡΔΑ ΣΤΕΛΛΑ(ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ)

ΣΚΕΜΠΗ ΑΡΙΣΤΕΑ(ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)

ΜΠΟΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

ΜΕΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΑ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ)

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ(ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ)

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ(ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ)

ΖΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ(ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ)

ΑΛΜΠΑΝΗ ΝΕΦΕΛΗ(ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ)

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΗ(ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ)

ΠΕΤΡΟΥΓΑΚΗ ΜΗΛΙΑΝΝΑ(ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

 
 25/04/2016  Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΠΕΔΑ 2015-2016
 

Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα κατάμεστο γήπεδο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο Αλίμου η τελική φάση του Πρωταθλήματος κορασίδων της Ένωσής μας.

Τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα του Ολυμπιακού η οποία νίκησε στον τελικό, με 3-1 σετ τον ΑΟ Αιγάλεω.

(σετ : 25-22, 26-24, 25-27,25-20.)

Διαιτητές: ΜΙΧΑΗΛΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ- ΛΙΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ- ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (Σαραντίτης, Κυριακάκης): Λιόλιου, Αδαμοπούλου, Μιλεντίγιεβιτς ,Γιώτα, Κατσαρη, Ζαμπάτη ,Ζουμίδη, Λουκάτου (λ), Θεοδώρου, Γκόλφη, Πάντου, Μπακιρτζόγλου, Βασιλοπούλου (λ). 

 

ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη, Ιωάννου):  Μικέλη, Κουλοπούλου Αικ., Εξακουστίδου, Καρουμπα, Χαραλαμποπούλου, Μοναντερα, Διαμαντοπούλου, Αναστασιάδη (λ), Παύλου, Μάλτσιου, Βαρβέλη, Κουλοπούλου Ελ.

 

Ο ΑΠΣ Αλίμου κατέκτησε την 3η θέση νικώντας τον ΓΣ Ηλιούπολης με 3-1 σετ (25-15, 25-11, 25-27, 25-22).

Οι διαιτητές του αγώνα: ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΑΛΕΚΟΥ ΑΡΓΥΡΩ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ.

 

Μετά τη λήξη του τελικού,  απονεμήθηκαν Κύπελλα και μετάλλια στις ομάδες, καθώς και αναμνηστικά στους διαιτητές Τελικών από τον οικοδεσπότη και συνδιοργανωτή ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ. Επίσης μετά από ψηφοφορία βραβεύτηκαν οι καλύτερες αθλήτριες των τελικών :

 

Καλύτερη πασαδόρος : ΜΙΚΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Καλύτερη επιθετικός:    ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡ.  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

Καλύτερη υποδοχέας:   ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Καλύτερη μπλοκέρ:       ΓΙΩΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

MVP :  ΖΑΜΠΑΤΗ ΟΛΓΑ    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

 

Στο γήπεδο παρέστησαν ο γεν.γραμματέας της ΕΣΠΕΔΑ Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Β΄αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γιώτης , το μέλος της Δικαστικής Επιτροπής Παναγιώτης Τσιτσιπής, ο Θεοφάνης Τσάκωνας από την Επιτροπή Διαιτησίας ,οι περιφερειακοί ομοσπονδιακοί προπονητές Κώστας Γκούντας, Γιάννης Παπαχρήστος και Σπύρος Κυριακάκης, ο team manager της Εθνικής ομάδας ανδρών Μάριος Γκιούρδας, καθώς και η περιφερειακή σύμβουλος νοτίου τομέα Αττικής Μαρία Νερούτσου και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος ΘΟΠΑ Αλίμου Στέφανος Διαμαντής.

 Η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί θερμά το σωματείο ΑΠΣ Αλίμου για την άριστη και υψηλού επιπέδου συνδιοργάνωση του final 4 κορασίδων.

Ακόμα η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί και τα τέσσερα σωματεία ΑΙΓΑΛΕΩ- ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΠ-ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ καθώς και τους φιλάθλους τους που επέδειξαν υψηλό αθλητικό πνεύμα και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Ολο το final4 μεταδόθηκε διαδικτυακά από το sportshero.

 

ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

1987-88 :ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ-ΓΝΟΝ ΑΡΗΣ

1988-89 :ΓΝΟΝ ΑΡΗΣ

1989-90 :ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

1990-91 :ΓΝΟΝ ΑΡΗΣ

1991-92 :ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

1992-93 :ΟΣΦΠ- ΓΝΟΝ ΑΡΗΣ- ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

1993-94 :ΟΣΦΠ- ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ΑΟ

1994-95 :ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ- ΑΠΣΑΒ ΦΙΛΙΑ

1995-96 :ΑΠΣΑΒ ΦΙΛΙΑ- ΓΝΟΝ ΑΡΗΣ- ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

1996-97 :ΑΠΣΑΒ ΦΙΛΙΑ- ΓΝΟΝ ΑΡΗΣ- ΑΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

1997-98: ΑΠΣΑΒ ΦΙΛΙΑ- ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ- ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ

1998-99: ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ- ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΓΝΟΝ ΑΡΗΣ

1999-00: ΑΠΣΑΒ ΦΙΛΙΑ- ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ- ΓΝΟΝ ΑΡΗΣ

2000-01: ΑΠΣΑΒ ΦΙΛΙΑ- ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

2001-02: ΓΝΟΝ ΑΡΗΣ- ΑΠΣΑΒ ΦΙΛΙΑ- ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

2002-03:ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ- ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ

2003-04: ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΑΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ- ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ

2004-05: ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ- ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΑΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

2005-06: ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ- ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

2006-07: ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ- ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

2007-08: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ- ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ- ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ

2008-09: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ- ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ- ΑΟ Γ.ΖΩΗ

2009-10: ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ- ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ

2010-11: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ- ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ- ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

2011-12: ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ- ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ- ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

2012-13: ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ- ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

2013-14: ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ- ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ- ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

2014-2015:ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

2015-2016:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ

 
 22/04/2016  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ Η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
 

Σας ενημερώνουμε , ότι μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής των PLAY OFF της ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  αγων. περ. 2015-2016 και βάσει του άρθρου 3 της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2015-2016  «οι αγώνες των play off θα διακόπτονται αυτόματα, αν δεν θα υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για οποιαδήποτε θέση», οι αγώνες των play off  διακόπτονται και η τελική βαθμολογική κατάταξη είναι η εξής:

 

1. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ                70 βαθμοί    75-17 σετ

2. ΑΣ ΦΟΙΝΙΞ                               66   «            71-26 σετ

3. ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ                51   «            59-40 σετ

4.ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ           44   «            52-46 σετ.

 

 
 21/04/2016  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β΄ΟΜΙΛΟΣ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Ο ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
 

Σας ενημερώνουμε , ότι μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής των PLAY OFF της Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β΄ΟΜΙΛΟΣ ΕΣΠΕΔΑ αγων.περ. 2015-2016  «οι αγώνες των play off θα διακόπτονται αυτόματα, αν δεν θα υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για οποιαδήποτε θέση», οι αγώνες των play off  διακόπτονται και η τελική βαθμολογική κατάταξη είναι η εξής:

 

1. ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ                      67 βαθμοί    76-31 σετ

2. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ              60   «            68-34 σετ

3. ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ        53   «            66-42 σετ

4.ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ                               50   «            64-46 σετ.

 

 
 20/04/2016  ΟΡΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ
 
Σας ενημερώνουμε ότι πέραν των ορισμών που έχουν αναρτηθεί, την Παρασκευή 22/4 θα αναρτηθούν ορισμοί αγώνων play-off Β΄ εθν. γυναικών και Τοπικής κατηγορίας Γυναικών που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 23-24/4 εφόσον χρειαστούν και θα απασχοληθούν οι εξής διαιτητές : ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΚΑΝΤΛΗ, ΣΙΔΕΡΗ, ΤΟΨΙΔΕΛΗΣ, ΚΑΤΕΡΛΗ, ΜΕΤΑΞΑ, ΠΡΟΒΑΤΑΣ, ΜΕΝΕΣΛΗΣ, ΔΑΛΕΚΟΥ και ΠΕΣΙΝΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.
 
 18/04/2016  FINAL 4 ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΠΕΔΑ
 FINAL 4 ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Το Σαββατοκύριακο 23-24/4/16 θα διεξαχθεί το final 4 κορασίδων της Ένωσης στο κλειστό γυμναστήριο Αλίμου. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
23/4 17.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
19.00 ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ
Την Κυριακή 24/4 θα διεξαχθούν ο μικρός τελικός στις 17.00 και ο τελικός στις 19.00. 
Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν απονομές.

ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

   

1992-93 : 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ 2. ΓΝΟΝ Αρης 3. ΓΣ Ηλιούπολης

1993-94 : 1.Ολυμπιακός ΣΦΠ 2. ΓΣ Πανιώνιος 3. Παντζιτζιφιακός ΑΟ

1994-95 : 1.ΓΣ Πανιώνιος 2.ΑΟ Φιλία Ηλιούπολης 3. ΑΠΣΑΒ Φιλία

1995-96 : 1.ΑΠΣΑΒ Φιλία 2. ΓΝΟΝ Αρης 3. ΓΣ Ηλιούπολης

1996-97 : 1.ΑΠΣΑΒ Φιλία 2. ΓΝΟΝ Αρης 3. ΑΟ Προοδευτική

1997-98:  1. ΑΠΣΑΒ Φιλία 2. ΟΦΑ Απολλώνιος 3. ΑΓΟΓ Ευρυάλη

1998-99:  1. ΟΦΑ Απολλώνιος 2.ΓΣ Πετρούπολης 3. ΓΝΟΝ Αρης

1999-00:  1. ΑΠΣΑΒ Φιλία 2. ΟΦΑ Απολλώνιος 3. ΓΝΟΝ Αρης

2000-01:  1.ΑΠΣΑΒ Φιλία 2. ΑΟΝΣ Μίλων 3. Ολυμπιακός  ΣΦΠ

2001-02:  1.ΓΝΟΝ Αρης 2. ΑΠΣΑΒ Φιλία 3. ΑΟΝΣ Μίλων

2002-03:  1.ΑΕ Νίκαια 2. ΓΣ Πετρούπολης 3. ΑΟ Τράχωνες

2003-04:  1.ΓΣ Πετρούπολης 2. ΑΟ Προοδευτική 3.ΑΟ Τράχωνες

2004-05:  1.ΑΟ Αιγάλεω 2. ΓΣ Πετρούπολης 3. ΑΟ Προοδευτική

2005-06:  1.ΑΟ Τράχωνες 2. Ολυμπιακός ΣΦΠ 3. ΑΟ Αιγάλεω

2006-07:  1.ΑΟ Τράχωνες 2. ΑΟ Αιγάλεω 3. Ολυμπιακός ΣΦΠ

2007-08:  1.Ολυμπιακός ΣΦΠ 2. ΑΓΟΓ Ευρυάλη 3. ΑΟ Τράχωνες

2008-09:  1.Ολυμπιακός ΣΦΠ 2. ΑΟ Τράχωνες 3. ΑΟ Γ. Ζώη

2009-10:  1.ΑΓΣ Αρτεμις 2. Ολυμπιακός ΣΦΠ 3. ΑΟ Ενωση Ιλίου

2010-11:  1.Ολυμπιακός ΣΦΠ 2. ΑΟ Ενωση Ιλίου 3. ΑΟΝΣ Μίλων

2011-12:  1.ΑΟ Ενωση Ιλίου 2. ΓΣ Ηλιούπολης 3. ΓΣ Πανιώνιος

2012-13:  1.ΑΟ Αιγάλεω 2. ΑΟΝ Αργυρούπολης 3.ΓΣ Πανιώνιος

2013-14:  1.ΑΟ Αιγάλεω 2. ΓΣ Ηλιούπολης 3.ΓΣ Πανιώνιος

2014-15:  1.ΑΟ Αιγάλεω 2. ΑΟΝ Αργυρούπολη, 3. Ολυμπιακός ΣΦΠ

 
 13/04/2016  ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Ε.Ο.ΠΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Δ./ΕΣΠΕΔΑ
 

Σας γνωρίζουμε ότι οι γραμματείες  που ορίστηκαν από την ΕΔ/ΕΣΠΕΔΑ σε αγώνες ΕΟΠΕ είναι οι παρακάτω:

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓ.ΑΝΔΡΩΝ 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/4/16

ΜΙΛΩΝΑ 19.00

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ-ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΜΠΙΤΣΙΚΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4/16

ΜΙΛΩΝΑ 16.00

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ-ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓ.ΑΝΔΡΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4/16

Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ 20.00

ΑΠΣ ΚΥΖΙΚΟΣ-ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΜΑΛΛΙΑΡΑ

 

 

 

 

 
 14/04/2016  ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΣΠΕΔΑ 18 και 19/4
 

Οι  Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί  Προπονητές της  Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.    Κώστας Γκούντας  και  Γιάννης Παπαχρήστος  καλούν   την Δευτέρα 18 Απριλίου σε προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο Αλίμου (διεύθυνση: Θεσσαλίας & Ελ.Βενιζέλου Άλιμος) από 17.30-19.00(ώρα προσέλευσης 17.10) καθώς και την Τρίτη 19 Απριλίου στο κλειστό γήπεδο Γλυφάδας "Οδ.Παπαδόπουλος"(οδός Παναγούλη-ΓΚΟΛΦ Γλυφάδας) από 18.00-19.30(ώρα προσέλευσης 17.45), τις παρακάτω αθλήτριες του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας παγκορασίδων Δυτικής Αττικής:

ΓΚΟΥΡΙ ΜΠΙΑΝΚΑ(ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ)

ΚΑΣΟΥΡΙΔΟΥ ΒΙΚΥ(ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)

ΚΑΡΟΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ(ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ)

ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΕΦΕΛΗ(ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

ΓΚΙΟΥΡΔΑ ΣΤΕΛΛΑ(ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ)

ΣΚΕΜΠΗ ΑΡΙΣΤΕΑ(ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)

ΜΠΟΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

ΜΕΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΑ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ)

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ(ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ)

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ(ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ)

ΖΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ(ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ)

ΑΛΜΠΑΝΗ ΝΕΦΕΛΗ(ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ)

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΗ(ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ)

ΠΕΤΡΟΥΓΑΚΗ ΜΗΛΙΑΝΝΑ(ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

 
 08/04/2016  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ
 

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ (γκρουπ Αθήνας)

Νίκος Παπαδάκης (ΑΟΠ  Κηφισιάς)

Ιωάννης Ροβιθάκης (ΑΟΠ  Κηφισιάς)

Αγησίλαος Παπαδόπουλος (ΑΣ Πανερυθραϊκός)

Αλέξανδρος Λαρσινός (ΑΣ Πανερυθραϊκός)

Δημήτριος Παλαιολόγος (Παναθηναϊκός Α.Ο)

Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο)

Φάνης Ρουσόπουλος (ΟΠΕ Χαλκίδας)

Νικόλαος Βασιλακόπουλος (Α.Ο.Ν Βύρωνος)

Χρήστος Σουγιουτζόγλου (ΑΓΟΓ Ευρυάλη)

Αλέξανδρος Μαζωνάκης (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Σπύρος Μπαρμπούνης (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Πέτρος Μαγγανάς (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Βαγγέλης Μελιγγιώτης (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Αλέξανδρος Κεχαγιάς (ΑΠΣ Νέας ΠεράμουΚύζικος)

Νικόλαος Κοβάτσεφ (ΑΟΝΣ Μίλων)

Άγγελος Κανάσαρος (ΑΟΝΣ Μίλων)

Κωνσταντίνος Καρράς (ΓΣ Πανελλήνιος)

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Νίκος Ζαλμάς καλεί τους ανωτέρω αθλητές σε συγκεντρωτική προπόνηση την Δευτέρα, 11/04/2016 στο  Κλειστό Γυμναστήριο Ζηρίνειου στην Κηφισιά  στις 19.00 (διάρκεια προπόνησης: 19.15 - 21.15).

 
 07/04/2016  ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Ε.Ο.ΠΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Δ./ΕΣΠΕΔΑ
 

Σας γνωρίζουμε ότι οι γραμματείες  που ορίστηκαν από την ΕΔ/ΕΣΠΕΔΑ σε αγώνες ΕΟΠΕ είναι οι παρακάτω:

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓ.ΑΝΔΡΩΝ 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4/16

ΜΙΛΩΝΑ 16.00

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ-ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓ.ΑΝΔΡΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/4/16

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 18.00

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΠΑΤΟΥΧΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/4/16

Π.ΣΑΛΠΕΑΣ 20.00

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ-ΑΠΣ ΚΥΖΙΚΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α ΟΜΙΛΟΣ-1ος  ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/4/16

ΣΤ.ΒΕΝΕΤΗΣ 17.00

ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΚΑΠΕΛΛΟΥ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α ΟΜΙΛΟΣ-2ος  ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/4/16

Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ  16.00

ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΤΣΕΡΝΟΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/4/16

ΔΑΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 21.30

ΑΓΟ ΕΥΡΥΑΛΗΣ-ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : ΚΟΥΡΛΙΟΥΡΟΥ

 

 

 
 
 
 
Χορηγοί
 
 
Ορισμοί Διαιτητών
 
Τρέχοντες Ορισμοί Διαιτητών
 
Αποζημιώσεις Διαιτητών
 
Αποζημιώσεις Διαιτητών ανά Κατηγορία
 
Χορηγός Επικοινωνίας
 
 
Ακούστε ζωντανά
 
Φωτογραφίες
 
VINTAGE ΑΝΔΡΩΝ 2015-16
 
ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 2015-16 - ΓΗΠ: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
 
FINAL 4 VINTAGE ΜΙΚΤΟ 2015-2016
 
FINAL 4 VINTAGE ΜΙΚΤΟ 2015-2016
 
FINAL 4 VINTAGE ΜΙΚΤΟ 2015-2016
 
 
Σωματεία Ένωσης
 
  ΦΛΟΓΑ  
  ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ  
  ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ  
  ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ  
  ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ  
  ΑΕ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ  
  ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  
  ΑΕ ΡΕΝΤΗ  
  ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ    
  ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  
  ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ  
  ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ  
  ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ  
  ΑΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ  
  ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ  
  ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ  
  ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  
  ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  
  ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ  
  ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  
  ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ  
  ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ  
  ΑΠΣ ΑΜΙΛΛΑ  
  ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ  
  ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ  
  ΑΠΣΑΒ ΦΙΛΙΑ  
  ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  
  ΑΣ ΙΑΣΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  
  ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ  
  ΑΣ ΠΕΡΑ  
  ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  
  ΑΣΦΠ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ  
  ΑΦΜΣ ΦΟΙΝΙΞ  
  ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ  
  ΓΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  
  ΓΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ  
  ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  
  ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  
  ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ  
  ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  
  ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ ΑΟ  
  ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ  
  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ  
  ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ  
  ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  
  ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ  
 
Σχετικοί Σύνδεσμοι
 
 
 
 
 
 
  Εκτύπωση